ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Μια γειτονιά γεμάτη χρώματα στο κέντρο της πόλης!

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: May 5, 2014 at 11:00 am, Last Updated: May 4, 2014 at 11:40 pm
μια-γειτονιά-γεμάτη-χρώματα-στο-κέντρο-της-πόλης Το μόνο που δεν περιμένει να συναντήσει κάποιος σε μια γειτονιά στο κέντρο της πόλης είναι πολύχρωμα σπίτια, βαμμένα κόκκινα, κίτρινα, πράσινα, μπλε, πορτοκαλί και ροζ, να συναγωνίζονται επάξια το λαμπερό φως του ήλιου με τη φωτεινότητά τους.
μια-γειτονιά-γεμάτη-χρώματα-στο-κέντρο-της-πόλης-1
Κι όμως, η περιοχή Bo Kaap στο Κέιπ Τάουν «ενδύθηκε» με όλες τις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου σε μια φιλότιμη προσπάθεια των κατοίκων να ξεφύγουν από το μουντό γκρι χρώμα του τσιμέντου, δίνοντας στα σπίτια τους ένα φλογερό… χρωματικό ταμπεραμέντο.
μια-γειτονιά-γεμάτη-χρώματα-στο-κέντρο-της-πόλης-2

Το πάθος της συκοφαντίας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   "

Posted: May 4, 2014 at 9:25 pm, Last Updated: May 4, 2014 at 9:26 pm
anomosΗ συκοφαντία είναι ψευδής κατηγορία. Είναι, διαβολή. Και είναι βέβαιο ότι ο διάβολος είναι εφευρέτης της συκοφαντίας, ως πατέρας του ψεύδους, εφόσον ο συκοφάντης είναι εκείνος που κατεξοχήν ψεύδεται. Το να σηκώσει ο άνθρωπος τη συκοφαντία είναι μεγάλος άθλος. Και τον σηκώνει μόνο εκείνος που προσβλέπει προς τον Κύριο Ιησού, ο οποίος όταν «ενηνθρώπησε» και ήλθε στη γη, σήκωσε τον Σταυρό της συκοφαντίας και οδηγήθηκε ως τον ατιμωτικό θάνατο.

Απίθανες φωτογραφίες από θεομηνίες!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma    " 

Posted: May 4, 2014 at 7:00 pm, Last Updated: May 4, 2014 at 4:24 pm
απίθανες-φωτογραφίες-από-θεομηνίεςΟ Mike Hollingshead είναι φωτογράφος ο οποίος κάνει πολλά χιλιόμετρα στη Νεμπράσκα προκειμένου να απαθανατίσει την κακοκαιρία εκ των έσω. Τι σημαίνει αυτό;
Ο Mike μπαίνει μέσα στις θεομηνίες και απαθανατίζει στο φακό του κυκλώνες, τυφώνες, καταιγίδες, χαλάζι και γενικά οτιδήποτε αλλάζει την εμφάνιση του ουρανού και δημιουργεί εντύπωση.
  
Επιβλητικά σκηνικά στη φύση, ακριβώς στο επίκεντρο της κακοκαιρίας, εκεί όπου η φύση χτυπά και εκρήγνυται! Χρώματα απίθανα, παράξενα καιρικά φαινόμενα και σύννεφα στον ουρανό σε σχηματισμούς που εκπλήσσουν. Καταιγίδες και αστραπές, βροχές και χαλάζι σε βαθμό που προκαλεί εντύπωση. Η συλλογή του φωτογράφου είναι πραγματικά εκπληκτική γιατί όπως λέει και ο ίδιος «κυνηγάω την κακοκαιρία από πίσω. Βρίσκομαι στο επίκεντρο της θεομηνίας και αυτό απαθανατίζω στο φακό μου»…

Ρόφημα για επανασυντονισμό του ανοσοποιητικού

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: May 4, 2014 at 4:00 pm, Last Updated: May 4, 2014 at 3:54 pm
ρόφημα-για-επανασυντονισμό-του-ανοσοποιητικού Από τα λαχανικά που βρίσκονται πάντα στο στόχαστρο των ερευνητών είναι τα σταυρανθή με κορωνίδα το μπρόκολο
Σε μιά λοιπόν από τις πολλές έρευνες οι ερευνητές στο Institute of Food Research έχουν λάβει τα πρώτα στοιχεία των μελετών για
το πώς μιά διατροφή πλούσια σε glucosinolates όπως η glucoraphanin η οποία βρίσκεται στο μπρόκολο μπορεί να επανασυντονίσει τις κυτταρικές μας διεργασίες οι οποίες διαταράσσονται καθώς γερνάμε…

Απίστευτο: Θάφτηκε ζωντανή και δείτε πως κατάφερε να επιζήσει

ΠΗΓΗ : " pentapostagma     " 

Posted: May 4, 2014 at 3:00 pm, Last Updated: May 4, 2014 at 12:57 pm
απίστευτο-θάφτηκε-ζωντανή-και-δείτε-πως-κατάφερε-να-επιζήσει Η 34χρονη Κινέζα όπου εργαζόταν σε ένα κατασκευαστικό έργο ξαφνικά βρέθηκε θαμμένη κάτω από τόνους άμμους. Οι διασώστες προκειμένου να την εντοπίσουν αναγκάστηκαν να σκάψουν ένα ολόκληρο τούνελ και όταν κατάφεραν να την ανασύρουν έμειναν πραγματικά έκπληκτοι.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝ-ΛΗΣ 5-5-2014

Apoyevmatini - Απογευματινή
Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974

smountzouris
@gmail.com    "
 

Η γραφίδα του Χέμινγουεη......!! !. «Στην προκυμαία της Σμύρνης»


smountzouris
@gmail.com    "
 

Για να μη γίνει «ανάμνηση» η μνήμη.

Έρνεστ Χέμινγουέι: «Στην προκυμαία της Σμύρνης»

Η Μικρασιατική Καταστροφή όπως την έζησε και την κατέγραψε ο μεγάλος Νομπελίστας.

«Το χειρότερο, είπε, ήταν οι γυναίκες με τα νεκρά παιδιά. Δε μπορούσαμε να τις πείσουμε να μας δώσουν τα πεθαμένα παιδιά τους. Είχαν τα παιδιά τους, νεκρά ακόμα και έξι μέρες, αλλά δεν τα εγκατέλειπαν. Δε μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Τελικά έπρεπε να τους τα πάρουμε με τη βία». 
(Από τη συλλογή διηγημάτων του με το γενικό τίτλο «Στην προκυμαία της Σμύρνης»).

ультрас правосеки добивали раненых в Одессе. Στραγγάλισαν την έγκυο στην Οδησσό/ 116 οι νεκροί , υπάρχουν και 5 παιδιά

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: May 5, 2014 at 2:21 pm

Σπίτι των Συνδικάτων Σπίτι των Φαντασμάτων.

η έγκυος προφανώς στραγγαλίσθηκε αφού πρώτα αμύνθηκε με κάθε μέσο
η έγκυος  στραγγαλίσθηκε με το καλώδιο αφού πρώτα αμύνθηκε με κάθε μέσο
Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά

 Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλουν ότι στο κτίριο των Συνδικάτων στην Οδησσό βρήκαν φρικτό θάνατο 116 άτομα.Επίσημα οι ουκρανικές αρχές κάνουν λόγο για 46.Οι αποκαλύψεις γίνονται μπροστά στην κάμερα από επίζησαντες αμέσως μετά αφού αφέθησαν ελεύθεροι από τις αστυνομικές αρχές.Αυτές οι μαρτυρίες- φωτιά δημοσιεύθηκαν σε ουκρανικά site Oυκρανών δημοσιογράφων που επικαλούνται τις δικές τους πηγές. Ρώσοι δημοσιογράφοι τις αναπαράγουν.

Ξεκίνησε από την Αμερική, έρχεται και στην ΕΛΛΑΔΑ! Δεν ΠΡΕΠΕΙ να φοράμε ΣΤΑΥΡΟ γιατί….

ΠΗΓΗ : "       pentapostagma    " 

Posted: May 4, 2014 at 2:25 pm, Last Updated: May 4, 2014 at 12:17 pm
stavrosΟι αρμόδιοι ενός κρατικού πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια της Αμερικής, διέταξαν μια φοιτήτρια να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ εργαζόταν σε μια γιορτή πρωτοετών, για να μην… προσβληθούν οι μη Χριστιανοί!

Alpha Bank: Η ανακεφαλοποίηση θα φέρει πίσω περισσότερες καταθέσεις

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

05/05/2014
Αύξηση σημείωσαν οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Μάρτιο του 2014, κατά 450 εκατ. ευρώ σε μηνιαίες συναλλαγές (+0,3%), ενώ από τον Δεκέμβριο του 2013 μειώθηκαν κατά 2,2 δισ. ευρώ.

Ανοίγει αύριο το βιβλίο προσφορών για την αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας

ΥΨΟΥΣ 2,5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

05/05/2014
Ανοίγει αύριο, Τρίτη 6 Μαΐου, το βιβλίο προσφορών για την αύξηση κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας ύψους 2,5 δισ. ευρώ.



Αντ. Σαμαράς: Γεννιέται η νέα Ελλάδα

ΣΠΑΕΙ ΤΟ «ΚΕΛΥΦΟΣ» ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

05/05/2014
Για μια νέα Ελλάδα που γεννιέται, σπάζοντας το κέλυφος και θρυμματίζοντας τις αλυσίδες της κάνει λόγο ο Αντώνης Σαμαράς.