ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Εκτιμήσεις για 50% από την αρχή στις εκπτώσεις

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΑΡΞΗ

14/07/2014
Αρχίζουν οι καλοκαιρινές εκπτώσεις οι οποίες θα διαρκέσουν έως και το τέλος Αυγούστου.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αγοράς σε αρκετά καταστήματα θα ξεπεράσουν το 50% από την πρώτη μέρα. 

ΕΝΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ- ΗΠΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ

14/07/2014
Σε σταθεροποίηση της μεταξύ τους έντασης φαίνεται ότι περνούν οι σχέσεις ανάμεσα στις ΗΠΑ και στη Γερμανία, έπειτα από την απέλαση του σταθμάρχη της CIA, ο οποίος φέρεται να λειτουργούσε ως σύνδεσμος της Υπηρεσίας με την πρεσβεία των ΗΠΑ στο Βερολίνο. 

ΛΗΓΕΙ ΣΗΜEΡΑ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΕΣΩ ΤΟΥ TAXIS NET

14/07/2014
Λήγει σήμερα η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, μετά την παράταση που δόθηκε. Μέχρι το Σάββατο είχαν υποβληθεί 5.450.000 δηλώσεις σε σύνολο περίπου 5.700.000 δηλώσεων.

Συνάντηση στρατηγικής στο νησί των ιπποτών

Επίσκεψη του Κινέζου προέδρου

14/07/2014
Για τη στρατηγική σχέση μεταξύ Ελλάδας και Κίνας μίλησε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, στη Ρόδο, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει τη βαθιά φιλία ανάμεσα στις δύο χώρες. 
Στη συνάντηση, που έγινε παρουσία υπουργών της κυβέρνησης, συζητηθήκαν ζητήματα ενέργειας, υποδομών και τουρισμού.

Τι αλλάζει με τις ασφάλειες των αυτοκινήτων...Νέο τοπίο στην ασφάλιση οχημάτων διαμορφώνει η εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου το οποίο καταργεί την αυτόματη ανανέωση των ασφαλιστήριων συμβολαίων. 

Οδηγίες σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής Διαβατηρίου-Αστυνομικής Ταυτότητας...Οδηγίες προς τους πολίτες σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής Διαβατηρίου-Αστυνομικής Ταυτότητας.....>>