ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ : 3η Ημέρα " Ιερά Μονή Γργορίου "

Αφού τελείωσε το τελετουργικό από την Ιερά Μονή Γρηγορίου πήραμε το ferry boat στο οποίο είχε ανέβει η Ομάδα που είχε πάει στη Ι.Μ. Διονυσίου ( πληροφορίες από την Ι.Μ. Διονυσίου στην ετικέτα  ΑΓ. ΟΡΟΣ 2014 ) μαζί και οι δύο ομάδες φθάσαμε στην Δάφνη και συναντηθήκαμε με την ομάδα που είχε πάει στη Ι.Μ. Ξενοφώντος. Από κοινού πήγαμε στις ΚΑΡΥΕΣ για προσκύνημα στο « ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ ».

Πως να κρυώσετε ένα κουτάκι αναψυκτικού σε μόλις δύο λεπτά! (βίντεο) How to Cool a Drink in 2 Minutes



Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν φορές που θέλετε να πιείτε κάτι κρύο, αλλά δεν έχετε τίποτα στο ψυγείο. Αυτό το tip...
7c2f5aa3b3684f067f9d956ef0f695d2_L

Είμαστε σίγουροι ότι υπάρχουν φορές που θέλετε να πιείτε κάτι κρύο, αλλά δεν έχετε τίποτα στο ψυγείο. Αυτό το tip θα σας λύσει πραγματικά τα χέρια.
Δείτε πώς θα το καταφέρετε σε μόλις 2 λεπτά (στην κυριολεξία).

Χορήγηση απαλλαγών μετά από εκτέλεση 24ωρης υπηρεσίας στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων


ΕΡΩΤΗΣΗ Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Κύριε Υπουργέ, Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό καθεστώς οι στρατιωτικοί που εκτελούν 24ωρη υπηρεσία...
images2

ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας
Κύριε Υπουργέ,
Σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό καθεστώς οι στρατιωτικοί που εκτελούν 24ωρη υπηρεσία διανυκτερεύσεως… τις καθημερινές δικαιούνται απαλλαγή την επόμενη εργάσιμη ημέρα και όσοι εκτελούν την ως άνω υπηρεσία Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και τις επίσημες αργίες δικαιούνται απαλλαγή οποιαδήποτε ημέρα εντός της επόμενης εβδομάδας .

Οχτώ χρυσοί κανόνες για την αποξήρανση φρούτων και λαχανικών

  1)Όλα τα φρούτα που πρόκειται να αποξηρανθούν πρέπει να είναι ώριμα, καθαρά και καλής ποιότητας. Για υπερώριμα, σκουληκιασμένα ή...
dried-fruit-734596_640


1)Όλα τα φρούτα που πρόκειται να αποξηρανθούν πρέπει να είναι ώριμα, καθαρά και καλής ποιότητας. Για υπερώριμα, σκουληκιασμένα ή φρούτα που έχουν στίγματα δεν γίνεται λόγος.

Πανήγυρις των αγιορειτών αγίων στο Πρωτάτο

H Σύναξη των Οσίων Αγιορειτών Πατέρων εορτάστηκε με ιερά αγρυπνία στο Πρωτάτο παρουσία των αντιπροσώπων των Ιερών Μονών, κελλιωτών μοναχών...

protato3

H Σύναξη των Οσίων Αγιορειτών Πατέρων εορτάστηκε με ιερά αγρυπνία στο Πρωτάτο παρουσία των αντιπροσώπων των Ιερών Μονών, κελλιωτών μοναχών και φιλοαγιορειτών προσκυνητών. Φέτος η εορτή των αγιορειτών αγίων έλαβε ιδιαίτερη λαμπρότητα λόγω της αγιοκατατάξεως στη χορεία των αγιορειτών αγίων των συγχρόνων οσίων Πορφυρίου και Παϊσίου.

MHΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ;


Σε πρόσφατο προσκύνημα στο Άγιον ‘Ορος παρατήρησα και πάλι με δυσφορία, την αυξανόμενη ποσότητα επισκεπτών ή μάλλον ειπείν «τουριστών» στο...
Εικ.-19.-Η-Μονή-Παντοκράτορος.


Σε πρόσφατο προσκύνημα στο Άγιον ‘Ορος παρατήρησα και πάλι με δυσφορία, την αυξανόμενη ποσότητα επισκεπτών ή μάλλον ειπείν «τουριστών» στο Περιβόλι Της Παναγίας με μία ανάλογη έκπτωση της πνευματικής ποιότητας .

