ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021

Απονομή ΔΩΡΩΝ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ Σ.Α. Ν. Αργολίδας στα ανήλικα ΤΕΚΝΑ των Μελών του.Κάθε χρόνο παραμονές εορτών ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας πραγματοποιούσε Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση για Ανταλλαγές Ευχών. Λόγω όμως της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ και φέτος δεν ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί καθότι ο χώρος του Γραφείου είναι μικρός και θα δημιουργούσε συνωστισμό.  Για τον λόγω αυτό και με αφορμή ότι το 2021 γράφτηκαν μέλη του Συνδέσμου Νέοι Συνάδελφοι οι οποίοι έχουν ανήλικα τέκνα ο Σύνδεσμος έδωσε Δ Ω Ρ Α  την 18η Δεκεμβρίου 2021 κατόπιν ραντεβού.
Στο γραφείο προσήλθαν οι γονείς των παιδιών λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών. Ένα μέλος δεν προσήλθε λόγω οικογενειακών του υποχρεώσεων όπου κατόπιν επικοινωνίας του μας ενημέρωσε ότι θα προσέλθει για την παραλαβή του άλλη ημέρα. Το Δώρο θα τον περιμένει στο Γραφείο του Συνδέσμου.Οι γονείς μετά χαράς παρέλαβαν τα Δώρα και έγινε ανταλλαγή Ευχών.

Στο VIDEO  μιλά ο πρώτος που παρέλαβε το Δώρο.

Αυτή η κίνηση ήταν για πρώτη φορά του Συνδέσμου καθότι το 2021 γράφτηκαν νέα Μέλη τα οποία είχαν ανήλικα τέκνα και πραγματικά είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα