ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

ΣΕΒΕ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΙΣΤΩΠΟΙΗΣΗΣ

«ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ»

23/02/2017

Για τον άμεσο πλέον κίνδυνο της αυτόματης κατάργησης της διεθνούς αναγνώρισης όλων των επιχειρήσεων πιστοποίησης στη χώρα, καθώς και των διαπιστευμένων εργαστηρίων (μερικά από τα οποία είναι και κρατικά) και κατ’ επέκταση των πιστοποιητικών που εκδίδουν για τις επιχειρήσεις-πελάτες τους, αντιμετωπίζουν οι εξαγωγικές επιχειρήσεις προειδοποιεί ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.

Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡ.ΣΩΜ.ΑΣΦ.Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ στην Διαμαρτυρία - Πορεία των ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - " V I D E O "

Στην  προγραμματισμένη Διαμαρτυρία – Πορεία των Αστυνομικών Υπαλλήλων  ΑΘΗΝΑ « Πλατεία Συντάγματος »την  22α Φεβρουαρίου 2017 Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας συμμετείχε  με τα μέλη του. 
Στα συλλαλητήρια – συγκεντρώσεις τέτοιου βρίσκονται οι συνάδελφοι που κατά τον παρελθόν έχουν υπηρετήσει μαζί και βρίσκονται μετά από χρόνια και πάλι  μαζί ώστε να διαμαρτυρηθούν όλοι μαζί.
 

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας συμμετείχε με μία σχετική αντιπροσωπεία, εκτός της παρούσης φωτογραφίας το παρών έδωσαν και άλλοι Απόστρατοι του Νομού Αργολίδας. 
Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Α.  κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος 


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ με τον Πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟ Ευάγγελο και τον Β΄Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Α. κ. ΜΠΕΤΑ Δημήτριο. 


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ με τον Νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της ΕΑ ΑΣ κ. ΡΟΖΗ  Βασίλειο  Αντ/γο ε.α. 


Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ με το Νεοεκλεγέντα ως μέλος της ΕΑ ΑΣ κ. ΚΟΝΤΑΡΙΔΗ Χρήστο και Πρόεδρο Αποστράτων Αθηνών ( στη μέση ) και ο κ. ΚΑΓΚΑΣ Αντώνιος Αναπλ. Γραμ. ΤΕΑΠΑΣΑ και μέλος του Συνδέσμου Αποστρ΄. Αστυν. Αθηνών.Στην Πλατεία Συντάγματος ΑΘΗΝΩΝ ακούστηκε ο Σύνδεσμος Αποστρ. Σωμ. Ασφαλ. Ν.Αργολίδας από τον εκφωνητή στα μεγάφωνα για την συμμετοχή του με μέλη του. Ο Σύνδεσμος παρευρίσκεται όσο είναι δυνατόν εκεί που τον καλούν. Ασχολείται - παρακολουθεί  με όλα τα θέματα που προκύπτουν και συνεχώς ενημερώνει τους Συναδέλφους προκειμένου προβούν σε ότι είναι αναγκαίο. ENOΣ ΛΕΠΤΟY ΣΙΓΗ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΡΔΡΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝ ΟΜΟΣ ΑΣΤΥΝ ΥΠ Κ ΓΕΩΡΑΚΑΡΑΚΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Μην πετάτε το νερό που βράσατε τα μακαρόνια - Θα πάθετε πλάκα σε τι χρησιμεύει


Μην πετάτε το νερό που βράσατε τα μακαρόνια - Θα πάθετε πλάκα σε τι χρησιμεύει

proionta-tis-fisis.com/
    Και όμως δεν πρέπει να πετάτε το νερό, με το οποίο βράσατε τα μακαρόνια σας!
    Είναι λάθος σας εάν πετάτε το νερό που βράσατε ζυμαρικά, καθώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για όλα αυτά παρακάτω…

Αυτές είναι οι αγορές που πρέπει να αποφεύγετε μέσω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ κάρτας


Αυτές είναι οι αγορές που πρέπει να αποφεύγετε μέσω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ κάρτας

    Οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες μάς προσφέρουν αρκετά κίνητρα για να τις χρησιμοποιούμε συχνά, όπως δωρεάν πόντους για νέες αγορές ή επιστροφή μέρους της αξίας τους.
Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες αγορές για τις οποίες δεν αποτελούν την καλύτερη μέθοδο πληρωμής, ειδικά εάν δεν είμαστε και πολύ ‘συνεπείς’ με τη διαχείριση των οφειλών μας.

ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

22/02/2017

Άνοδο 4,7% σημείωσαν τον Δεκέμβριο του 2016, οι ταξιδιωτικές εισπράξεις, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος, αυξάνοντας κατά 50 εκατ. ευρώ το ταξιδιωτικό ισοζύγιο.
Ειδικότερα, το ταξιδιωτικό πλεόνασμα διαμορφώθηκε σε 55 εκατ. ευρώ έναντι πλεονάσματος 5 εκατ. ευρώ τον Δεκέμβριο του 2015.

ΟΜιΛΙΑ ΠΡOEΔΡΟΥ ΠΑΝ ΟΜΟΣΠ ΑΞ ΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