ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ανακαίνιση ύψους 1,5 εκατ. Ευρώ στο “The Grove Seaside Hotel” στο Δρέπανο Ναυπλίου.


Λίγο πριν οι χαλεποί οικονομικοί καιροί  λειανθούν κάπως από το νέο, επικείμενο ρεκόρ του ελληνικού τουρισμού, οι ξενοδόχοι παίρνουν θέσεις εκμετάλλευσης του συνεχιζόμενου αυτού συγκριτικού πλεονεκτήματος της ελληνικής οικονομίας

Κερασι. Θεραπευτικες ιδιοτητες.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ 

Κερασι. Θεραπευτικες ιδιοτητες.
Χυμος απο κερασια για την αυπνια και την μυικη αποκατασταση μετα απο ασκηση.
Επιμέλεια: Aλέξανδρος Γιατζίδης, Ιατρός,
Kλεοπάτρα Ζουμπουρλή, Βιολόγος
medlabnews.gr
    Η καταπολέμηση της αϋπνίας αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην σύγχρονη κοινωνία, καθώς ένας στους τέσσερις ενήλικες πάσχουν από αυτήν και ένας στους πέντε δεν κατορθώνει να μείνει αποκοιμισμένος επί περισσότερες από 5 ώρες κάθε βράδυ.

Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την νέα απόφαση του ΣτΕ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με την νέα απόφαση του ΣτΕ
Apostolos Papaparisis
    Προκειμένου να ενημερωθούν υπεύθυνα οι αναγνώστες του παρόντος ιστολογίου, επί της πρόσφατης απόφασης τηςΟλομέλειας του ΣτΕ, που δικαιώνει για δεύτερη φορά τα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των ΕΔ και των ΣΑ, ζητήσαμε τη βοήθεια του δικηγόρου Παρ' Αρείω Πάγω, καιΣυμβουλίω της Επικρατείας, πρώην Προέδρου Στρατοδικείου ΛάρισαςΑθανασίου Γεωργακάκη. Υπόψη ότι το
δικηγορικό γραφείο «Αθαν. Γεωργακάκης και Συνεργάτες», παρέχει ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες σε όλη των χώρα σε θέματα Ποινικού, Διοικητικού και Αστικού δικαίου, ενώ εξειδικεύεται σε θέματα που αφορούν στα εν ενεργεία και εν αποστρατεία στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεωνκαι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Ελληνικός παγωμένος! Εκπληκτικός!!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ  

Ελληνικός παγωμένος! Εκπληκτικός!!
    Αν είσαι φανατικός λάτρης του ελληνικού καφέ και ξενερώνεις που δεν μπορείς να τον απολαύσεις τους καλοκαιρινούς μήνες, όταν η ζέστη χτυπάει κόκκινο μη σκας! Σου έχουμε τη λύση.
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος να τον αποχωριστείς. Μπορείς να τον απολαύσεις και παγωμένο και πίστεψέ μας... είναι τέλειος! 
    Η διαδικασία δημιουργίας του είναι λίγο μπελαλίδικη, αλλά αξίζει τον κόπο. Πως θα τον φτιάξεις, λοιπόν: 
    Φτιάξε μία διπλή δόση ελληνικού (ακριβώς όπως φτιάχνεις τον ζεστόκαι βάλτον στο ψυγείο για 5 λεπτάκια να κρυώσει. (εναλλακτικά μπορείς να τον χτυπήσεις με πάγο

Αυτός που ίδρυσε τις Δυνάμεις Καταδρομών στην Ελλάδα.

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αυτός που ίδρυσε τις Δυνάμεις Καταδρομών στην Ελλάδα.
Ανιχνευτής
Η Ιστορία των Μονάδων Καταδρομών ΓΕΣ/3ο ΕΓ
    Πριν από 60 ακριβώς χρόνια στις 21 Μαΐου 1956, άφηνε αυτή τη ζωή, χτυπημένος από την επάρατη ασθένεια, σε ηλικία 61 ετών ο Υποστράτηγος Ανδρέας Καλλίνσκης, ο τιμημένος Ιερολοχίτης, πρώτος διοικητής των Δυνάμεων Καταδρομών.
    Όσοι έχουν υπηρετήσει στις Ειδικές Δυνάμεις, θα έχουν σίγουρα βρεθεί στο ΚΕΕΔ, όπου το στρατόπεδο έχει τ' όνομά του, υπάρχει η προτομή του και κάποια προσωπικά του αντικείμενα μέσα στη λέσχη του μονίμου προσωπικού.
    Τιμήθηκε εν ζωή και τιμάται ανελλιπώς και μετά θάνατον. Η εικόνα του κοσμεί σχεδόν όλα τα γραφεία των διοικητών των σχηματισμών και μονάδων Καταδρομών!

Έτσι καταστρέφετε το αθλητικό μέλλον του παιδιού σας σε τρία απλά βήματα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

Έτσι καταστρέφετε το αθλητικό μέλλον του παιδιού σας σε τρία απλά βήματα
http://www.ingossip.gr/
tro-ma-ktiko.blogspot.gr/
    Στις δύο δεκαετίες που ασχολούμαι με την προπόνηση αθλητών είχα την χαρά να δω μερικούς έφηβους αθλητές μου να φτάνουν μέχρι το επαγγελματικό επίπεδο. Στην διαδρομή μου αυτή ανέπτυξα μια ολοκληρωμένη άποψη για το τι χρειάζεται ένα παιδί για να πάει από το Α στο μακρινό Β.

ΤΑΙΠΕΔ: ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ

ΕΝΤΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

27/05/2016
Στις 22 Ιουνίου μετατέθηκε η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για την αποκρατικοποίηση του 100% της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ, κατόπιν αιτήματος των ενδιαφερόμενων επενδυτών.

Σάλος με το νέο "πανωσήκωμα" στα εφάπαξ του ΤΕΑΠΑΣΑ

    ,  ,  ,  ,  ,  ,  , 


Την ώρα που σε όλες τις λειτουργίες και στις δαπάνες της αστυνομίας ακόμη και στις θεωρούμενες ως ανελαστικές πέφτει ο αυτόματος κόφτης του γνωστού πλέον επιχειρήματος πως "λεφτά δεν υπάρχουν", ο κ. Τόσκας υπέγραψε γνωμοδότηση (59/2016) του νομικού συμβουλίου του κράτους, με την οποία υποχρεώνεται το ΤΕΑΠΑΣΑ να καταβάλει στους αιτούντες επιπλέον εφάπαξ από όσα πήραν, εξαιτίας των βαθμολογικών τους προαγωγών στην ... αποστρατεία.

Η αρχή του κόσμου


Στην αρχή ο Θεός έφτιαξε την γη, κι έπειτα ησύχασε. 
Αργότερα ο Θεός έφτιαξε τον άντρα, κι έπειτα ησύχασε. 
Το ρωσικό Air Force One κόστισε 300 εκατομμύρια δολάρια


Στo εσωτερικό του υπερπολυτελούς αεροπλάνου του Πούτιν

 • 27/5/2016 | 19:07
 •  
 • 0 Σχόλια
 • Στo εσωτερικό του υπερπολυτελούς αεροπλάνου του Πούτιν
  Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του υπερπολυτελούς προεδρικού αεροσκάφους με τον οποίο ο Β. Πούτιν έφτασε στην Αθήνα.

  Το γιωτ των 300 000 000 ευρώ του σεΐχη του Κατάρ στην Μύκονο

  Το πλωτό παλάτι των 300 εκατ. ευρώ

  Η θαλαμηγός του σεΐχη του Κατάρ εμφανίστηκε στην Μύκονο

 • 27/5/2016 | 11:56
 •  
 • 2 Σχόλια
 • Η θαλαμηγός του σεΐχη του Κατάρ εμφανίστηκε στην Μύκονο
  Τις αμουδερές παραλίες και τα καταγάλανα νερά της Μυκόνου επέλεξε και φέτος για τις διακοπές του ο σεΐχης του Κατάρ Χαμάντ μπιν Τζασίμ αλ Θανί.