ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

"Ξυστά" από την Γη θα περάσει τεράστιος αστεροειδής


Posted: Ιανουαρίου 27, 2015 at 6:38 πμ, Last Updated: 
Ένας αστεροειδής με διάμετρο μισό χιλιόμετρο (!) θα περάσει πολύ κοντά από τη Γη. Πιο συγκεκριμένα η NASA ανακοίνωσε… ότι πρόκειται για το κοντινότερο πέρασμα που θα κάνει αστεροειδής τέτοιου μεγέθους έως το 2027, όταν ο επίσης μεγάλος αστεροειδής «1999 ΑΝ10» αναμένεται να πλησιάσει τη Γη. Και όταν λέμε να πλησιάσει, εννοούμε σε μια απόσταση τριπλάσια από την απόσταση που έχουμε από την Σελήνη.

Όσιος Πορφύριος: Η πνευματική εργασία που κάνετε να μην γίνεται αντιληπτή


Posted: Ιανουαρίου 26, 2015 at 10:18 μμ, Last Updated: 
Ό,τι κάνει ο καλός εαυτός μας, να μην το παίρνει είδηση ο κακός «Μη γνώτω η αριστερά σου τι ποιεί η δεξιά σου». «Αριστερά» είναι ο αντίθετος εαυτός μας, που όταν το πάρει είδηση, θα τα χαλάσει όλα.
 
Ο αντίθετος είναι ο κακός εαυτός μας. Νέος είναι ο εν Χριστώ εαυτός μας, ενώ ο άλλος είναι ο παλαιός. Χρειάζεται τέχνη για να μην παίρνει είδηση ο παλαιός. Χρειάζεται τέχνη και κυρίως η Χάρις του Θεού.

Υπάρχουν μερικά μυστικά. Το Ευαγγέλιο μας προτρέπει πως πρέπει να προλαμβάνουμε ορισμένα πράγματα που μας δυσκολεύουν στον αγώνα μας.

ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ

Μια κοπέλα φέρνει σπίτι το φίλο της να τον γνωρίσει στους γονείς της , μια που αποφάσισαν να παντρευτούν .
- Ποια είναι λοιπόν τα σχέδιά σου ; ρώτησε ο πατέρας της κοπέλας .
- Έχω πάρει υποτροφία για το Πανεπιστήμιο , απάντησε ο νεαρός .
- Υποτροφία .... μμμμμ .... Αξιοθαύμαστο , αλλά πως θα μπορέσεις να παράσχεις στην κόρη μου ένα σπίτι για να ζήσει όπως έχει συνηθίσει ; 

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΦΥΛΛΟ - ΧΕΛΩΝΕΣ " SEX "

Τι βλέπει μια γυναίκα σε ένα λευκό φύλλο χαρτί;

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ...

Ένας διαρρήκτης αποφασίζει να κλέψει ένα σπίτι πλουσίων. Το παρακολουθεί μαθαίνει πότε θα λείπουν και το βράδυ εξοπλισμένος με όλα τα σύνεργα μπαίνει μέσα. Εξουδετερώνει το συναγερμό και εκεί που κλέβει ακούει μια φωνή. 

Ένας τύπος πάνω σε ένα αερόστατο αντιλαμβάνεται κάποια στιγμή ότι χάθηκε. Αρχίζει λοιπόν να κατεβάζει το αερόστατο προς την γη όπου συναντάει μια γυναίκα. 

Κανονικά οι πανελλαδικές εξετάσεις

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

27/01/2015
Την περίοδο από 10 έως 25 Φεβρουαρίου θα πρέπει να καταθέσουν εφέτος οι υποψήφιοι την αίτηση συμμετοχής τους στις πανελλαδικές εξετάσεις, σύμφωνα με τις προθεσμίες που έχει θέσει το υπουργείο Παιδείας.

Προθεσμία ως 31 Μαρτίου για μεταβολές του 2014 στο Ε9

ΧΡΗΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ

27/01/2015
Προθεσμία ως τις 31 Μαρτίου 2015 για την υποβολή του Ε9 έχουν οι φορολογούμενοι που είχαν μεταβολές στην περιουσιακή τους κατάσταση εντός του 2014, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών.
Επίσης, σημειώνεται πως μεταβολές στην περιουσιακή κατάσταση από την 1η Ιανουαρίου 2015 και μετά θα πρέπει να αποτυπωθούν στο Ε9 μέσα σε τριάντα ημέρες από τη μεταβολή εκτός από τις κληρονομιές ακινήτων, για τις οποίες ο κληρονόμος πρέπει να υποβάλλει δήλωση στοιχείων ακινήτων μέσα σε τριάντα ημέρες από τη λήξη της προθεσμίας αποποίησης κληρονομιάς.
Επίσης, χρηστικό οδηγό με 37 ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την υποβολή του Ε9 προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι εξέδωσε η Διεύθυνση Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του υπουργείου Οικονομικών.
Αυτές είναι οι ακόλουθες:

Οι βουλευτές που εκλέγονται στις 56 περιφέρειες

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 


Οι βουλευτές που εκλέγονται στις 56 περιφέρειες
    Στη νέα Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει 149 βουλευτές76 η ΝΔ, από17 η Χρυσή Αυγή και το Ποτάμι, 15 το ΚΚΕ, και από 13 οιΑνεξάρτητοι Έλληνες και το ΠΑΣΟΚ.
    Σε 14 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες, η ΝΔ αναδείχθηκε 1η δύναμη παρά την ήττα της κατά 8,53% από τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Ακολουθεί ο πλήρης πίνακας των βουλευτών που εκλέγονται στις 56 εκλογικές Περιφέρειες:

ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΠΗΓΗ: " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΟΙ ΑΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντιστράτηγος ε.α.Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.
            Η Επιβίωση της Ελληνικής Φυλής ανά τους αιώνες παρά τα τεράστια προβλήματα αφανισμού που αντιμετώπισε, οφείλεται στα φυλετικά χαρίσματα και γνωρίσματα θετικά και αρνητικά τα οποία διατηρήθηκαν επί χιλιετίες και μέχρι σήμερα.
            Η Ελληνική Ιστορία, ανάγλυφα μας παρουσιάζει, την θετική ή την αρνητική επίδραση στην εξέλιξή του Ελληνικού Κράτους και γενικότερα της Ελληνικής φυλής.
            Τα φυλετικά μας γνωρίσματα, είναι:
ΠΡΩΤΟΝΗ Εθνική μας Γλώσσα, την οποία διατήρησαν οι Έλληνες μέχρι σήμερα με την φυσική της εξέλιξη, παρά τις αναρίθμητες επιδρομές βαρβάρων και αιώνων σκλαβιάς.