ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΑΣΑ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγέλου Για Τα ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.

 


Ανάρτηση προέδρου από το face 


Αγαπητοί συνάδελφοι μετά τη χορήγηση των κουτσουρεμένα αναδρομικών ,που θα χορηγηθούν στις 29/10/2020,η ΠΟΑΣΑ θα επιχειρήσει εκ νέου συνάντηση με τον κ Βρούτση στον οποίο θα θέσει τα κάτωθι θέματα, θέματα που αφορούν όλους τους απόστρατους των ΣΑ.
1Τωρα που ο Ν4093/12κριθηκε αντισυνταγματικός πρέπει οι συντάξεις να επανέλθουν στο ύψος που ήταν τον Αύγουστο του 2012,για τους παλαιούς συνταξιούχους Κατά συνέπεια θα πρέπει να επανυπολογιστεί η ανταποδοτική σύνταξη που υπολογίστηκε τον Μάρτιο του2020 με τον νέο νόμο του υπουργείου Εργασίας.
2 Θα πρέπει να σταματήσει η κράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης ,σε εφαρμογή απόφασης αμετάκλητης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και να επιστραφούν τα αναδρομικά αυτής από τον Φεβρουάριο του 2017/Με δεδομένη την οικονομική δυσχέρεια της πατρίδας μας ας εφαρμοστεί η ίδια συνταγή της χορήγησης αυτών σε δόσεις όπως έγινε και με την κυβέρνηση του κ Σαμαρά.
Η κοινωνική περιθωριοποίηση και η οικονομική εξαθλίωση των αποστράτων των ΣΑ θα πρέπει να σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα.
Η αναμονή και η υπομονή δεν πρέπει να εκλαμβάνεται από την κυβέρνηση ως αδυναμία καθόσον για μας αποτελούν

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Για Τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ της ΠΟΑΣΑ.


Σε προηγούμενη ανάρτηση ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας γνωστοποίησε για τις περιπτώσεις της 3ης παραγράφου σε αυτή σας γνωστοποιούμε την εν γένει ενημέρωση της Π.Ο.Α.Σ.Α.

Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Σ Η
Συνάδελφοι,

Σας κοινοποιούμε το κατωτέρω έγγραφο της Π.Ο.Α.Σ.Α. σχετικά με την επιστροφή των αναδρομικών (των παρανόμως παρακρατηθέντων ) , για το 11μηνο από 11-6-2015 έως 12-5-2016.
Αφορά :
α) τους άμεσα δικαιούχους,
και β) τους νόμιμους κληρονόμους των θανόντων συνταξιούχων.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο:

Γεν. Γραμ. Ο Πρόεδρος
Ιωάννης ΣΙΑΧΑΜΗΣ Μιχαήλ ΜΑΝΤΑΣ

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Ι.Ρ.Α. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ " ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΑΣΡΥΝΟΜΙΚΩΝ - ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ "

 




Η Διεθνή ΄Ενωση Αστυνομικών Αργολίδας συνεχίζει την δραστηριότητα που έχει σχέση με την αιμοδοσία μία κίνηση την οποία έχει βάλει στο πρόγραμμά της και το πράττει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

΄Οσοι είναι δυνατόν και επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν.

Οι ανάγκες και η βοήθεια στον τομέα αυτό είναι γνωστά. 

Συγχαρητήρια στο συνεχές έργο της ΄Ενωσης που δείχνει με αυτές τις κινήσεις ότι είναι κοντά στον πολίτη που υπηρετεί με το πρόσωπο της αλληλοβοήθειας.-  

ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ." ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ - ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ " ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συνδέσμου Αποστράτων Σ.Α. Ν. Αργολίδας

 


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας παρακολουθεί το θέμα των ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΩΝ  για όλες τις περιπτώσεις

Οι περιπτώσεις που λαμβάνουν Συντάξεις χηρείας - κληρονόμοι σχετικά με τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ θα πρέπει να μπουν στην ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ του ΕΦΚΑ προκειμένου προβούν σε αίτηση. 
Ακόμα δεν έχει αναρτηθεί από την συγκεκριμένη υπηρεσία ή ηλεκτρονική αίτηση.