Στον αέρα τα 5 πλασματικά χρόνια,αποστρατείες από 58 και άνω ακόμη και για τους "παλιούς"!


Κι όμως οι στρατιωτικοί πρωταγωνιστούν -χωρίς να το επιδιώκουν- στην “μάχη” της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. Πως; Το συνταξιοδοτικό είναι...
stratos

Κι όμως οι στρατιωτικοί πρωταγωνιστούν -χωρίς να το επιδιώκουν- στην “μάχη” της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές. Πως; Το συνταξιοδοτικό είναι ένα από τα μεγάλα θέματα που δανειστές και ελληνική κυβέρνηση έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις. Οι δανειστές επιμένουν ότι πρώτα απ΄ όλα οι “πρόωρες συνταξιοδοτήσεις” πρέπει όλες να καταργηθούν.

Καυτό θέμα ἡ ἀγάπη

Εὐάγγελος Ἀ. Δάκας, Θεολόγος – Φιλόλογος Πολλά ἀσφαλῶς εἶναι τά θέματα πού μᾶς ἀπασχολοῦν∙ προσωπικά, οἰκογενειακά, ἐπαγγελματικά, ἐθνικά, κοινωνικά κτλ...

constantin_daniel_stahi_-_natura_statica_cu_carte_si_ochelari1
Εὐάγγελος Ἀ. Δάκας, Θεολόγος – Φιλόλογος
Πολλά ἀσφαλῶς εἶναι τά θέματα πού μᾶς ἀπασχολοῦν∙ προσωπικά, οἰκογενειακά, ἐπαγγελματικά, ἐθνικά, κοινωνικά κτλ. Ὡσ­τόσο, δέν θά διαφωνήσετε, νομίζω, ὅτι ἕνα ἀπό τά πιό «καυτά» -ἄν ὄχι τό πρῶτο- πού ἀφορᾶ ἄμεσα στήν ἐπιβίωσή μας μέσα στήν ἀνθρώπινη κοινωνία εἶναι οἱ διαπροσωπικές μας σχέσεις: Πῶς βλέπω τόν ἄλλο, τί σκέπτομαι γι’ αὐτόν, ποιά σχέση ἔχω μαζί του; Ἀπό αὐτό ἐξαρτᾶται τόσο ἡ προσωπική μου ἰσορροπία ὅσο καί ἡ ἁρμονία τοῦ πε­ριβάλλοντός μου, τῆς κοινωνίας γενικότερα.

Πώς θα κοιμηθείτε πιο άνετα όταν έχει πολλή ζέστη


Μπορεί να είναι ακόμη αρχές Ιουνίου, όμως πρέπει να πάρουμε από τώρα τα μέτρα μας για τους αυγουστιάτικους καύσωνες! Όταν...
2e4e5b7576d462b25e00aad6762420da_L

Μπορεί να είναι ακόμη αρχές Ιουνίου, όμως πρέπει να πάρουμε από τώρα τα μέτρα μας για τους αυγουστιάτικους καύσωνες!

7 Φυτά που απωθούν τα κουνούπια!


Έρχεται το καλοκαιράκι και μαζί του μας φέρνει τις ηλιόλουστες μέρες, τον ενθουσιασμό και τις όμορφες μυρωδιές από τα ανθισμένα...
apothitika-kounoupion

Έρχεται το καλοκαιράκι και μαζί του μας φέρνει τις ηλιόλουστες μέρες, τον ενθουσιασμό και τις όμορφες μυρωδιές από τα ανθισμένα λουλούδια του κήπου μας. Αλλά για μια στιγμή, τι είναι αυτό το σμήνος που μας περιτριγυρίζει ξαφνικά; Μα αν είναι δυνατόν πήγα να ξεχάσω τα κουνούπια!
Και κάπου εκεί είναι που σταματάει όλη αυτή η λαχτάρα μας για το καλοκαίρι, καθώς κάθε χρόνο αυτό είναι το αιώνιο πρόβλημα μας, μιας και τα έντομα μας κάνουν την ζωή δύσκολη!
Επειδή όμως είμαι σίγουρη πως και εσύ ξεκίνησες ήδη να αναρωτιέσαι, για το τι μπορείς να κάνεις για να τα ξεφορτωθείς, σου βρήκα τα ιδανικά φυτά που θα τα κρατήσουν μακριά από το σπίτι σου!

Τι να προσθέσετε στο νερό για να αποτοξινωθείτε;

Γνωρίζουμε πως η συχνή κατανάλωση νερού κάνει θαύματα αλλά ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας θα έχετε...

nero

Γνωρίζουμε πως η συχνή κατανάλωση νερού κάνει θαύματα αλλά ακόμη καλύτερα αποτελέσματα για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας θα έχετε με τα ακόλουθα πρόσθετα.

