ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Αυτές είναι οι αγορές που πρέπει να αποφεύγετε μέσω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ κάρτας


Αυτές είναι οι αγορές που πρέπει να αποφεύγετε μέσω ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ κάρτας

    Οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες μάς προσφέρουν αρκετά κίνητρα για να τις χρησιμοποιούμε συχνά, όπως δωρεάν πόντους για νέες αγορές ή επιστροφή μέρους της αξίας τους.
Υπάρχουν ωστόσο και κάποιες αγορές για τις οποίες δεν αποτελούν την καλύτερη μέθοδο πληρωμής, ειδικά εάν δεν είμαστε και πολύ ‘συνεπείς’ με τη διαχείριση των οφειλών μας.

1. Λογαριασμοί Κοινής Ωφέλειας
    Μπορούμε πολύ εύκολα να μπούμε στον πειρασμό να πληρώσουμε με πλαστικό χρήμα τους λογαριασμούς του ρεύματος, του τηλεφώνου (
κινητού και σταθερού) και του νερού. Ωστόσο, εάν δεν εξοφλήσουμε όλο το υπόλοιπο θα πρέπει να υπολογίζουμε πως η επιβάρυνση των
τόκων θα κάνει αυτούς τους λογαριασμούς ακόμα πιο ακριβούς.
2. Αγορές στις εκπτώσεις
    Πιστεύετε πως βρήκατε την ευκαιρία της ζωής σας στις εκπτώσεις για κάποια αγορά που συνήθως αναβάλλατε; Το γεγονός πως την καθυστερούσατε αποτελεί σημάδι πως η συγκεκριμένη αγορά δεν είναι απολύτως αναγκαία. Περιμένετε μία ημέρα και ξανασκεφτείτε πόσο θα σας χρειαστεί. Εννέα στις δέκα φορές θα προτιμήσετε να διαθέσετε αυτά τα χρήματα για κάποια άλλη ανάγκη.
3. Μη ασφαλείς διαδικτυακές αγορές
    Ξεκινάει η διεύθυνση του on-line καταστήματος από ‘
 https’; Εάν όχι, καλό θα είναι να επιλέξετε ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα.
    Είναι σημαντικό πριν προχωρήσετε σε κάποια αγορά να έχετε κάνει την προεργασία σας ώστε να βεβαιωθείτε πως η εταιρία είναι αξιόπιστη και δεν έχει προκαλέσει τα παράπονα των καταναλωτών.
4. Διακοπές με ‘δόσεις’
    Ακούγεται πολύ δελεαστικό να κλείσουμε σήμερα τις διακοπές μας με μία καταπληκτική προσφορά που βρήκαμε μέσω πιστωτικής κάρτας. Ωστόσο, εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά την άμεση πληρωμή του πακέτου, το να κρατήσει αυτή η οφειλή έως του χρόνου τα καλοκαίρι δεν αποτελεί και την πιο έξυπνη κίνηση.

Αναρτήθηκε από Ανδρεας στις 3:00 π.μ. 
Αντιδράσεις: 
ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου