ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

ΘΕΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΑΣΑ κ. ΧΡΙΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Ευαγγέλου Για Τα ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.

 


Ανάρτηση προέδρου από το face 


Αγαπητοί συνάδελφοι μετά τη χορήγηση των κουτσουρεμένα αναδρομικών ,που θα χορηγηθούν στις 29/10/2020,η ΠΟΑΣΑ θα επιχειρήσει εκ νέου συνάντηση με τον κ Βρούτση στον οποίο θα θέσει τα κάτωθι θέματα, θέματα που αφορούν όλους τους απόστρατους των ΣΑ.
1Τωρα που ο Ν4093/12κριθηκε αντισυνταγματικός πρέπει οι συντάξεις να επανέλθουν στο ύψος που ήταν τον Αύγουστο του 2012,για τους παλαιούς συνταξιούχους Κατά συνέπεια θα πρέπει να επανυπολογιστεί η ανταποδοτική σύνταξη που υπολογίστηκε τον Μάρτιο του2020 με τον νέο νόμο του υπουργείου Εργασίας.
2 Θα πρέπει να σταματήσει η κράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης ,σε εφαρμογή απόφασης αμετάκλητης του Ελεγκτικού Συνεδρίου, και να επιστραφούν τα αναδρομικά αυτής από τον Φεβρουάριο του 2017/Με δεδομένη την οικονομική δυσχέρεια της πατρίδας μας ας εφαρμοστεί η ίδια συνταγή της χορήγησης αυτών σε δόσεις όπως έγινε και με την κυβέρνηση του κ Σαμαρά.
Η κοινωνική περιθωριοποίηση και η οικονομική εξαθλίωση των αποστράτων των ΣΑ θα πρέπει να σταματήσει οριστικά και αμετάκλητα.
Η αναμονή και η υπομονή δεν πρέπει να εκλαμβάνεται από την κυβέρνηση ως αδυναμία καθόσον για μας αποτελούν

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου