ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Ο Κινέζος αρχιτέκτονας Ma Yansong φέρνει τον πράσινο φουτουρισμό στην Ευρώπη


 Μετά από εκτεταμένους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς στη Ρώμη και το Παρίσι, ο Ma κλήθηκε να σκιαγραφήσει ένα γενικό σχέδιο για ένα εμπορικό και λιανικό έργο 200.000 τετραγωνικών μέτρων στην επιχειρηματική περιοχή Zuidas του Άμστερνταμ. Παρουσίασε αρχιτεκτονικά σχέδια για κατασκευές που μοιάζουν με ένα σύμπλεγμα βουνών με κρατήρα. Αντανακλώντας ταοϊστικές ζωγραφιές από κορυφές και παγόδες, οι πύργοι σε σχήμα ηφαιστείου θα συνδεθούν με μια σειρά από αυλές, υδάτινες οδούς και περίπτερα που ενώνουν οργανικά το συγκρότημα. (Λεζάντα: Spiegel, εικόνα: Ma Yansong / MAD).


Μετά από εκτεταμένους αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς στη Ρώμη και το Παρίσι, ο Ma κλήθηκε να σκιαγραφήσει ένα γενικό σχέδιο για ένα εμπορικό και λιανικό έργο 200.000 τετραγωνικών μέτρων στην επιχειρηματική περιοχή Zuidas του Άμστερνταμ.  Παρουσίασε αρχιτεκτονικά σχέδια για κατασκευές που μοιάζουν με ένα σύμπλεγμα βουνών με κρατήρα.  Αντανακλώντας ταοϊστικές ζωγραφιές από κορυφές και παγόδες, οι πύργοι σε σχήμα ηφαιστείου θα συνδεθούν με μια σειρά από αυλές, υδάτινες οδούς και περίπτερα που ενώνουν οργανικά το συγκρότημα.  (Λεζάντα...

Γέφυρα Pontoon στην επαρχία Hubei στην Κίνα


Pontoon Bridge in the Hubei Province in China


ΠΗΓΗ : "  https://gr.pinterest.com   "

7 απίθανα πράγματα που μπορούν να εντοπίσουν οι σκύλοι με την όσφρηση


7 απίθανα πράγματα που μπορούν να εντοπίσουν οι σκύλοι με την όσφρηση
@wikipedia.org

Από βόμβες, μέχρι ιούς και γόνιμες αγελάδες

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 29/6/2020 | 00:06

Η όσφρηση των σκύλων είναι παροιμιώδης. Είναι εξαιρετικά ευαίσθητη περίπου 10.000 φορές περισσότερο από τη δική μας. Δεν είναι παράξενο λοιπόν που εκπαιδεύονται για να οσμίζονται από βόμβες, μέχρι ιούς και γόνιμες αγελάδες. Οι σκύλοι έχουν αποδείξει πως είναι κάτι περισσότερο από καλύτεροι μας φίλοι. Μας προστατεύουν από πολλά ακόμα πράγματα. Τα παρακάτω 7 απίθανα πράγματα είναι μερικά από τα οποία οι σκύλοι μπρούν να μυρίσουν.

Γόνιμες αγελάδες

Το γιοτ που κοστίζει 4 εκατ. ευρώ την εβδομάδα


Το γιοτ που κοστίζει 4 εκατ. ευρώ την εβδομάδα
@businessinsider.com

Έχει μήκος 138 μέτρα, διαθέτει μέχρι και ελικοδρόμιο και είναι απλά εντυπωσιακό

Από το NEWSROOM
Δημοσίευση 29/6/2020 | 00:06

Κατασκευάστηκε σε ναυπηγεία της Γερμανίας και ονομάζεται Flying Fox. Αυτή τη στιγμή είναι το πιο ακριβό γιοτ που ταξιδεύει στις θάλασσες, αφού στοίχισε περισσότερο από 500 εκατομμύρια ευρώ.