ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

ΕΙΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

πηγη : Votegreece.gr

 
10
 
0
τεστ υπερκατανάλωσης
Αρκετοί άνθρωποι επιδίδονται κατά καιρούς σε υπερκατανάλωση αγαθών, συνήθως στην περίοδο των χειμερινών γιορτών, σαν “θεραπεία” για την ήπια μελαγχολία ή την πλήξη. Απαντήστε με σωστό λάθος τις παρακάτω ερωτήσεις, μετά βαθμολογήστε τον εαυτό σας και διαγνώστε αν είστε ή όχι θύμα της υπερκατανάλωσης…

Βόλτα με αεροπλάνο

Ένας αγρότης με την γυναίκα του πήγε σε ένα πανηγύρι. 
Εκεί ένας πιλότος έκανε επί πληρωμή βόλτες τον κόσμο 
και ο τύπος τον ρώτησε τι κοστίζει. 

Βρήκε 100 κιλά χρυσού κρυμένα σε σπίτι που κληρονόμησε.


Βρήκε 100 κιλά χρυσού κρυμένα σε σπίτι που κληρονόμησε.
http://thessbomb.blogspot.gr/
    Ένας άνδρας που κληρονόμησε ένα σπίτι στη Νορμανδία, στη δυτική Γαλλία, αιφνιδιάστηκε ευχάριστα όταν ανακάλυψε στο εσωτερικό του σχεδόν 100 κιλά χρυσού, αξίας άνω των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, όπως έγινε γνωστό σήμερα από τον οίκο δημοπρασιών της πόλης Εβρέ.
    "
Υπήρχαν 5.000 χρυσά νομίσματα, δύο ράβδοι χρυσού βάρους 12 κιλών και 37 μικρότερες, βάρους 1 κιλού η καθεμία", ανέφερε ο Νικολά Φιερφόρ, ο εκτιμητής του οίκου δημοπρασιών, επιβεβαιώνοντας τα δημοσιεύματα των τοπικών μέσων ενημέρωσης.

Κατάργηση φοροαπαλλαγών, περικοπές δαπανών, νέοι φόροι. Βαριά η λίστα


Κατάργηση φοροαπαλλαγών, περικοπές δαπανών, νέοι φόροι. Βαριά η λίστα
    Κατάργηση φοροαπαλλαγών για μισθωτούς, συνταξιούχους και ναυτικούς, φορολόγηση των βραχυπρόθεσμων μισθώσεων τουριστικών καταλυμάτων, περικοπές κοινωνικών παροχών και δαπανών για υγειονομική περίθαλψη καθώς επίσης «ψαλίδισμα» διάφορων άλλων δημόσιων δαπανών είναι τα νέα δημοσιονομικά μέτρα που συζητούν κυβέρνηση και εκπρόσωποι δανειστών για να κλείσουν τη δεύτερη αξιολόγηση, σύμφωνα με το προσχέδιο του αναθεωρημένου Μνημονίου, το οποίο παρέδωσαν οι επικεφαλής των κλιμακίων των δανειστών στην ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών.

ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ 9Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

πηγη. Votegreece.gr

 
25
 
0
Ελληνική Σημαία Αλεξανδρούπολη
Εικόνες ντροπής αντίκρισαν το πρωί 25.11.2016 γονείς, δάσκαλοι αλλά και περαστικοί από το 9ο Νηπιαγωγείο Αλεξανδρούπολης.