ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Τι είναι και τι συμβολίζει η Τσικνοπέμπτη ;

Του Πατρός Νικολάου Λαγουμτζή Η τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου και για την φετινή Αποκριά, την...

bbq-art-house-1
Του Πατρός Νικολάου Λαγουμτζή
Η τσικνοπέμπτη είναι η Πέμπτη της δεύτερης εβδομάδας του Τριωδίου και για την φετινή Αποκριά, την γιορτάζουμε την Πέμπτη 3 Μαρτίου.

Οι μεγαλύτερες εστίες μικροβίων που έχουμε μέσα στα σπίτια μας

Τα μικρόβια και τα βακτήρια υπάρχουν σε πράγματα που χρησιμοποιείς συνέχεια; Είναι μία πολύ άσχημη σκέψη αλλά είναι καλό να...

anthrwpino-swma-sto-mikroskopio-04
Τα μικρόβια και τα βακτήρια υπάρχουν σε πράγματα που χρησιμοποιείς συνέχεια; Είναι μία πολύ άσχημη σκέψη αλλά είναι καλό να ξέρεις για να μπορείς να πράξεις καταλλήλως…

Φτιάξε μόνη σου ισιωτικό Gel για τα μαλλιά! ( VIDEO ) Homemade Hair Straightening Gel


Η παρασκευή του δικού σου τζελ για μαλλιά είναι ένας φθηνός, εύκολος αλλά και υγιεινός τρόπος για να ισιώσεις τα...Η παρασκευή του δικού σου τζελ για μαλλιά είναι ένας φθηνός, εύκολος αλλά και υγιεινός τρόπος για να ισιώσεις τα μαλλιά σου χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις τα γνωστά ισιωτικά που βασίζονται στη θερμότητα ή στα χημικά.
Asprey-Creative-Mars-Brands-1-650px
Αυτό το ισιωτικό τζελ θρέφει τα μαλλιά σου με φυσικές βιταμίνες, πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και άλλα θρεπτικά συστατικά που ωφελούν τα μαλλιά μας καθώς τα κάνουν να φαίνονται πιο υγιή αλλά και μεταξένια. Μπορεί να μην σου δώσει τα ίσια μαλλιά που είναι σαν καρφί, αλλά αν το χρησιμοποιείς κάθε εβδομάδα για περισσότερο από ένα μήνα, σίγουρα θα αποκτήσεις απαλά και ίσια μαλλιά.

Έρχονται διπλά τέλη αυτοκινήτων!


Ηδη οι αρμόδιες υπηρεσίες κάνουν τις σχετικές διασταυρώσεις όμως η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί και θα ληφθεί σε πολιτικό...
CF84CEB5CEBBCEB7_CEBACF85CEBACEBBCEBFCF86CEBFCF81CEAFCEB1CF822
Ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες κάνουν τις σχετικές διασταυρώσεις όμως η τελική απόφαση δεν έχει παρθεί και θα ληφθεί σε πολιτικό επίπεδο.

Έρχονται πείνα και δεινά στον κόσμο-Καντιώτης " Αυγουστίνος Καντιώτης: «Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι θα σκοτώνονται στα χωράφια για μια πατάτα» VIDEO "


Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι στα χωράφια θα σκοτώνονται για μια πατάτα. Πρόβλεψη του Μητροπολίτη Καντιώτη...
kantiotis
Σε μια μέρα θα αδειάσει η Αθήνα και όλοι στα χωράφια θα σκοτώνονται για μια πατάτα. Πρόβλεψη του Μητροπολίτη Καντιώτη για την πείνα στην Ελλάδα και στον κόσμο.
Κοσμάς ο Αιτωλός
θα ρθει μέρα που μια χούφτα χρυσάφι ,μια χούφτα αλεύρι λέει χαρακτηριστικά
ο Μακαριστός Μητροπολίτης Φλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας

Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ


 
65
 
0

ευχη στο θεος
Μια φορά κάποιος ζήτησε απ’ το Θεό ενα λουλούδι και μια πεταλούδα.
Ο Θεός όμως αντί γι’ αυτά Του έδωσε ένα κάκτο και μια κάμπια.

Παράξενα και απίστευτα φαινόμενα της φύσης!


4
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
St-Elmos-Fire
Μεταξύ της ηλεκτρικής ενέργειας, του αέρα, της ατμοσφαιρικής πίεσης και των πλασμάτων, υπάρχουν μερικοί πολύ συγκεκριμένοι συνδυασμοί που όταν έρθουν σε επαφή μπορούν να δημιουργήσουν απίστευτα παράξενα φαινόμενα. Ας γνωρίσουμε οκτώ από αυτά!

03-03-2016 Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωί...




Ο χρήστης EllinikiAstynomia
 έχει μεταφορτώσει το βίντεο 03-03-2016 Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για μεταφορά μεγάλης ποσότητας ηρωίνης στην Αχαΐα
03-03-2016 Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί για μεταφορά μεγάλης ποσότητας...
ΠΗΓΗ Β: EllinikiAstynomia
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΪΑΣ, ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΕΪΝΤΗ & ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ ΥΠΟΔ/ΝΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ, Α/Δ΄ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MONEY MULING ΣΕ 60 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ

Το κορόιδο

Το αγοράκι έσπρωχνε με πολύ κόπο στον ανήφορο ένα βαρύ καρότσι. Η δουλειά ήταν πολύ κοπιαστική, για αυτό κάποιος περαστικός το λυπήθηκε και το βοήθησε να το ανεβάσει το καρότσι μέχρι το τέρμα της ανηφοριάς.

Σωστή αξιοποίηση

- Εδώ που ήρθες, λέει στον καινούριο κρατούμενο ο διευθυντής, πρέπει να κάνεις και μια δουλειά. Τι δουλειά ξέρεις;

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ

Δύο φίλοι συναντιούνται:
- Το ξέρεις ότι ο Γιάννης είναι τραυματισμένος άσχημα στο νοσοκομείο;

Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού έστειλε εξώδικο στον Καμμένο για τη χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων στα hotspots.

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Πλωτάρχης του Πολεμικού Ναυτικού έστειλε εξώδικο στον Καμμένο για τη χρήση των Ενόπλων Δυνάμεων στα hotspots.
    Εξώδικο στον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένοαπέστειλε ο πλωτάρχης ε.α. του Πολεμικού ΝαυτικούΠαναγιώτης Σταμάτης, ώστε να σταματήσει η χρήση τωνΕνόπλων Δυνάμεων στη δημιουργία hot spots, καθώς αυτή δεν συνάδει με τα καθήκοντά τους, αλλά έχει πολιτικοοικονομικούς σκοπούς.
    Οπως αναφέρεται στο εξώδικο, γίνεται «εξουθενωτική χρησιμοποίηση στρατιωτικών σε άσχετα με την αποστολή τους έργα, σε σημείο μάλιστα που συχνά υποκαθιστούν τις πολιτικές υπηρεσίες στην αντιμετώπιση  πολιτικοοικονομικών φαινομένων».

Τα πιο ισχυρά διαβατήρια στον κόσμο -Στην κορυφή τα γερμανικά, πού βρίσκονται τα ελληνικά

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Τα πιο ισχυρά διαβατήρια στον κόσμο -Στην κορυφή τα γερμανικά, πού βρίσκονται τα ελληνικά
    Παλιότερα όσοι είχαν βρετανική ή αμερικανική υπηκοότητα θεωρούνται συνήθως πιο τυχεροί καθώς το διαβατήριο τους, τους εξασφάλιζε την επίσκεψη στις περισσότερες ξένες χωρίς να χρειάζονται βίζα.
    Οπως φαίνεται όμως τα πράγματα έχουν αλλάξεισύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει η βρετανική εταιρεία μετανάστευσης και ιθαγένειας Henley & Partners

Αεροσυνοδοί με μπικίνι

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Αεροσυνοδοί με μπικίνι
    Η βιετναμέζικη VietJet Aviation Joint Stock, αεροπορική που φημίζεται για τις αεροσυνοδούς με τα μπικίνι τους, μπορεί να προχωρήσει στην αρχική δημόσια προσφορά της το δεύτερο τρίμηνο του 2016. Ο λόγος;
Προσπαθεί να «επενδύσει» στους παγκόσμιους προορισμούς της και να αποτελέσει αεροπορική-κλειδί της Ασίας.
  
























Μην τιμωρήσετε την αποταμίευση

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μην τιμωρήσετε την αποταμίευση
Για να βράσουμε ένα αυγό, χρειαζόμαστε.
Κατσαρολάκι,
Νερό.
Γκαζιέρα ή ηλεκτρικό μάτι.
Πετρέλαιο και σπίρτα, ή ηλεκτρισμό.
Αλάτι.
Το αυγό ? Πού είναι το αυγό ?????
Εάν δεν έχουμε αυγό, τι θα βράσουμε ?
Εάν τα λεφτά δεν φτάνουν, τι θα αποταμιεύσουμε ?
    Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας διαχρονικά είναι πως δαπανά περισσότερα απ' όσα παράγει. Δεν χρειάζονται λοιπόν φορολογικά μέτρα που θα εντείνουν το πρόβλημα.

Γκρέμισαν το πρώτο γήπεδο του Πανιωνίου στην Πούντα της Σμύρνης μετά από 104 χρόνια.

ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ 

Γκρέμισαν το πρώτο γήπεδο του Πανιωνίου στην Πούντα της Σμύρνης μετά από 104 χρόνια.
    Ενα κομμάτι της ιστορίας του χάνει ο Πανιώνιος αφού το γήπεδο, το οποίο χτίστηκε το 1912 στην Πούντα της Σμύρνης και το οποίο αποτελούσε την πρώτη του έδρα, γκρεμίζεται.
    Κόσμημα της εποχής του, το θρυλικό γήπεδο του ιστορικού μικρασιάτικου σωματείου στην Πούντα (σήμερα Άλσαντζακ) ολοκλήρωσε τη λειτουργία του το 2012 συμπληρώνοντας 102 χρόνια. Ο Πανιώνιος Σμύρνης, ο οποίος ιδρύθηκε το 1890, αγωνιζόταν αρχικά στο στάδιο του Μπουρνόβα και από το 1904στο στάδιο του Παραδείσου. Εκτός από τους ποδοσφαιρικούς αγώνες, διεξάγονταν εκεί οι Πανιώνιοι Αγώνες. Για τις προπονήσεις οι παίκτες κατέφευγαν αρχικά σε νοικιασμένους χώρους, και από το 1900 και μετά στο γήπεδο γαλλικής εταιρίας της Σμύρνης. Ο Σύλλογος έμεινε χωρίς έδρα και χώρο άσκησης το 1910 εξαιτίας της άρνησης των Γάλλων να ανανεώσουν τη μίσθωση. Τότε ήταν που παρενέβη ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος.

Όμιλος Μουζενίδη: Προσδοκίες για 50% περισσότερους Ρώσους στην Ελλάδα φέτος

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ FORUM 2016 ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ

03/03/2016
Με μεγάλη επιτυχία και με εντυπωσιακή συμμετοχή 700 τουριστικών πρακτόρων και ταξιδιωτικών γραφείων από σχεδόν όλες τις περιοχές της Ρωσικής Ομοσπονδίας, διοργανώθηκε την Τρίτη 1η Μαρτίου 2016, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Μόσχας, το Επιχειρηματικό Forum 2016 του Ομίλου Μουζενίδη, με θέμα την έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα.

ΟΔΔΗΧ: Άντληση 1,138 δισ. ευρώ από 6μηνα έντοκα γραμμάτια

ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟ ΣΤΟ 2,97% ΤΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ

03/03/2016
Την άντληση 1,138 εκατ. ευρώ από τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων, διάρκειας 26 εβδομάδων, ανακοίνωσε ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημόσιου Χρέους (ΟΔΔΗΧ).
Ειδικότερα, κατά την δημοπρασία εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων, ύψους 875 εκατ. ευρώ, η απόδοση διαμορφώθηκε στο 2,97%. Υποβλήθηκαν συνολικές προσφορές ύψους 1,138 εκατ. ευρώ, πού υπερκά­λυψαν το ζητούμενο ποσό κατά 1,30 φορές.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΣΕΙ

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ»

03/03/2016
Ότι έχει συμφωνηθεί πρέπει να εφαρμοστεί, τόνισε η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομιών Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν, αναφερόμενη στην εφαρμογή του ελληνικού προγράμματος.