ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Συμμετοχή του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕ΅ΙΑΣ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ στην 5η Αθλητική Διοργάνωση του Μαραθώνιου Ναυπλίου 2018


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας και φέτος για δεύτερη φορά συμμετάσχει στη Αθλητική Διοργάνωση του Μαραθωνίου 4 Μαρτίου 2018.
Η συμμετοχή είναι ικανοποιητική με 29 άτομα. στα 5 χιλ. και 2,5 χιλ.

Ναύπλιο: 70 Ευέλπιδες στον Μαραθώνιο! Εντυπωσιακή συμμετοχή





Ναύπλιο: 70 Ευέλπιδες στον Μαραθώνιο! Εντυπωσιακή συμμετοχή


http://www.armyvoice.gr
  
  Στο πλαίσιο του εορτασμού των 190 ετών από την ίδρυσή της(1828-2018), καθώς και της προώθησης του αθλητικού ιδεώδους και της ευγενούς άμιλλας που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του πολυδιάστατου χαρακτήρα της εκπαίδευσής της,

Ο ΣΕΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΑΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ

ΣΥΝΕΔΡΙΟ

26/02/2018
Στο πρόσφατο Συνέδριο του ΣΕΒ για τις Μεσαίες και Μικρές Επιχειρήσεις στην Ελλάδα, αναδείχθηκε με έμφαση η ανάγκη να υπάρξει ένα πλαίσιο κανόνων και κινήτρων που να ευνοεί τις συγχωνεύσεις και εξαγορές επιχειρήσεων, ως εργαλείο εξυγίανσης και μεγέθυνσής τους.

Από πολλά παραδείγματα που αναφέρθηκαν, τεκμηριώθηκε ο εγκλωβισμός χιλιάδων μικρών και μεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων στην υπερχρέωση και στην υψηλή φορολογία. Σε ένα περιβάλλον αργής ανάκαμψης της κερδοφορίας και αυξανόμενης πίεσης για τη διαχείριση των συσσωρευμένων ζημιών, που προσεγγίζουν τα €85 δισ. (σύμφωνα με τους δημοσιευμένους ισολογισμούς - πλην χρηματοπιστωτικών εταιρειών) για την περίοδο 2008-2015, απαιτείται, όχι μόνο να αντιμετωπιστούν τα φορολογικά εμπόδια στην ανάκαμψη, αλλά επιπλέον να διευκολυνθούν διαδικαστικά οι μετασχηματισμοί και οι συγχωνεύσεις.