ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΟΠΠΥ

ΠΗΓΗ : "http://roykoymoykoy.blogspot.gr     " 



9.ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΟΠΠΥ
Το έστειλε ο Κώστας Παπανικολάου
    Αν ψάχνετε για ιατρό συμβεβλημένο στον ΕΟΠΥΥ και έχετε πρόσβαση στο Internet, σώστε τον σύνδεσμοhttp://www.odigostoupoliti.eu και θα σας ανοίξει την σελίδα που ακολουθεί (αρχική σελίδα).

    Κάντε κλικ στο δεσμό «Συμβεβλημένοι ΕΟΠΥΥ» και θα μεταφερθείτε στη επόμενη σελίδα.

Φυλή της Αφρικής ίσως είναι η αρχαιότερη του κόσμου

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



    Η αρχαία φυλή των Κόιζαν στη νότια Αφρική, η οποία έγινε διάσημη από την ταινία Και οι Θεοί Τρελάθηκαν του 1980,παραμένει γενετικά απομονωμένη εδώ και 150.000 χρόνια, και ήταν μέχρι πρόσφατα η πολυπληθέστερη φυλή του κόσμου, αποκαλύπτουν γενετικές αναλύσεις.
    Διεθνής ερευνητική ομάδα αλληλούχισε ολόκληρο το γονιδίωμα πέντε μελών της φυλής από τη Ναμίμπια και το συνέκριναν με τα γονιδιώματα 1.462 ανθρώπων από 48 διαφορετικές εθνοτικές ομάδες.

Κομπίνα με «μαϊμού» πρακτορείο μοντέλων στη Θεσσαλονίκη

ΠΗΓΗ : "    http://roykoymoykoy.blogspot.gr/  " 



1.Κομπίνα με «μαϊμού» πρακτορείο μοντέλων στη Θεσσαλονίκη
Εβαζε ανήλικες να φωτογραφίζονται γυμνές
Και άλλο ένα κατηγορητήριο πρέπει να έχει  ο ‘’τύπος’’.
Εκμετάλλευση ηλιθιότητας!
Και μην μου πείτε για… αθώα και … απονήρευτα θύματα!
    Απίστευτη κομπίνα με «μαϊμού» πρακτορείο μοντέλων είχε στήσει ένας 51χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έβαζε τα θύματά του- αρκετές φορές ανήλικες- να φωτογραφίζονται γυμνά και στη συνέχεια πουλούσε το υλικό σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Δικαστήριο εξέδωσε διαταγή πληρωμής σε βάρος του Δημοσίου για τα αναδρομικά των δικαστών

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   "



6.Δικαστήριο εξέδωσε διαταγή πληρωμής σε βάρος του Δημοσίου για τα αναδρομικά των δικαστών
defencenet.gr
    Στην αντεπίθεση πέρασαν οι δικαστές, καθώς εκδόθηκε από τοΕιρηνοδικείο Αθηνών η πρώτη διαταγή πληρωμής σε βάρος του Δημοσίου, για τα αναδρομικά των δικαστικών λειτουργών, τα οποία κούρεψε με τροπολογία το υπουργείο Οικονομικών.
    Στη Δικαιοσύνη είχε προσφύγει ο πρόεδρος Πρωτοδικών και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Χαράλαμπος Σεβαστίδης, στηριζόμενος στην πάγια νομολογία των Ανωτάτων Δικαστηρίων (Αρείου Πάγου και Μισθοδικείου). Ο επίμαχος δικαστικός λειτουργός ζήτησε και πέτυχε την έκδοση της υπ΄ αριθμ. 28.063/2014 διαταγής πληρωμής από το Ειρηνοδικείο Αθηνών, με την οποία επιδικάστηκε το 50% των οφειλόμενων αναδρομικών, τις οποίες περιέκοψε ο νόμος 4307/2014.

Η Ελλάδα που αντιστέκεται: Ναυπηγήθηκε προηγμένο σκάφος ειδικών δυνάμεων αντί για τις αμερικανικές "μαούνες"

ΠΗΓΗ :"  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ    " 



Η Ελλάδα που αντιστέκεται: Ναυπηγήθηκε προηγμένο σκάφος ειδικών δυνάμεων αντί για τις αμερικανικές "μαούνες"
    Eνα εξαιρετικών προδιαγραφών Σκάφος Ανορθοδόξου Πολέμου (ΣΑΠ) εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο, σχεδιασμένο από τις πλέον ικανές ομάδες ναυπηγών (πρώην στελέχη του ΠΝ) ολοκλήρωσε την ναυπήγησή του και ήδη δοκιμάζεται από το ΠΝ για τις ανάγκες της Διοικήσεως Υποβρυχίων Καταστροφών.
    Η χρηματοδότησή της σχεδίασης και της ανάπτυξής του «ΩΚΥΑΛΟΣ», όπως ονομάστηκε στο σχέδιο, έγινε από μεγάλο ελληνικό επιχειρηματικό όμιλο ο οποίος εδρεύει πλέον στην Ελβετία και ο οποίος μέσω των μεταλλουργικών βιομηχανιών του εμπλέκεται στην κατασκευή του.

Αυτές είναι οι δέκα αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Αυτές είναι οι δέκα αρχαιότερες πόλεις στον κόσμο
    Ο ανθρώπινος πολιτισμός έχει ήδη διαγράψει μια πορεία χιλιάδων ετών, με πάρα πολλές πόλεις να έχουν υπάρξει σημεία αναφοράς για την εξέλιξη του ανθρώπου.
    Ωστόσο, υπάρχουν μερικές πόλεις οι οποίες στέκονται αγέρωχες στο πέρασμα του χρόνου, έχουν υπάρξει ο καθρέπτης διαφορετικών πολιτισμών και περικλύουν ένα μεγάλο κομμάτι της ανθρώπινης ιστορίας.
    Οι αρχαιότερες πόλεις του κόσμου, όπως τις παρουσιάζει η Telegraph, είναι ενεργές εδώ και χιλιάδες χρόνια και σχεδόν όλες βρίσκονται στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.
Βηρυτός (Λίβανος)
    Η πρωτεύουσα του Λιβάνου στέκει στην περιοχή εδώ και 5.000 χρόνια, καθώς, σύμφωνα με τους ιστορικούς ξεκίνησε το 3.000 π.Χ. και αποτελούσε ανέκαθεν εμπορικό και οικονομικό κέντρο της ευρύτερης περιοχής. Με επιρροές από διάφορους πολιτισμούς όπως τον Φοινικικό, τον Ελληνικό, τον Ρωμαϊκό, τον Αραβικό και Οθωμανικό, είναι μια από τις πιο ιστορικές πόλεις του κόσμου.
Αθήνα (Ελλάδα)
    Η ιστορία της πόλης ξεκινά περίπου από το 3.200 π.Χ. και η ελληνική πρωτεύουσα έμελλε να είναι η «καρδιά» του δυτικού πολιτισμού. Η πόλη επηρεάστηκε από πολλούς πολιτισμού όπως ο ελληνικός, ο Ρωμαϊκός και ο Βυζαντινός. Μπορεί να βρέθηκε κατά καιρούς υπό την κυριαρχία άλλων ακμάζουσων αυτοκρατοριών, αλλά διατήρησε πάντα την μοναδική ταυτότητά της.

ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΙΑΣΤΟ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΔΡΑΣΗ




                                                           Αθήνα 8 Δεκεμβρίου 2014

                           ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ
Νεα  δεδομένα στην αποθεραπεία των αθλητικών κακώσεων δημιουργεί η χρήση βλαστοκυττάρων, καθώς μειώνεται σημαντικά ο χρόνος επιστροφής στην ενεργό δράση, ενώ οι αθλητές επιστρέφουν πιο δυνατοί!
Μάλιστα στην περίπτωση  της ρήξης του προσθίου χιαστού συνδέσμου,  της  πιο συχνής αθλητικής κάκωσης,  οι αθλητές επιστρέφουν στην ενεργό δράση μέσα  σε μόλις δύο μήνες μετά το χειρουργείο !
Τα πρώτα εντυπωσιακά αποτελέσματα της χρήσης βλαστοκυττάρων στην  θεραπεία της ρήξης του προσθίου χιαστού συνδέσμου παρουσιάστηκαν στο  διεθνές ΣυνέδριοInternationalCartilageRepairSocietyStemCellsandScaffolds,  το οποίο διεξήχθη στη Μπολόνια της Ιταλίας 5-6 Δεκεμβρίου 2014, υπό την αιγίδα της ICRS.
«Τα αποτελέσματα απέσπασαν την θαυμασμό διακεκριμένων  αθλητιάτρων από ολόκληρο τον κόσμο, καθώς η νεα μέθοδος ανατρέπει τα μέχρι σήμερα δεδομένα, αφού  μειώνει την αποθεραπεία της ρήξης του προσθίου χιαστού συνδέσμου, η οποία  κυμαινόταν από έξι  μέχρι δώδεκα μήνες»αναφέρει  ο πρωτοπόρος Ορθοπεδικός Χειρουργός και ΑθλητίατροςΔρ Σταύρος Αλευρογιάννης,  που εφαρμόζει την νέα μέθοδο στην Ελλάδα.


Συνεργασία υπουργείου Τουρισμού και Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

08/12/2014
Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο διευθυντής του «Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης» Ευάγγελος Ιωακειμίδης υπέγραψαν στη Θεσσαλονίκη μνημόνιο συνεργασίας, μεταξύ του υπουργείου Τουρισμού και του Μουσείου Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης.

Υπέρ της εκλογής ΠτΔ από την παρούσα Βουλή η κοινή γνώμη

ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ «ΨΑΛΙΔΑΣ» ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ

08/12/2014
Υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή είναι το 57% των Ελλήνων, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, στην οποία καθρεφτίζεται η επιθυμία να μην πάει η χώρα σε πρόωρες εκλογές.

ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ «ΠΡΑΣΙΝΕΣ» ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟ ΥΠΕΚΑ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΤΑΣΗ

08/12/2014
Την επαναφορά των φοροαπαλλαγών για ενεργειακές επενδύσεις σε κτίρια προβλέπει τροπολογία που έχει ετοιμάσει το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και βρίσκεται υπό συζήτηση με το υπουργείο Οικονομικών και την τρόικα.

Η Γερμανία αποσύρει τις εγγυήσεις για εξαγωγές προς την Ελλάδα

ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΑ ΡΙΣΚΑ08/12/2014
Η γερμανική κυβέρνηση αποφάσισε να σταματήσει να εκδίδει πιστωτικές εγγυήσεις για τις εξαγωγές προς την Ελλάδα στο τέλος του έτους, καθώς πλέον οι ιδιώτες δήλωσαν ότι θα καλύψουν τυχόν σχετικούς κινδύνους μη πληρωμής, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters.

Προϋπολογισμός με συζήτηση για... Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Έντονη αντιπαράθεση

08/12/2014

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους εξελίχθηκε χθες η συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2015 στη Βουλή, η οποία υπερψήφισε το κείμενο.
Ωστόσο, οι ομιλίες των περισσότερων βουλευτών επικεντρώθηκαν στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και η αντιπαράθεση έγινε σκληρή.
Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται και η συνεδρίαση του Euroworking Group, όπου ο υπουργός Οικονομικών Γκίκας Χαρδούβελης θα ζητήσει μια τεχνική παράταση ολίγων εβδομάδων του υπάρχοντος προγράμματος.

Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις των αστυνομικών και των πυροσβεστών

Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις των αστυνομικών και των πυροσβεστών

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ 



08/12/2014 - 08:24 Αξιολόγηση:0 1 2 3 4 5 (0ψήφοι) Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις των αστυνομικών και των πυροσβεστών Μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις των αστυνομικών και των πυροσβεστών Αντιμέτωποι με μειώσεις στις επικουρικές τους συντάξεις βρίσκονται χιλιάδες αστυνομικοί και πυροσβέστες. Ο χρόνος περνάει επικίνδυνα, και το μέλλον του ΤΕΑΠΑΣΑ, του επικουρικού τους ταμείου, παραμένει αβέβαιο.

Αντίστροφη μέτρηση για τις επικουρικές των ενστόλων


ΠΗΓΗ : "  http://www.kathimerini.gr  " 

ΡΟΥΛΑ ΣΑΛΟΥΡΟΥ

Εννέα Ταμεία που έχουν μείνει έως τώρα εκτός του υπερ-επικουρικού των μισθωτών, θα πρέπει να εφαρμόσουν τη ρήτρα μηδενικού ελλείμματος, αρχής γενομένης από την 1η Ιανουαρίου 2015.
ΕΤΙΚΕΤΕΣ:
Μονόδρομο αποτελούν οι μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις για τους εργαζομένους στα Σώματα Ασφαλείας, οι οποίοι καλούνται μέσα σε ένα ασφυκτικό χρονοδιάγραμμα να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον των συντάξεών τους. Μέχρι το τέλος του 2014 θα πρέπει να ληφθεί απόφαση για το εάν το επικουρικό ταμείο των εργαζομένων στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική (ΤΕΑΠΑΣΑ) θα ενταχθεί τελικά στο ενιαίο επικουρικό ταμείο των μισθωτών (ΕΤΕΑ), ακολουθώντας την πορεία μείωσης των παροχών, ανά τρίμηνο, με βάση την εφαρμογή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος.

Η εναλλακτική λύση που υπάρχει στο τραπέζι αφορά τη δημιουργία Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ), με τα πρώτα στοιχεία των αναλογιστικών μελετών να δείχνουν ότι και σε αυτή την περίπτωση, οι περικοπές είναι μεγάλες, φθάνοντας ακόμη και το 30%.

ΒΟΡΕΙΟ ΣΕΛΑΣ

ΠΗΓΗ : "  Versus Travel Newsletter





newsletter
@versus-travel.gr    "

Χρησιμοποιήστε αυτή την περιοχή για να προσφέρουν μια σύντομη προεπισκόπηση του περιεχομένου e-mail σας.
Δείτε αυτό το email στο πρόγραμμα περιήγησής σας

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για Απόφαση της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου


Δ Ε Λ Τ  Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2014
 
ΘΕΜΑ: Απόφαση  της Ολομέλειας του Ελεγκτικού Συνεδρίου 
 
      Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού σε συνέχεια της παρακολούθησης του θέματος της απόφασης 2192/2014της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενημερώνει τα Μέλη της ότι παραστάθηκε με το νομικό της σύμβουλο  και στην εκδίκαση της υποθέσεως στην Ολομέλεια του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Ο Γέρων Γαβριήλ ο Νεοσκητιώτης.π.Ιωσήφ Βατοπαιδινός

Ο Γέρων Γαβριήλ ο Νεοσκητιώτης.

Δεκεμβρίου 6, 2014 — Χαράλαμπος
†Γέροντος Ιωσήφ Βατοπαιδινού
Παναγία
Άλλος ενάρετος και ευλαβής γέρων εις την Ιεράν αυτήν Σκήτιν ήτο ο γέρων Γαβριήλ, αντάξιος της θείας σκέπης και προνοίας. Ούτος έζησεν εις την πλησίον του Κυριάκου καλύβην του Αγίου Χαραλάμπους, επιμελητής ακριβέστατος της πνευματικής εργασίας της νήψεως.

Σολωμός με σάλτσα εσπεριδοειδών.

Δεκεμβρίου 7, 2014 — Χαράλαμπος
Σολωμός με σάλτσα εσπεριδοειδών
Υλικά:
2 κομμάτια σολωμού (φιλέτο ή φέτες)
χυμό από ένα λεμόνι
χυμό από ένα πορτοκάλι
1 κ.γ. μέλι
1 κ.σ. μουστάρδα
1 πράσινη πιπεριά σε λεπτές φέτες
1 κ.γ. κόρν-φλάουρ
μισή κούπα νερό (για να διαλύσουμε το κόρν-φλάουρ)
1 ματσάκι μαϊντανό
λίγο ελαιόλαδο
λίγο πιπέρι
Εκτέλεση:
Πρώτα ετοιμάζουμε τη σάλτσα γιατί ο σολωμός γίνεται σε 4 λεπτά!
Μαραίνουμε ελαφρά την πιπεριά σε λίγο ελαιόλαδο και χαμηλή φωτιά.

Προφητεία του 1053 μ.χ σε βιβλιοθήκη Μονής Αγ. Ορους - Τι έγινε και τι θα γίνει


18:48
21/09/2014

Μια προφητεία που λέγεται πως βρίσκεται στην βιβλιοθήκη της Ιεράς μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος και γράφτηκε το 1053 μ.χ. επιβεβαιώνει, όπως υποστηρίζουν κάποιοι, τα σημερινά γεγονότα. Κάποιοι αμφισβητούν την χρονολογία αυτή. Κατά την άποψη ειδικού γλωσσολόγου του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, φαίνεται ότι είναι μάλλον αμφίβολο να γράφτηκε τον 11ον αιώνα. Ίσως θα πρέπει να είναι του 16ου (1503)ή του 17ου (1609).

Ιδού η προφητεία.

1. Μέγας Ευρωπαϊκός πόλεμος
2. Ήττα της Γερμανίας,καταστροφή της Ρωσίας και Αυστρίας.
3. Ήττα Άγαρ υπό των Ελλήνων.(Άγαρ=Τουρκία).
4. Ενίσχυσις Άγαρ υπό Δυτικών λαών και ήττα των Ελλήνων υπό Άγαρ.
5. Σφαγή ορθοδόξων λαών.
6. Και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών.
7. Εισβολή ξένων στρατευμάτων έξ Αδριατικού πελάγους. Ουαί εις τους κατοικούντας επί της γής,ο Άδης έτοιμος.
8. Προς στιγμήν Μέγας Άγαρ.

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ




https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10156043_534982489955899_1707838756_n.jpg