ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Micromeria acropolitana: Το αγριολούλουδο που φυτρώνει μόνο στην Ακρόπολη, πουθενά αλλού στον κόσμο! (photo)

Στον βραχώδη λόφο της Ακρόπολης, εκεί όπου δεσπόζει το θαύμα της αρχιτεκτονικής, ο μεγαλοπρεπής Παρθενώνας, υπάρχει άλλο ένα μικρότερο θαύμα...

5
Στον βραχώδη λόφο της Ακρόπολης, εκεί όπου δεσπόζει το θαύμα της αρχιτεκτονικής, ο μεγαλοπρεπής Παρθενώνας, υπάρχει άλλο ένα μικρότερο θαύμα που γέννησε η φύση και το φυλά καλά κρυμμένο από τα βλέμματα των τουριστών.

Γιατί οι άντρες πρέπει να κάνουν παιδιά πριν από τα 40

Γιατί οι άντρες πρέπει να κάνουν παιδιά πριν από τα 40 Όσο περισσότερο καθυστερεί ένας άντρας την απόκτηση παιδιών, τόσο...

Moro-ypnos-mpampas-orizontia

Γιατί οι άντρες πρέπει να κάνουν παιδιά πριν από τα 40
Όσο περισσότερο καθυστερεί ένας άντρας την απόκτηση παιδιών, τόσο πιθανότερο είναι να αναπτυχθούν στα σπερματοζωάριά του μεταλλάξεις που θα περάσουν στο αγέννητο παιδί του, προειδοποιούν Βρετανοί και Ισλανδοί ειδικοί.

Τρελές εφευρέσεις από τα παλιά τα χρόνια! [ΦΩΤΟ]


Απίθανες ιδέες από εφευρέτες της παλιάς εποχής… ΠΗΓΗ...

ΚΤΕΟ: Πως να γλιτώσετε το μισό πρόστιμο

Οι νέες προθεσμίες για να μην πληρώσουν το αυτόματο πρόστιμο των 150 ευρώ. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο...

kteo
Οι νέες προθεσμίες για να μην πληρώσουν το αυτόματο πρόστιμο των 150 ευρώ. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρεται σε σχετική εγκύκλιο.

ΞΕΚΙΝΑ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΝΦΙΑ


Τη διαδικασία για τη διόρθωση τυχόν λανθασμένων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για όσους δικαιούνται εκπτώσεις από τον φόρο ή και πλήρη...
assets_LARGE_t_942_44194404_type13031


Τη διαδικασία για τη διόρθωση τυχόν λανθασμένων εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ για όσους δικαιούνται εκπτώσεις από τον φόρο ή και πλήρη απαλλαγή καθορίζει εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών.
Οι συγκεκριμένοι φορολογούμενοι, σε περίπτωση που στο εκκαθαριστικό του ΕΝΦΙΑ διαπιστώσουν ότι δεν έχουν υπολογισθεί οι απαλλαγές ή έχει χρεωθεί φόρος, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση στον προϊστάμενο της εφορίας προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να ζητήσουν νέα εκκαθάριση του φόρου.

Άνθρωπος σε κρίση αξιών


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Άνθρωπος σε κρίση αξιών
Ελλάδα ώρα μηδέν. Ο 21ος αιώνας πέρα από ραγδαία και απρόσκοπτη ανάπτυξη επιστήμης και τεχνολογίας επέφερε συνάμα και κρίση αξιών και ιδανικών. Μια κρίση-απτή πραγματικότητα- που προυπήρχε της οικονομικής, ίσως αποτέλεσε και την βασική αιτία της τελευταίας.

Ψέματα κι υπερβολές.

Οι τέσσερις πιτσιρικάδες έχουν βαλθεί να κουφάνουν αλλήλους , λέγοντας τερατολογίες για τους θείους τους :
- Εμένα ρε ο θείος μου είναι τόσο αδύνατος , που τον σταυρό του τον κάνει μόνο με κατακόρυφες κινήσεις ! ....

Ένας μηχανικός στην κόλαση

Ένας μηχανικός πέθανε και κατέληξε στην κόλαση. Δεν ήταν ευχαριστημένος με το επίπεδο άνεσης στην κόλαση, και άρχισε να επανασχεδιάσουν και να οικοδομήσουμε τις βελτιώσεις. Μετά από λίγο, είχαν τουαλέτες που φλος, κλιματισμό, και κυλιόμενες σκάλες. Ο καθένας μεγάλωσε πολύ συμπαθής. 

Τα ζώδια ...μετά το σεξ

Κριός: Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή...

Ταύρος: Καλό ήτανε... Να κοιμηθούμε τώρα;

Δίδυμοι: Μήπως είδες πουθενά το τηλεκοντρόλ;

Καρκίνος: Πότε παντρευόμαστε;