ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Τα 10 «αθόρυβα» συμπτώματα του διαβήτη

Posted: Μαρτίου 22, 2015 at 7:30 πμ, Last Updated: 
diabitis-diabetes
Ο διαβήτης προειδοποιεί για την έλευσή του και όσο πιο άμεσα συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση, τόσο το καλύτερο. Στο σύγχρονο κόσμο, που η πληροφόρηση είναι τόσο εκτεταμένη και η αντίληψη περισσότερο διευρυμένη, μην αγνοείτε τα μικρά σημάδια που σας δίνει το σώμα σας και προστατέψτε εαυτόν από τα χειρότερα.
Αν ακόμα έχετε ιστορικό διαβήτη στην οικογένεια ή είστε υπέρβαροι έχετε ένα λόγο παραπάνω να εξετάζεστε τακτικά και με συνέπεια.
Ποια λοιπόν είναι τα «αθόρυβα» συμπτώματα του διαβήτη και πως μπορείτε να τα αντιληφθείτε, όσο είναι ακόμα νωρίς…

Το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2014 απενεμήθη στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

ΠΗΓΗ: "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



Το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2014 απενεμήθη στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Βρυξέλλες, 26 Φεβρουαρίου 2015
    Το Βραβείο Ευρωπαίου Πολίτη 2014 απενεμήθη στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε επιβράβευση των δράσεών του για την προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού
    Σε επιβράβευση της 20ετούς δράσης του για την προστασία των παιδιών «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βραβεύτηκε από τηνΑντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κα Sylvie Guillaumeστην τελετή που έλαβε χώρα στις Βρυξέλλες την Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε το Βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη για το 2014 για την εξαιρετική του συνεισφορά στην προάσπιση των δικαιωμάτων του παιδιού μαζί με άλλους 46 νικητές από 19 συνολικά κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ " Αποστράτων συναδέλφων Ν.Αργολίδας στο Ουζερί " ΤΣΑΚΙΡΙ " Ν.Κίο Αργολίδας με σχετική ενημέρωση για κατάστημα και περιοχή

Θα ήταν παράλειψη εάν δεν συμπλήρωνα τα λίγα λόγια παρακάτω για το όμορφο "  ΟΥΖΕΡΙ  " 




Σήμερα ΚΥΡΙΑΚΗ και ώρα 13.00 πραγματοποιήθηκε η 
" ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ " συναδέλφων όπως είχε ανακοινωθεί και προγραμματισθεί στο Ουζερί " ΤΣΑΚΙΡΗ ". Νέα Κίο Αργολίδας.
Η συμμετοχή ήταν αναμενόμενη καθ΄όσον αρκετοί συνάδελφοι θα ήθελαν να είναι παρών αλλά λόγω Οικογενειακών και Κοινωνικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν. Αυτοί μου δήλωσαν μία άλλη φορά που δεν θα έχουν πρόβλημα θα είναι παρών.