Ασπίδα

Βρέθηκαν στη Κόλαση, ένας Έλληνας, ένας Αμερικανός και ένας Ινδός.
Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει:
- Σε όλους που έρχονται εδώ, δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στον Παράδεισο.
Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας: 
- Όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει, φεύγει για τον Παράδεισο. Mπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ό,τι θέλετε!

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. VIDEO Míru milovní imigranti v Calais (FR)

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

eurabia
Ο Τρόμος της Ευρώπης. Σύντομα και στην Ελλάδα!
Στο Calais στη βόρεια Γαλλία, λίγα χιλιόμετρα από τα σύνορα της Αγγλίας, λαθρομετανάστες προσπαθούν μπουν σε αυτοκίνητα και φορτηγά για να περάσουν στην Αγγλία. Ο φόβος των οδηγών είναι έντονος καθώς και η κατάσταση όπως θα δείτε στο βίντεο είναι ανεξέλεγκτη.

Το «Guilty» στο Ναύπλιο: Ένα Super Yacht που... βγάζει μάτι!!!


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 17.6.15 | 
 Η σκηνή διαδραματίστηκε χθες το βράδυ στο Ναύπλιο, όταν στα ανοιχτά έκανε την εμφάνισή του ένα «αλλόκοτο» κατασκεύασμα, το οποίο όλοι όσοι έβλεπαν δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ήταν.Η απορία τους λύθηκε όταν το…«κατασκεύασμα» πέρασε το φανάρι στην είσοδο του λιμανιού και πλησίασε κοντά και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για ένα σκάφος το οποίο για πολλούς είναι ήδη μοναδικό στον κόσμο. Ήταν το «Guilty»(ένοχος στα ελληνικά), η θαλαμηγός του κ. Δάκη Ιωάννου που προκάλεσε σχόλια και αναταραχές από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στις ελληνικές θάλασσες, αφού η χρωματική πανδαισία στο εξωτερικό του, άφησε άφωνους όσους το αντίκρισαν για πρώτη φορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΑΎΜΑΤΑ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ



                                                                                                                Αθήνα 17 Ιουνίου 2015


                                                   ΔΕΛΤΙΟ     ΤΥΠΟΥ

Aσφαλές μαύρισμα χωρίς ηλιακά εγκαύματα, συνιστούν οι δερματολόγοι σε όσους φεύγουν για διακοπές, αλλά και σε όσους βρίσκονται ήδη στις παραλίες.
Κι αυτό γιατί χιλιάδες άνθρωποι κάθε χρόνο στην προσπάθειά τους να επιτύχουν ένα γρήγορο μαύρισμα παθαίνουν ηλιακά εγκαύματα και  καταλήγουν στις πρώτες βοήθειες των Κέντρων Υγείας και των Νοσοκομείων
«Ο ήλιος μπορεί να μας χαρίσει  όμορφο μαύρισμα αλλά μπορεί να μας προκαλέσει και εγκαύματα»  αναφέρει η εξειδικευμένη δερματολόγος-αφροδισιολόγοςΔρ Αμαλία Τσιατούρα, τ. επιστημονικός συνεργάτης  ΝΟΣ «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ»και προσθέτει


ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ «ΜΙΝΙ» ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ

17/06/2015
Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και με ευρεία συναίνεση επί της αρχής, επί των άρθρων και στο σύνολό, από την Ολομέλεια της Βουλής το «μίνι» φορολογικό νομοσχέδιο, με το οποίο έχει ως στόχο να διορθώσει μέρος των αδικιών που υπάρχουν στους φορολογικούς νόμους που έχουν ψηφιστεί και ισχύουν τα τελευταία χρόνια.
Το νομοσχέδιο ψηφίσαν θετικά ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και το Ποτάμι, ενώ «Παρών» δήλωσε το ΚΚΕ. Απών η Χρυσή Αυγή.
Ειδικότερα, το νομοσχέδιο ρυθμίζει ζητήματα φορολόγησης περιστασιακά απασχολούμενων με πολύ χαμηλά ετήσια εισοδήματα, αγροτών και κατοίκων εξωτερικού ομογενών, ώστε να αποφευχθεί η υπερβολική φορολογική επιβάρυνση, που επέφερε ο νέος Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος, ο οποίος ψηφίστηκε το 2013, αλλά μετέθετε την εφαρμογή του για τα εισοδήματα του 2014.