ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Ένας Έλληνας μπαίνει σε μια τράπεζα της Νέας Υόρκης και ζητάει πληροφορίες για ένα δάνειο. Λέει στον υπάλληλο των δανείων ότι θέλει να ταξιδέψει στην Ελλάδα λόγω των εορτών των Χριστουγέννων για 2 εβδομάδες και χρειάζεται οπωσδήποτε να πάρει ένα δάνειο των $5.000. Ο υπάλληλος του εξηγεί ότι η τράπεζα θα χρειαστεί ένα είδος εξασφάλισης για να του χορηγήσει το δάνειο.

ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ

Πεθαίνουν τρεις γυναίκες και πάνε στον Αγιο Πέτρο.
- Τι αμαρτίες έκανες εσύ, κόρη μου; ρωτά ο Αγιος Πέτρος. Απάτησες τον άνδρα σου;
- 3 φορές, Αγιε Πέτρο μου.

ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ

Ήταν ένας παπάς σε μία εκκλησία και ήθελε κάποιον να ζωγραφίσει τον Μυστικό Δείπνο στον ρούλο.
Έψαχνε λοιπόν για αγιογράφο, αλλά ο μόνος που βρήκε να είναι σχετικά φτηνός ήταν και μπεκρής.
Παρόλα αυτά, επειδή τα λεφτά ήταν λίγα, αποφασίζει να τον φωνάξει.

Τα εισιτήρια

Μια παρέα από τρεις φίλους περιμένουνε στο σταθμό Λαρίσης να φύγει το τρένο για Θεσσαλονίκη. Πλησιάζει ο ένας το γκισέ και βγάζει ένα εισιτήριο. Δίπλα τους ακριβώς είναι τρεις Τούρκοι που περιμένουνε κι αυτοί το ίδιο τρένο.
- Καλά πως ταξιδέψει τρεις άνθρωπος με ένα εισιτήριο;, τους ρωτάει ο ένας που ήξερε λίγα Ελληνικά.
- Περίμενε και θα δεις, απαντάνε με ένα πονηρό χαμόγελο οι δικοί μας. 

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΠΗΓΗ :Votegreece.gr

τιμοκαταλογος καφενειο
Να και χιούμορ ο καφετζής !!! Μερικές φορές φυτρώνει εκεί που δεν το περιμένεις. Πάντως τέτοιο τιμοκατάλογο μόνο Έλληνας θα τον φανταζόταν.

Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΗΓΗ : Votegreece.gr

γυναικα στην αρχαια ελλαδα
του Πατρός Δανιήλ Γούβαλη
Ο Υποβιβασμός της γυναίκας
Στον αρχαίο κόσμο δεν υπήρχαν μόνο πανάκριβα τριαντάφυλλα αλλά και άσχημα αγκάθια. Εμείς κάνουμε επιλογή, δεχόμαστε τα πρώτα, απορρίπτουμε τα δεύτερα. Οι νεοπαγανιστές και οι αρχαιολάτρες θέλουν να τα βλέπουν όλα ρόδινα αλλά αυτό είναι παροδήγησις και πλάνη. Εμείς αγαπούμε την αλήθεια και οι ακροατές μας πρέπει να γνωρίσουν κάποιες αλήθειες για τον αρχαίο Ελληνικό κόσμο, αλήθειες που οι νεοπαγανιστές τις αποκρύπτουν συστηματικά.
Σήμερα θα μιλήσουμε για την θέση της γυναίκας στην αρχαία Ελλάδα. Όποιος ασχοληθεί έστω και λίγο με τον αρχαίο ελληνικό κόσμο θα διαπιστώσει ότι στην καθημερινή ζωή, στην πολιτική ζωή, στις τέχνες στην καλλιτεχνία, στην ρητορική, στις επιστήμες στην φιλοσοφία, παντού, κυριαρχούν οι άνδρες ας αναφέρουμε μερικά παραδείγματα.

ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ

Είναι μία κατσαρίδα ανάποδα και κουνάει τα πόδια της συνέχεια.Μια άλλη κατσαρίδα απορώντας την πλησιάζει και την ρωτάει:

Δικαστήριο.


Στο δικαστήριο:
Καταφθάνει αργοπορημένος ο μάρτυρας και τον ρωτά ο δικαστής:
- Πώς ονομάζεστε;
- Ποιός, εγώ;
- Ναι, εσύ!
- Μήτρος Μήτρου!!

Ο Ιερός Γάμος - Θεραπεύοντας τον πατέρα και τη μητέρα μέσα μας...


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
233
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!

Ο Ιερός Γάμος - Θεραπεύοντας τον πατέρα και τη μητέρα μέσα μας...
Στην καλύτερη περίπτωση, όλοι μας, απλά μαθαίνουμε. Δεν υπάρχουν γονείς που να έχουν κατακτήσει την απόλυτη φώτιση. Τα παιδιά, ασυνείδητα, απορροφούν τους φόβους και τις προκαταλήψεις των γονιών τους. Ελπίζουμε πως, αργότερα στη ζωή, θα μάθουν να συνειδητοποιούν αυτές τις μαθημένες στάσεις και να βρίσκουν τρόπους που θα τα απελευθερώνουν. Αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι η δουλειά που όλοι μας πρέπει να κάνουμε.

Κι όμως αυτές οι φωτογραφίες δεν αποτελούν προϊόν photoshop [Βίντεο] 10 Images You Won't Believe Weren't Photoshopped

TopNews.gr | Ειδήσεις και Νέα
67976 (1)

Υπάρχουν φορές που δεν είναι σε θέση να ξεχωρίσει κανείς, πότε μια φωτογραφία έχει υποστεί επεξεργασία και πότε όχι.

Ακυρώθηκε η μεταφορά 4.000 τόνων απορριμμάτων

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΣΤΗ ΦΥΛΗ

31/01/2015
Την άμεση ακύρωση της απόφασης μεταφοράς 4.000 τόνων απορριμμάτων από την Τρίπολη στη Φυλή αποφάσισε την Παρασκευή, σε συνεδρίασή της, η ΕΕ του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ).

Προσοχή στη γρίπη

ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ

31/01/2015
Την περαιτέρω αύξηση των κρουσμάτων της γρίπης αναμένουν οι ειδικοί, φέτος, υπογραμμίζοντας την ανάγκη τήρησης απλών προληπτικών μέτρων. 
Στην Ελλάδα, φέτος, τα κρούσματα γρίπης άρχισαν να εμφανίζουν αύξηση τον Ιανουαρίου, με 25 άτομα να έχουν ήδη χάσει τη ζωή τους λόγω επιπλοκών και 37 ασθενείς να νοσηλεύονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας. 

Στα 1,24 εκατ. οι άνεργοι τον Οκτώβριο

ΜΙΚΡΗ ΜΕΙΩΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ Η EUROSTAT

31/01/2015
Μικρή πτώση σημείωσε η ανεργία στην Ελλάδα τον Οκτώβριο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, το ποσοστό της ανεργίας μειώθηκε στο 25,8% από 26% τον Σεπτέμβριο, αν και παρέμεινε η υψηλότερη στην Ε.Ε.

Η Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού «Βεργώτειος» τιμά το Δήμαρχο Κεφαλονιάς

ΜΕΤΑΣΕΙΣΜΙΚΗ ΚΤΗΡΙΑΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

31/01/2015
Την Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, στους χώρους υποδοχής της «Βεργωτείου» Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού έγινε η Εκδήλωση Εγκαινίων για τη μετασεισμική κτηριακή αποκατάσταση της Σχολής, που χρηματοδότησε ευγενώς το Ευγενίδειο Ίδρυμα.

ΚΕΠΕ: ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2,2% ΣΤΟ Α’ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2015

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΕΚΘΕΣΗ

31/01/2015
Στο 0,9% εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί ο μέσος ετήσιος ρυθμός μεταβολής του πραγματικού ΑΕΠ το 2014, σύμφωνα με τις προβλέψεις του υποδείγματος παραγόντων του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ), για τις βραχυπρόθεσμες προοπτικές του ΑΕΠ.

O ΥΕΘΑ κ. Καμμένος τίμησε την επέτειο της θυσίας των τριών Ελλήνων αξιωματικών στα Ίμια

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, 

Ο ΥΕΘΑ Π. Καμμένος πραγματοποίησε ρίψη στεφάνου στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων όπου το 1996 έπεσαν οι τρείς Έλληνες αξιωματικοί.

Ενημέρωση Μερισματούχων Μ.Τ.Σ.


Αναφέρονται, προς ενημέρωσή σας, τα ακόλουθα:
 
     Η Διοίκηση του Ταμείου, μετά από μία συστηματική και πειθαρχημένη προσπάθεια, κατάφερε:
          Να τακτοποιήσει νομοθετικά την οφειλή του ΜΤΣ προς το Υπουργείο Οικονομικών ύψους 158.692.652,05 € (Ετών 2009, 2010, 2011 και Α΄ Τριμήνου 2012) με το Ν. 4058/2012 (15ετής διακανονισμός), ο οποίος τελικά τροποποιήθηκε από τότε που ίσχυσε με το άρθρο 8 του Ν. 4284/2014 (20ετής διακανονισμός).
          Να λάβει έκτακτη επιχορήγηση ύψους 179.268.000,00 € από το Υπουργείο Οικονομικών, για να εξοφλήσει όλες τις ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις του προς τρίτους (ΒΟΕΑ, ΒΘ, ΕΑΑΣ), με την υπογραφή Μνημονίου Κατανόησης, με το οποίο συμφωνήθηκε μεταξύ άλλων ότι δεν θα δημιουργήσει πλέον νέα ελλείμματα (Υποπαράγραφος Γ2 του άρθρου πρώτου του Ν. 4093/2012).

Μνήμη Γέρoντος π.Βησσαρίωνος (ΙεράςΜονής Αγάθωνος ν.Φθιώτιδος)

Διαβάστε όλο το κείμενο για να ιδείτε ποιός ήταν ο π.Βησσαρίων της Ι.Μ.Αγάθωνος,του οποίου το σκήνωμα βρέθηκε άυθαρτο μετά 15 χρόνια από την κοίμησή του και εξακολουθεί και ΣΉΜΕΡΑ!!!Θα ενθυμηθείτε και τον Καθηγητή Γιαμαρέλο (μακαρίτης σήμερα) πόσο είχε χλευασθεί από διαφόρους πολεμνίους της Εκκλησίας μας αλλά και από Επιστήμονες Ιατροδικαστές (τοπν Πρόεδρο τότε των Ιατροδικαστών,τον συνδικαλιστή).
Όμως, ο μακαρίτης Γιαμαρέλος γνωμάτευσε επιστημονικά και είχε δίκαιο.Ο π.Βησσαρίων παραμένεις άφθαρτος στο Μοναστήρι του και προσελκύει πλήθος προσκυνητών.Επίκειται και η αγιοκατάταξή του.
Τελικά τον λόγο ο Θεός έχει για τους Αγίους Του και όχι οι τηλεοράσεις,στις οποίες αποδίδουμε και χαρακτηρισμό 4ης εξουσίας.Ο εξουσιαστής των Πάντων είναο ο πάνσοφος και παντοδύναμος και πανάγαθος και ΔΊΚΑΙΟΣ ΄Αγιος ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.

ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, 



22 Ιανουαρίου 2015

 Γέροντας Βησσαρίων  γαθωνίτης κοιμήθηκε σιακ στς 22 ανουαρίου το 1991.
Τος φανες ργάτες το μπελνος του μφανς τος δοξάζει  Κύριος, πο μ τν παγγνωσία Του προγνωρίζει τι θ γίνουν μοιοι τς εκόνος Του· ατος τος καλε στν πηρεσία Του καί, φο τος καθιστ δικαίους τος δοξάζει· «Ος δικαίωσε τούτους κα δόξασε» (ωμ. η΄ 30).

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 30-1-2015.


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com   " 

Ψηφιδωτά ......και Χριστιανικά




Τα ψηφιδωτά στο Ζεύγμα: H τέχνη της εικόνας και η χρήση της ελληνικής γραφής και γλώσσας στην Ελληνιστική και Ρωμαϊκή εποχή.

Η αρχαία πόλη Ζεύγμα βρισκόταν στη νοτιοανατολική Τουρκία, 180 χιλιόμετρα ανατολικά των Αδάνων. Η περιοχή ανήκε στο βασίλειο των Σελευκιδών.
Κατά τη διάρκεια της Ελληνιστικής περιόδου, ο στρατηγός Σέλευκος Α! ο Νικάτωρ (358 π.Χ. ή 353 π.Χ. - 281 π.Χ.), ένας από τους διαδόχους του Αλέξανδρου του Μέγα και ιδρυτής της δυναστείας των Σελευκιδών, ίδρυσε την πόλη Σελεύκεια στιςόχθες του Εφράτη ποταμού. Σήμερα, το 80% του αρχαιολογικού χώρου βρίσκεται βυθισμένο, στη τεχνητή λίμνη που σχηματίστηκε από το φράγμα Μπιρετσίκ.
Ζεύγμα - Περσέας και
                                                          Ανδρομέδα

Ο Σύλλογος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας έκοψε την βασιλόπιτα (βίντεο)

ΠΗΓΗ : "  http://www.argolikeseidhseis.gr  " 





















Ο Σύλλογος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας , ο "ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ", το πρωί του Σαββάτου 31 Ιανουαρίου 2015 έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα.

Ανακοίνωση του Συντονιστικού για το τραγικό αεροπορικό ατύχημαΕΑ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ
ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ  
Ν. Π. Δ. Δ.
Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερμανού
Πλατεία Κλαυθμώνος – 105 61 Αθήνα
Τηλ.: 210 33 10 430 –210  33 10 431 – FAX: 210 33 10 429
                                                                                                          28-01-2015                           
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η   ΥΠ.  ΑΡΙΘ. 4/15
ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ  ΠΑ  ΣΕ ΑΣΚΗΣΗ  ΤΟΥ ΝΑΤΟ
Το Συντονιστικό των τριών Ενώσεων (ΕΑΑΣ-ΕΑΑΝ-ΕΑΑΑ) εκφράζει τη βαθύτατη λύπη του για το τραγικό αεροπορικό ατύχημα που συνέβη στην αεροπορική βάση Los Lianos στο Albacete της Ισπανίας κατά  τη διάρκεια εκπαιδευτικής άσκησης του ΝΑΤΟ , όταν αεροσκάφος  F- 16  της Πολεμικής μας Αεροπορίας κατά τη φάση της απογείωσης  συνετρίβη με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό των δύο Ιπταμένων  ,του Σγου (Ι) Παναγιώτη Λάσκαρη και του Σγου (Ι) Αθανασίου Ζάγκα.

Μείωση επιτοκίου καταναλωτικών δανείων ΜΤΝ

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Για τους φίλους του ΠΝ

Τελευταίος «αποχαιρετισμός» στους δύο Σμηναγούς (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΤΟΥΣ Ο Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Την ώρα που οι ένοπλες δυνάμεις αποχαιρετούσαν για τελευταία φορά τα δυο παλικάρια της Πολεμικής Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους στην Ισπανία, ήρθε το πόρισμα για την πτώση του αεροσκάφους κατά την απογείωσή του.

Τοποθέτηση Μεγάλης Σημαίας

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΑΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Τοποθέτηση Μεγάλης Σημαίας στο υψ. «Αυγό»

΄Αρθρο του Σμήναρχου ε.α. και φίλου του παραρτήματος Γεωργίου Φιλιππή

Το blog από την Ε.Α.Α.Σ.Π.Ν.Ν.Αργολίδας ως Απόστρατοι όλοι δέχεται και αναδημοσιεύει διάφορες αναρτήσεις.

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Άρθρο από συνάδελφο

Δημοσιεύομε άρθρο του Σμήναρχου ε.α. και φίλου του παραρτήματος Γεωργίου Φιλιππή και τον ευχαριστούμε

Το 1896 ένας άνθρωπος των γραμμάτων, Έλληνας και Ορθόδοξος που πέρασε από αυτή τη ζωή εκκωφαντικά αθόρυβα, αφού συνέλεξε υλικό από την παιδική του σχεδόν ηλικία, έγραψε για την ελληνική φιλοσοφία και τεκμηρίωσε με έναν πολύ ωραίο τρόπο, πάντα επίκαιρο και σύγχρονο, τον δεσμό της Ελλάδας με την Ορθοδοξία. Ιδού λίγα από τα γραφόμενά του:

΄΄ Αξιότιμοι Κύριοι,

Το θέμα ταύτης της μελέτης μου προήλθεν εκ των μελετών, εις ας από τινων ετών ασχολούμαι. Οι Έλληνες συγγραφείς υπήρξαν το υποκείμενον των μελετών μου, ωρμήθην δε εκ διαφλέγοντος πόθου, όπως αθροίσω παν ό,τι περί Θεού, περί ψυχής, και περί αρετής υγιές ειρήκασι, και θησαυρίσω τας σοφάς των σοφών Ελλήνων γνώμας εν ενί τεύχει προς διδασκαλίαν των περί τας μελέτας ασχολουμένων. Εκ της μελέτης ταύτης και της διευθετήσεως της ύλης επείσθην, ότι οι Έλληνες σοφοί εν όλω και εν μέρει υπήρξαν διδάσκαλοι της αληθείας, ότι ταύτης εγένοντο ερασταί και ταύτην επεζήτησαν  […]

Πρόγραμμα Εορτασμού μνήμης του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Γνωστοποιούμε στα μέλη και στους φίλους μας το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της μνήμης του Αγίου Αναστασίου του Ναυπλιέως:
Σάββατο 31 Ιαν.  και ώρα 18:30
: Μέγας Εσπερινός στον Ι.Ν. του Αγ. Αναστασίου.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ (3) ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ Υ.ΕΘ.Α....


Κάντε κλικ ΕΔΩ: για να διαβάσετε την ανακοίνωση του Συντονιστικού των (3) Ενώσεων Αποστράτων (Ε.Α.Α.Σ.,Ε.Α.Α.Ν.,Ε.Α.Α.Α).