ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Στα… κάγκελα 65.000 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί- Σχέδιο για μειώσεις από 200-400 ευρώ στους μισθούς τους

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Στα… κάγκελα 65.000 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί- Σχέδιο για μειώσεις από 200-400 ευρώ στους μισθούς τους
    Λίγους μήνες μετά την ψήφιση του 3ου Μνημονίου και ενώ οι δανειστές παρελαύνουν από την ελληνική πρωτεύουσα παροτρύνοντας την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα να υλοποιήσει όσα έχει δεσμευτεί να κάνει, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ βρίσκονται αντιμέτωποι με την… πρόκληση της εφαρμογής των σκληρών μέτρων.
    Στο πλαίσιο της περικοπής των κρατικών δαπανών το οικονομικό επιτελείο έχει συμφωνήσει να σχεδιάσει νέα μισθολόγια για τους δημοσίους υπαλλήλους προκειμένου να εξοικονομηθούν περίπου 700 εκατ.ευρώ.

Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο -Ποιοι θα υποστούν μειώσεις έως 5% από Σεπτέμβριο.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτοί είναι οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο -Ποιοι θα υποστούν μειώσεις έως 5% από Σεπτέμβριο.
  
  Όπως πάντα, συνεπέστατη η κυβέρνηση, με την εξαγγελία της πως ‘’ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ’’ ! που διατυμπάνιζε προς κάθε κατεύθυνση ο Καρούμπαλος και οι ‘’συν αυτώ’’.
    Ακομα, δεν έχει γίνει αντιληπτό πως ‘’ΚΑΘΕ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ’’για ‘’πέρσυ’’ δεν το συζητάμε )!
    Τα πάνω κάτω έρχονται για 250.000 υπαλλήλους του Δημοσίου τον Σεπτέμβριο.
    Αφορμή, το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το οποίο όσοι υπάγονται στα ειδικά μισθολόγια θα υποστούν τις αλλαγές που υπήρξαν σε όλον τον υπόλοιπο δημόσιο τομέα.

MOODY’S: Η ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΤΩΝ CAPITAL CONTROLS ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΚATΑΘΕΣΕΙΣ

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

29/07/2016
«Οι ελληνικές τράπεζες θα προσελκύσουν πιθανότατα περισσότερες καταθέσεις με τη νέα χαλάρωση των ελέγχων στην κίνηση κεφαλαίων (capital controls)», εκτιμά ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης «Moody's» σε επισκόπησή του (Moody's Credit Outlook).

H Eλλάδα στους πιο χλιδάτους προορισμούς για τους Ρώσους

12
Likes
6
H Ελλάδα, πέρα από δημοφιλής χώρα για το σύνολο των Ρώσων ταξιδιωτών, φέρεται να είναι και κορυφαίος προορισμός για τη...
ε41
H Ελλάδα, πέρα από δημοφιλής χώρα για το σύνολο των Ρώσων ταξιδιωτών, φέρεται να είναι και κορυφαίος προορισμός για τη συγκεκριμένη αγορά ως προς τη δυνατότητα για πολυτελείς διακοπές, αφού, σύμφωνα με στοιχεία που μεταδίδει η Ένωση Ρώσων τουρ οπερέιτορ ATOR, έρχεται δεύτερη, μετά την Ιταλία, στις προτιμήσεις των πλούσιων Ρώσων.

Ανατροπή δεδομένων για τη διαφορετική φορολογική κατοικία σε έγγαμους- Τί αλλάζει με απόφαση του ΣτΕ

6
Likes
4
Ανέκαθεν στην Ελλάδα υπήρχε ο θεσμός της «έγγαμης συμβίωσης» (δηλαδή η εξ’ ορισμού κοινή συμβίωση των συζυγών μετά την τέλεση...
1369219-1-656x410
Ανέκαθεν στην Ελλάδα υπήρχε ο θεσμός της «έγγαμης συμβίωσης» (δηλαδή η εξ’ ορισμού κοινή συμβίωση των συζυγών μετά την τέλεση του γάμου), και ως απόρροια αυτού η υποβολή της «κοινής φορολογικής δήλωσης» για όλους τους έγγαμους (είτε με θρησκευτικό είτε με πολιτικό γάμο).

Διαδήλωση Πυροσβεστών έξω από το υπ. Προστασίας του Πολίτη

12
Likes
7
«Ανθρώπινες και Ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας για τους Πυροσβέστες -Καλύτερη πυρασφάλεια για την χώρα και τον λαό» έγραφε το πανό που...
pur5
«Ανθρώπινες και Ασφαλέστερες συνθήκες εργασίας για τους Πυροσβέστες -Καλύτερη πυρασφάλεια για την χώρα και τον λαό» έγραφε το πανό που κράτησαν πυροσβέστες έξω από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην λεωφόρο Κατεχάκη για να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες με τις οποίες η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιμετωπίζει τα προβλήματά τους.

Πώς μπορείτε να πληρώσετε σε πολλές δόσεις το φόρο εισοδήματος- Δείτε αναλυτικά

5
Likes
4
Σήμερα λήγει η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων. Περίπου 2,3 εκατομμύρια φορολογούμενοι...
φορος_20
Σήμερα λήγει η προθεσμία για την πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων.

Περικοπές 2 δισ. σε μισθούς και δαπάνες για να μην μπει «κόφτης» το 2017

8
Likes
5
«Κόφτη» σε μισθούς και δαπάνες βάζει πλέον από μόνη της η κυβέρνηση, για να αποφύγει το κόστος ακόμα μεγαλύτερων πρόσθετων...
misthoi-ps
«Κόφτη» σε μισθούς και δαπάνες βάζει πλέον από μόνη της η κυβέρνηση, για να αποφύγει το κόστος ακόμα μεγαλύτερων πρόσθετων ή αυτόματων περικοπών το φθινόπωρο. Και για να το σιγουρέψει, μετακυλίει και υποχρεώσεις πληρωμών στο χρέος, καλύπτοντάς τες με νέα δάνεια από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης (ESM).

Η Ελλάδα που αντιστέκεται στην κρίση


AddThis Sharing Buttons
Ζητήστε πληροφορίες για το Star Network Program της AiYellow ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Ξύλινα γυαλιά
Η Ελλάδα, ως άλλος Κρόνος, τρώει τα παιδιά της; Ναι, ισχύει. Μπορεί, όμως, να έχει και ευτυχή κατάληξη η ιστορία. Τα παιδιά να καταφέρουν να υπερνικήσουν το… τέρας της ημεδαπής.