ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Τα «σκοτεινά σχέδια» της Τουρκίας κατά την πτώση του ελικοπτέρου ΑΒ212 του Πολεμικού Ναυτικού.

Ο Τουρκικός τύπος με εκτενή  ρεπορτάζ κάλυψε το περιστατικό της πτώσης του  ελικοπτέρου της Φρεγάτας «Νικηφόρος Φωκάς» στο νησί Κίναρο...

ab212

Ο Τουρκικός τύπος με εκτενή  ρεπορτάζ κάλυψε το περιστατικό της πτώσης του  ελικοπτέρου της Φρεγάτας «Νικηφόρος Φωκάς» στο νησί Κίναρο στο ανατολικό Αιγαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το ακαριαίο θάνατο  του πληρώματος , που αποτελούνταν από τρία έμπειρα στελέχη του πολεμικού μας ναυτικού .

«ΓΑΥΔΟΣ» Το νέο, υπερσύγχρονο περιπολικό του Λιμενικού Σώματος! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ) ΓΑΥΔΟΣ ΛΣ 090 / GAVDOS HCG 090 - Maiden arrival at Piraeus Port

Εγκαίνια για το νέο περιπολικό σκάφος του ελληνικού λιμενικού σώματος το οποίο φέρει το όνομα του ακριτικού μας νησιού «Γαύδος»...


Εγκαίνια για το νέο περιπολικό σκάφος του ελληνικού λιμενικού σώματος το οποίο φέρει το όνομα του ακριτικού μας νησιού «Γαύδος».
Πρόκειται για σύγχρονο ταχύπλοο πλοίο που Κατασκευάστηκε φέτος στα Damen Shipyards της Ολλανδίας.
P1060781
Ο τύπος του είναι «Stan Patrol 5509″, υποστηρίζεται από 25 άτομα πλήρωμα, με ολικό μήκος 57,52 μέτρα, πλάτος 9,55 μέτρα, ενώ η επιχειρησιακή ταχύτητα του είναι 27 κόμβοι και η μέγιστη ταχύτητα 32 κόμβοι.

Θρησκευτική συνέπεια ή οντολογική εκκλησιαστική ζωή;

Του Αρχ. Κυρίλλου Κωστοπούλου Ιεροκήρυκος Ι. Μ. Πατρών Δρος Θεολογίας Ο άνθρωπος θέλει να πιστεύει στον Θεό Δημιουργό του και...

keria_8457
Του Αρχ. Κυρίλλου Κωστοπούλου
Ιεροκήρυκος Ι. Μ. Πατρών
Δρος Θεολογίας
Ο άνθρωπος θέλει να πιστεύει στον Θεό Δημιουργό του και να μιλάει γι” Αυτόν. Είναι μία ανάγκη αυθόρμητης αναφοράς σε κάτι πιο πάνω από τον ίδιο, σε κάποια ύπαρξη πολύ ανώτερη απ” αυτόν.

Φόβος Θεοῦ καί φοβίες

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ Ὁ κάθε ἄνθρωπος, ὅταν γεννιέται, ἔχει μέσα του (κληρονομοῦνται σ᾿ αὐτὸν) ψυχολογικὲς καὶ σωματικὲς ἀδυναμίες· π.χ...

208978_10151860790150597_1304249340_n
208978_10151860790150597_1304249340_n
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ
Ὁ κάθε ἄνθρωπος, ὅταν γεννιέται, ἔχει μέσα του (κληρονομοῦνται σ᾿ αὐτὸν) ψυχολογικὲς καὶ σωματικὲς ἀδυναμίες· π.χ. ἡ ἀκόρεστη δίψα γιὰ ζωή, ὁ χωρισμὸς τῆς ψυχῆς ἀπὸ τὸ σῶμα, ἡ φθορὰ τοῦ σώματος, οἱ ποικίλες ἰδιόμορφες καταστάσεις, καχυποψίες γιὰ ἄλλους καὶ πολλὰ ἄλλα.

Τα καρύδια και το μεγάλο τους μυστικό που λίγοι γνωρίζουν…

Τα καρύδια αποτελούν ένα από τα πιο δημοφιλή είδη ξηρών καρπών στη χώρα μας. Ξηρός καρπός που χρησιμοποιείτε με πολλούς...

c89a5e06408f6a7d674b5dddca8d3212_M
.
Ξηρός καρπός που χρησιμοποιείτε με πολλούς τρόπους στη διατροφή μας. Τα καρύδια που ως γνωστόν αποτελούν μια αρκετά θερμιδογόνα και παρεξηγημένη τροφή, κρύβουν ένα τεράστιο διατροφικό θησαυρό.

«Δαμάζοντας» τα αγριεμένα κύματα του Κρητικού πελάγους – Ατρόμητοι σέρφερ στη θάλασσα

Οι θυελλώδεις άνεμοι του Σαββάτου σήκωναν τεράστια κύματα στο λιμάνι του Ηράκλειο. Τα πλοία ήταν δεμένα στον προβλήτα λόγω του…...

tromaktiko3850-1
Οι θυελλώδεις άνεμοι του Σαββάτου σήκωναν τεράστια κύματα στο λιμάνι του Ηράκλειο. Τα πλοία ήταν δεμένα στον προβλήτα λόγω του…

Δείτε αν είναι υγιής ο εγκέφαλός σας με ένα απλό πείραμα

Αν θέλετε να μάθετε σε τι κατάσταση είναι ο εγκέφαλός σας, προσπαθήστε να σταθείτε στο ένα πόδι επί τουλάχιστον 20...

Gymnastiki ena podi
Αν θέλετε να μάθετε σε τι κατάσταση είναι ο εγκέφαλός σας, προσπαθήστε να σταθείτε στο ένα πόδι επί τουλάχιστον 20 δευτερόλεπτα, συνιστούν επιστήμονες από την Ιαπωνία.

Τι προσφέρει ένα 20λεπτο περπάτημα τη μέρα

Γνωρίζατε ότι ακόμη και 20 λεπτά γρήγορου περπατήματος τη μέρα μπορεί να… προσθέσουν επιπλέον χρόνια στο προσδόκιμο ζωή σας; Αυτό...

Screenshot_3

Γνωρίζατε ότι ακόμη και 20 λεπτά γρήγορου περπατήματος τη μέρα μπορεί να… προσθέσουν επιπλέον χρόνια στο προσδόκιμο ζωή σας;

Τα σενάρια για την γεμάτη ερωτηματικά συντριβή του Agusta Bell





Blogger : Στη ανάρτηση που έγινε την 11-2-2016 έγραψα " ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ θα μείνει σε όλους μας " σήμερα στην παρούσα ανάρτηση χρησιμοποιούν την λέξη " ΓΙΑΤΙ " και γράφουν όλα τα παρακάτω : 




Γιατί πετούσε σε σημείο που δεν έπρεπε και τι έπαθε ξαφνικά το έμπειρο πλήρωμα;



  • 16/2/2016 | 19:56
  •  
  • 0 Σχόλια
    • GOOGLE+

    Τα σενάρια για την γεμάτη ερωτηματικά συντριβή του Agusta Bell
    Η χρονική συγκυρία και το ιστορικό deja vu δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρακτηριστικό. Είκοσι χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου πάνω από τα Ιμια και τον θάνατο των αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού Καραθανάση, Βλαχάκου και Γιαλοψού, ένα ακόμα ελικόπτερο παρασέρνει στον θάνατο τρία από τα πιο επίλεκτα μέλη της οικογένειας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

    Οι 5 λόγοι που μπορεί να σε κάνουν να πεινάς συνέχεια

    sokolata-1-300x150

    Είναι εκείνες οι στιγμές που ενώ έχεις φάει νιώθεις και πάλι να πεινάς και δεν μπορείς να εξηγήσεις το γιατί...Είναι εκείνες οι στιγμές που ενώ έχεις φάει νιώθεις και πάλι να πεινάς και δεν μπορείς να εξηγήσεις το γιατί. Μερικές φορές ο οργανισμός σου, σου στέλνει με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα πως κάτι του λείπει. Πάμε να δούμε τις 5 πιο συνηθισμένες ελλείψεις.

    Όταν το παιδί συνηθίζει να σας διακόπτει


    image635901276946093750


    Πολλά παιδιά, βλέποντας ότι η προσοχή των γονιών δεν είναι στραμμένη πάνω τους για λίγο ή απλά επειδή θέλουν να...Πολλά παιδιά, βλέποντας ότι η προσοχή των γονιών δεν είναι στραμμένη πάνω τους για λίγο ή απλά επειδή θέλουν να πουν άμεσα κάτι που σκέφτονται, δε διστάζουν να τους διακόπτουν από αυτό που λένε ή κάνουν. Άραγε υπάρχει λύση;

    Ο ΠΑΠΠΟΥΣ Η ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΟΣ. ΑΝΕΚΔΟΤΟ

    ΠΗΓΗ : "   " 

     
    42
     
    0
    παππους γιαγια
    Ποιός είναι? ρωτά η γιαγιά
    – Ο χάρος
    – Και τι θες? λέει ο παππούς
    – Ήρθα να πάρω έναν από εσάς
    – Εμένα πάρε λέει ο παππούς, άσε τη γιαγιά να ζήσει!!

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΥΤΙΚΗΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ





    ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ
    ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ
                                                                                          


                                        Αθήνα 16Φεβρουαρίου 2016
     
     
                                              ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

    Η διαχείριση του στρες, το οποίο ευθύνεται για τη σεξουαλική δυσλειτουργία στον άνδρα, που εκδηλώνεται είτε ως στυτική δυσλειτουργία είτε ως πρόωρη εκσπερμάτιση, είναι το αντικείμενοδωρεάνπρογράμματος, το οποίο διοργανώνει η Ακαδημία Αθηνών σε συνεργασία με το Ανδρολογικό Ιατρείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αττικόν.
    Στόχος του προγράμματος είναι να εκπαιδευτούν οι άνδρες,  ώστε να διαχειρίζονται καλύτερα το στρες  και να αντιμετωπίζουν την στυτική τους δυσλειτουργία αλλά και την πρόωρη εκσπερμάτιση.
    «Είναι επιστημονικά  αποδεδειγμένο ότι το στρες είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες που ευθύνονται για  την στυτική δυσλειτουργία του άνδρα» αναφέρει ο   διαπρεπής χειρουργός ουρολόγος κ Βασίλης Πρωτογέρου  Επικ. Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο οποίος  είναι υπεύθυνος  για την υλοποίηση του προγράμματος υπό την εποπτεία της Ακαδημίας Αθηνών.



    Αυτό είναι το μπαχαρικό που πωλείται πιο ακριβά και από χρυσό!

    ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

     





       Είναι από τους θησαυρούς που βρίσκονται ελεύθεροι στη φύση και όχι κρυμμένοι σε θησαυροφυλάκια.
        Ο λόγος για το πιο ακριβό και περιζήτητο μπαχαρικό στον κόσμο: Τον «κόκκινο χρυσό».
        Κοστίζει περίπου 65 δολάρια το γραμμάριο ενώ για την καλύτερης ποιότητας σοδιά, το σαφράν είναι πιο ακριβό και από το πιο πολύτιμο μέταλλο.

    Πικρός καφές για τον σύζυγο της ξανθιάς σερβιτόρας - Ξύλο μετά από έναν... άκρως ιδιαίτερο διάλογο!

    ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

    Πικρός καφές για τον σύζυγο της ξανθιάς σερβιτόρας - Ξύλο μετά από έναν... άκρως ιδιαίτερο διάλογο!
    patrastimes.gr
        Σκηνές απείρου κάλλους μέσα και έξω από την καφετέρια  τηςΠάτρας, με τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν να γίνονται θέμα συζήτησης στην πόλη και το διαδίκτυο...
        Σε μπελάδες και αντιμέτωπο με αναφορές που τον έκαναν να χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια του αλλά και να βγει εκτός εαυτού, έβαλε ένα 45χρονο Πατρινό η ιδέα που είχε, να περάσει το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης από το cafe που δούλευε η γυναίκα του στην περιοχή του Ψαροφαϊου, για να την πάρει μόλις σχολάσει και να πάνε σπίτι. Ο άντρας πήγε λίγο νωρίτερα στο μαγαζί και κάθισε σε ένα τραπέζι προκειμένου να πιεί ένα ποτό μέχρι να περάσει η ώρα. Στο διπλανό τραπέζι καθόταν ένας άγνωστος σε αυτόν άντρας ο οποίος όταν είδε την άνεση που είχε με την σερβιτόρα (γυναίκα του) τον πλησίασε καιάρχισε να του λέει πως πρέπει να είναι προσεκτικός μαζί της.

    Η εξάρτησή μας από την τεχνολογία μέσα από εκπληκτικά σκίτσα!

    ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

        Η τέχνη είναι συχνά ένας καθρέφτης που αντανακλά τα κοινωνικά θέματα και τα καθημερινά προβλήματα.  Με την άνοδο του Διαδικτύου, τα έξυπνα τηλέφωνα και τις άλλες συσκευές με πρόσβαση στο Internet, ο καθένας μπορεί κάθε στιγμή να απολαύσει μπροστά στα μάτια του τον κόσμο.

    ΕΝΝΕΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ""ΚΛΙΚ""!!!!!!!

    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ 

    ΕΝΝΕΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ""ΚΛΙΚ""!!!!!!!
    ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ ΦΡΑΓΚΟΣ
         Ποια έγγραφα μπορείτε να παραλάβετε με ένα κλικ από τον υπολογιστή σας
         Εννεά πιστοποιητικά του Δημοσίου έχουν την δυνατότητα οι πολίτες να παραλάβουν με ένα απλό κλικ στον υπολογιστή τους.
         Όσοι έχουν ήδη κωδικούς πρόσβασης στο TAXISnet, μπορούν να αποκτούν χωρίς πρόσθετες διαδικασίες πρόσβαση στις υπηρεσίες της Κεντρικής Διαδικτυακής Πύλης της δημόσιας διοίκησης, ΕΡΜΗΣ (www.ermis.gov.gr), και να παραλαμβάνουν τα εννέα αυτά πιστοποιητικά μέσω του υπολογιστή τους.
         Είναι μία υπηρεσία που εξυπηρετεί και τους Έλληνες του εξωτερικού οι οποίοι, όπως και οι υπόλοιποι, με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν τη χρονοβόρα διαδικασία ταυτοποίησης μέσω φυσικής παρουσίας στα ΚΕΠ.

    Πτώση 5,1% στις τιμές των διαμερισμάτων

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    16/02/2016
    Πτώση παρουσίασαν και το 2015 οι τιμές των ακινήτων, σύμφωνα με στοιχεία της Τράπεζα της Ελλάδος. Το 2015 οι τιμές των διαμερισμάτων υποχώρησαν κατά 5,4%, ακολουθώντας μείωση κατά 7,5% που παρατηρήθηκε το 2014.

    ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΕΣΟΔΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΙΚ

    16/02/2016
    Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού (προ επιστροφών) εμφάνισαν υστέρηση 69 εκατ. ευρώ κατά τον πρώτο μήνα του 2016. Ενώ είχε προϋπολογιστεί να εισπραχθούν 4,007 δισ. ευρώ, τελικώς κατέληξαν στα ταμεία 3,938 δισ. ευρώ.