ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 30 Αυγούστου 2020

Τρία μέρη που δεν πρέπει να βάζεις το κινητό σου


Τρία μέρη που δεν πρέπει να βάζεις το κινητό σου

Γιατί πρέπει να προσέχεις

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσίευση 31/8/2020 | 00:03

Με τα νούμερα να είναι συντριπτικά, αφού στον δυτικό κόσμο, το ποσοστό που έχουν κινητό ξεπερνάει το 90%, το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει προέκταση του χεριού μας και μέρος της καθημερινότητός μας. Για πολλούς βέβαια είναι η καθημερινότητά τους...

Υπάρχουν όμως μέρη που δεν πρέπει να αφήνεις το κινητό σου και οι ειδικοί συστήνουν να είμαστε ιδιαίτερα σχολαστικοί με αυτό.

Τσέπη

Σίγουρα το πιο δημοφιλές μέρος όπου θα βρεις ένα κινητό όταν δεν είναι στα χέρια μας. Πρέπει όμως να αλλάξεις αυτή τη συνήθεια αφού όταν ένα κινητό είναι συνδεδεμένο σε wi-fi εκπέμπει ακτινοβολία, και μάλιστα εώς και 7 φορές περισσότερη από όταν το έχουμε στη τσάντα.

Μπάνιο

Μπάνιο ίσον μικρόβια για τους γιατρούς. Άρα η επαφή του κινητού με τα μικρόβια του μπάνιου το καθιστά εξαιρετικό μεσάζοντα για να μεταφερθούν στο πρόσωπο μας, στα χέρια και από κει και πέρα σχεδόν παντού...

Αυτοκίνητο

Οι θερμοκρασίες ειδικά το καλοκαίρι μέσα σε ένα αυτοκίνητο είναι πολύ υψηλές. Αν αφήσετε το κινητό σας εκεί, φθείρεται η μπαταρία, ενώ υπάρχει περίπτωση να καταστραφούν και δεδομένα. 


ΠΗΓΗ : E-Radio Greece - The Hellenic Radio Portal