ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Breeder of Excellence Seminar " Αγαπάς τις γάτες, κοιμάσαι με γάτες, ξυπνάς με γάτες, ζεις με γάτες αλλά τελικά πόσα πραγματικά ξέρεις για τις γάτες; "

ΠΗΓΗ : "  

MyCat.gr info@mycat.gr

    "

Αγαπάς τις γάτες, κοιμάσαι με γάτες, ξυπνάς με γάτες, ζεις με γάτες αλλά τελικά πόσα πραγματικά ξέρεις για τις γάτες;


Αν πραγματικά θες να μάθεις για αυτές, υπάρχει θέση για σένα στο πρώτο σεμινάριο γάτας “Breeders of Excellence” στην Αθήνα στις 31 Οκτωβρίου από τη Felina Greece
 με την αρωγή της μεγαλύτερης Online Κοινότητα&s! igmaf; για γάτες Mycat.gr
 και πραγματοποιείται σύμφωνα με τα πρότυπα της wcf. Έχει σχεδιαστεί από κριτές μορφολογίας γάτας, κτηνιάτρους, βιολόγους & έμπειρους εκτροφείς γάτας και &a! lpha;πευθύνετα&! iota; σε άτομα που ζουν με γάτες, άτομα που εκθέτουν γάτες, άτομα που εκτρέφουν γάτες.


Το σεμινάριο έχει 3 μέρη που το καθένα διαρκεί 8 ώρες. Το 1ο μέρος θα διεξαχθεί 31/10/2015, το 2ο μέρος τη 1/11/2015 και το 3ο μέρος στις 2 /11/2105. Μπορείς να βρεις όλη την ύλη του σεμιναρίου. εδώ »

Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα διεξαχθεί στα αγγλικά με μετάφραση στα Ελληνικά. Είναι ιδανικό για όλους αυτούς που ζουν με γάτες αλλά και για εκείνους που ενδιαφέρονται να μάθουν τ&alpha! ; πάντα περί εκθέσεων μορφολογίας.

Οι ώρες προσέλευσης και για τα 3 μέρη είναι 10 π.μ. και διεξάγεται από εγκεκριμένους εισηγητές όπως ο Κύριος Andreas Mobius (Γενικός Γραμματέας της wcf, Βιολόγος, 22 έτη all breed judge & AB Judge Germany) και την κα. Marion Maister (ΑΒ Judge Germany).

Εξασφάλισε τη θέση σου εδώ
.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Κατερίνα Ανυφαντή Πρόεδρο Felina Greece μέσω e-mail:felinagreece@gmail.com


  • Ο χώρος διεξαγωγής του σεμιναρίου θα ανακοινωθεί μέσα Σεπτεμβρίου, θα είναι σε κεντρικό και εύκολα προσβάσιμο σημείο της Αθήνα.
  • Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι 8 ώρες ανά ημέρα μαζί με τα διαλλείματα.Σε περίπτωση Non-show δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.
  • Παρέχεται πιστοποίηση παρακολούθησης από την wcf και το Mycat.gr, ενώ αν επιθυμείτε υπάρχει δυνατότητα ακριλικής πλακέτας για τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο με το έμβλημα της wcf στην τιμή των 16 ευρώ.



Βρείτε μας:
Facebook
Forum
Youtube
 Google+
Επικοινωνία:
Email: felinagreece@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου