ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Breeder of Excellence Seminar " Αγαπάς τις γάτες, κοιμάσαι με γάτες, ξυπνάς με γάτες, ζεις με γάτες αλλά τελικά πόσα πραγματικά ξέρεις για τις γάτες; "

ΠΗΓΗ : "  

MyCat.gr info@mycat.gr

    "

Αγαπάς τις γάτες, κοιμάσαι με γάτες, ξυπνάς με γάτες, ζεις με γάτες αλλά τελικά πόσα πραγματικά ξέρεις για τις γάτες;


Αν πραγματικά θες να μάθεις για αυτές, υπάρχει θέση για σένα στο πρώτο σεμινάριο γάτας “Breeders of Excellence” στην Αθήνα στις 31 Οκτωβρίου από τη Felina Greece
 με την αρωγή της μεγαλύτερης Online Κοινότητα&s! igmaf; για γάτες Mycat.gr
 και πραγματοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα της wcf. Έχει σχεδιαστεί από κριτές μορφολογίας γάτας, κτηνιάτρους, βιολόγους & έμπειρους εκτροφείς γάτας και &a! lpha;πευθύνετα&! iota; σε άτομα που ζουν με γάτες, άτομα που εκθέτουν γάτες, άτομα που εκτρέφουν γάτες.

Κρύσταλλοι και Θεραπευτικές Δυνάμεις


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Κρύσταλλοι και Θεραπευτικές Δυνάμεις
Αγγίζοντας τον κόσμο των κρυστάλλων είναι σαν να βρισκόμαστε στη θαυμαστή σπηλιά του Αλαντίν, χρώματα αστραποβολούν ψιθυρίζοντας μυστικά γεμάτα θεραπευτικές δυνάμεις, ενώ η λάμψη και η ακτινοβολία τους καλύπτεται με τεράστια αποθέματα σοφίας. 

Trivago: Το Ναύπλιο στις «Best Value» πόλεις για το 2016


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 24.9.15 |  |  | 
 Η σχέση ποιότητας-κόστους είναι σίγουρα ένα από τα βασικότερα κριτήρια, ειδικά όσον αφορά στα ταξίδια. Ποιοι προορισμοί διαμορφώνουν τους 100 best value για το 2016; Ποια πόλη της Ελλάδας και ποια της Κύπρου βρίσκονται μεταξύ αυτών; 

«ΤΡΥΠΑ» 4,1 ΔΙΣ. ΣΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟ ΟΚΤΑΜΗΝΟ

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΠΡΟΫΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

25/09/2015
Έλλειμμα στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού δείχνουν τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, για την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2015.