ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ FACEBOOK MESSENGER ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ

ΠΗΓΗ : "    " 

 
18
 
0
Messenger
To Facebook αναγκάζει τα τελευταία χρόνια τους χρήστες smartphone και tablet να κατεβάζουν την εφαρμογή messenger προκειμένου να ανταλλάσσουν μηνύματα.

Όσοι αργούν στα ραντεβού τους δεν είναι αγενείς!

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Και επειδή είναι ‘’γνωστοί’’, όταν πρέπει να είναι κάπου στις 10 λόγου χάριν, τους λέμε στις 9.
Από την άλλη μεριά, επειδή χαζοί δεν είναι, έρχονται στις 11!
Οπότε, βράσε ρύζι….
    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταφτάνουν μονίμως αργοπορημένοι στα ραντεβού τους. Με δικαιολογίες και διάφορες ιστορίες προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί δεν τα πάνε και τόσο καλά με τον χρόνο…
    Οι επιστήμονες πάντως λένε πως ούτε αγενείς είναι ούτε δεν έχουν τρόπους. Για όλα φταίει απλώς το DNA. “Οι περισσότεροι άνθρωποι που αργούν, το κάνουν σε όλη τους τη ζωή και στις περισσότερες δραστηριότητές τους. Μάλιστα, οι μελέτες δείχνουν πως ένα συγκεκριμένο τμήμα του εγκεφάλου συσχετίζεται με την έννοια του χρόνου και την τυπικότητα ή μη στο χρόνο», αναφέρει χαρακτηριστικά ερευνητής από το Πανεπιστήμιο του Mandanao.

Να θυμάσαι να αφήνεις το ποτήρι κάτω.

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Να θυμάσαι να αφήνεις το ποτήρι κάτω.
ΖΕΡΒΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
    Μία ψυχολόγος περπατούσε ανάμεσα στο κοινό της όση ώρα τους μιλούσε για την διαχείριση του άγχους.   Την στιγμή που ύψωσε ένα ποτήρι μενερό, όλοι σκέφτηκαν ότι θα έκανε την κλασική ερώτηση "είναι μισογεμάτο ή μισοάδειο;". 
    Αντί για αυτό όμως, εκείνη, με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο της, έκανε την ερώτηση: "Πόσο βαρύ είναι ένα ποτήρι με νερό;" 

6 τροφές καθαρίζουν τους πνεύμονες από τη νικοτίνη!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Πρώτα από όλα, βέβαια, πρέπει να κόψεις το κάπνισμα…….
    Το κάπνισμα είναι επιβλαβές για την υγεία και η συνήθεια αυτή είναι δύκολο να διακοπεί. Η νικοτίνη προκαλεί ταχεία αύξηση της πίεσης του αίματος και σοβαρές βλάβες στους πνεύμονες. Ακόμα κι αν κάποιος σταματήσει το κάπνισμα, η επίδραση της νικοτίνης μπορεί να διαρκέσει για χρόνια. Η υγιεινή διατροφή και οι αλλαγές στον τρόπο ζωής μπορεί να σας βοηθήσουν να εξαλείψετε τη νικοτίνη από τον οργανισμό σας, με τις 6 τροφές που ακολουθούν να αποτελούν τον καλύτερο “σύμμαχο”.

ΕΣΕΕ: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ UEAPME ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΓΙΑ ΤΟ 2016

12/02/2016
Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Βασίλης Κορκίδης συμμετείχε στην πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της UEAPME στις Βρυξέλλες για το 2016, κατά το οποίο τέθηκαν οι προτεραιότητες για την ανάπτυξη της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη.
Στο πλαίσιο της συζήτησης ο κ. Κορκίδης ανέπτυξε τις προτάσεις της ΕΣΕΕ για την ενίσχυση των ΜμΕ της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα παρακάτω:

Σοκ! Στρατόπεδο μεταναστών το Ναύπλιο;

ΠΗΓΗ : " Αρχική   " 

Posted: by anagnostis February 11, 2016 17:16:25

Ανάστατη η τοπική κοινωνία από πληροφορίες που φέρουν το Ναύπλιο ως υποψήφια πόλη, αφού διαθέτει άπλετους χώρους στο ΚΕΜΧ.
Σάλο προκαλεί στην τοπική κοινωνία, δημοσίευμα που αναφέρει πληροφορίες ότι το Ναύπλιο είναι μία από τις υποψήφιες πόλεις στις οποίες θα δημιουργηθεί στρατόπεδο μεταναστών, προκειμένου να καλυφθεί ο όγκος των επιπλέον χιλιάδων προσφύγων-λαθρομεταναστών που ενδέχεται να "πλημμυρίσουν" την χώρα στο επόμενο χρονικό διάστημα.