ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας θα πραγματοποιήσει θρησκευτική Εκδρομή στην Ιερά Μονή Καλαμίου Αργολίδας


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας συνεχίζοντας να υλοποιεί  το πρόγραμμά του,  την 23η του μηνός Μαρτίου 2018 θα πραγματοποιήσει  θρησκευτική εκδρομή στην Ιερά Μονή Καλαμίου   για την  Ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου. 

 Όσα Μέλη  και φίλοι του Συνδέσμου  επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο του γραφείου 2752023482 Δευτέρα και Τετάρτη ώρες 10.00 - 12.00.  

Λίγα λόγια παρακάτω για τον ΑΚΑΘΙΣΤΟ ΥΜΝΟ και για την Ιερά Μονή Καλαμίου Αργολίδας.

Απάτη με ηλεκτρονικά μηνύματα για δήθεν επιστροφή χρημάτων από την ΔΕΗ



Απάτη με ηλεκτρονικά μηνύματα για δήθεν επιστροφή χρημάτων από την ΔΕΗ
    Δικογραφία τακτικής διαδικασίας για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία,κατ’ εξακολούθηση, μέσω διαδικτύου, σχηματίστηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ, έπειτα από διερεύνηση καταγγελιών πολιτών, σύμφωνα με τις οποίες άγνωστοι δράστες τους απέστειλαν παραπλανητικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τα οποία τους πληροφορούσαν ότι πρόκειται δήθεν να λάβουν χρήματα από τη ΔΕΗ ως επιστροφή.

Αυτά είναι τα αναδρομικά που θα πάρουν τα ειδικά μισθολόγια - Αναλυτικός πίνακας

BLOGGER: Αυτό το χρονικό διάστημα κυκλοφορούν  ( αιτήσεις ) - γράφονται διάφορα, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί  να απευθυνόμαστε σε υπεύθυνους  ( ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ  - Νομικούς Συμβούλους  κ.λ.π. )  ώστε να γνωρίζουμε όσο είναι δυνατόν ποιο καλύτερα τα θέματα και όλοι μαζί να βοηθά ό ένας τον άλλον στα τεκταινόμενα.  

Η παρακάτω ανάρτηση είχε δημοσιευθεί : 

Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018




Αυτά είναι τα αναδρομικά που θα πάρουν τα ειδικά μισθολόγια - Αναλυτικός πίνακας
    Ακαθάριστα ποσά αναδρομικών, που κυμαίνονται από 643,60 έως 27.902,55 ευρώ και αντιπροσωπεύουν περικοπές σε βασικούς μισθούς και επιδόματα, οι οποίες επιβλήθηκαν παρανόμως κατά το χρονικό διάστημα από την 1η-8-2012 έως την 31η-12-2017, δικαιούνται να λάβουν εκατοντάδες χιλιάδες εν ενεργεία αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας.
    Θυμίζουμε ότι πριν από ένα περίπου μήνα, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έστειλε… τελεσίγραφο στο υπουργείο Οικονομικών να αναπροσαρμόσει έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους τις εν λόγω αποδοχές.

ΕΛΣΤΑΤ: ΜΕΙΩΣΗ 1,7% ΣΤΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ

ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ

13/03/2018
Μείωση της τάξης του 1,7% παρουσίασε ο Γενικός Δείκτης Βιομηχανικής Παραγωγής του μηνός Ιανουαρίου 2018, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Ιανουαρίου 2017, έναντι αύξησης 7,1% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση τους έτους 2017 με το 2016, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.