ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Αεροσυνοδοί με μπικίνι

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Αεροσυνοδοί με μπικίνι
    Η βιετναμέζικη VietJet Aviation Joint Stock, αεροπορική που φημίζεται για τις αεροσυνοδούς με τα μπικίνι τους, μπορεί να προχωρήσει στην αρχική δημόσια προσφορά της το δεύτερο τρίμηνο του 2016. Ο λόγος;
Προσπαθεί να «επενδύσει» στους παγκόσμιους προορισμούς της και να αποτελέσει αεροπορική-κλειδί της Ασίας.
  

























  Η ακριβής ημερομηνία της ΙΡΟ θα εξαρτηθεί από τις εγχώριες και παγκόσμιες εξελίξεις της αγοράς, σύμφωνα με τον Nguyen Thi Phuong Thao, CEO της μόνης ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας τουΒιετνάμ. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη πόσα χρήματα θέλει να συγκεντρώσει για το 30% των μετοχών της.
    Ο ίδιος υπογράμμισε πως θέλει να μετατρέψει την VietJet στηνEmirates της Ασίας.
    Η VietJet έγινε γνωστή για τα μοντέλα-αεροσυνοδούς της που... φοράνε μπικίνι κατά τη διάρκεια της πτήσης και οι οποίες έγιναν ευρέως γνωστές μέσω του ημερολογίου της εταιρείας.
    Περί τα 9,3 εκατομμύρια επιβάτες την προτίμησαν το 2015, κάτι που αποτελεί αύξηση 66% από το 2014. Τα έσοδα εκτινάχθηκαν κατά 205% πέρυσι σε 10,9 τρισ. dong (488 εκατομμύρια δολάρια), ενώ το καθαρό κέρδος βρέθηκε στο 1 τρισ. dong. H εταιρεία αναμένει διπλάσια έσοδα φέτος, με τους επιβάτες να φτάνουν στα 15 εκατομμύρια.
    Η αεροπορική στοχεύει για ΙΡΟ αξίας 1 δισ. δολαρίων, κάτι που θα αυξήσει την αξία κεφαλαιοποίησής της σε μεγαλύτερο βαθμό από την AirAsia της Μαλαισίας, την PT Garuda της Ινδονησίας και την Thair Airways International.

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου