ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΤΕΛΟΣ Η ΦΑΛΑΚΡΑ ΜΕ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ

                                                                     Αθήνα 5 Οκτωβρίου 2015

                                ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ

Τέλος στη  φαλάκρα  φιλοδοξούν να βάλουν τα επόμενα χρόνια οι πλαστικοί χειρουργοί με τη  χρήση αυτόλογων  βλαστοκυττάρων!
Μάλιστα αρκετά ενθαρρυντικά και αισιόδοξα είναι  τα  πρώτα αποτελέσματα μεγάλης κλινικής μελέτης, η οποία βρίσκεται ακόμη σε πειραματικό στάδιο.
Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες  στο 23ο  Παγκόσμιο  Ιατρικό  Συνέδριο  της     ISHRS      (Διεθνής   Εταιρεία   Χειρουργικής   Αποκατάστασης   Τριχωτού) στο Σικάγο  των ΗΠΑ,  με  τη χρήση βλαστοκυττάρων μετά από 6 μήνες η τριχοφυΐα αυξήθηκε σε ποσοστό 29%!
«Μέχρι στιγμής φαίνεται ότι τα βλαστοκύτταρα ενεργοποιούν τον κύκλο ζωής ενός τριχοθυλακίου σε ανθρώπους με ήπια τριχόπτωση »αναφέρει ο διαπρεπής πλαστικός χειρουργός και  επιστημονικός διευθυντής  της εξειδικευμένης  κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών   Advanced          Hair       Clinics      Δρ  Αναστάσιος  Βεκρής, που συμμετείχε στο συνέδριοκαι συνεχίζει .


Καμμένος: Στέγη σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καμμένος: Στέγη σε όλα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Από λόγια, καλά τα πάμε. Από έργα όμως, γιατί καθυστερούμε???
Τα άδεια στρατόπεδα, θα μπορούσαν να καλύψουν μεγάλο μέρος του προβλήματος, για την δημιουργία ‘’κοινοτήτων’’ αμερικανικού τύπου, που έχουν αποδειχτεί άριστα.
Όχι να παραχωρούνται τζάμπα ή να ‘’καταλαμβάνονται’’ από Δήμους και τυχάρπαστους δημάρχους που έχουν ‘’άκρη ‘’ με την εκάστοτε κυβέρνηση.
    Σε περιόδους ειρήνης όπως αυτές που διανύει η χώρα μας τώρα, ο υπουργός δήλωσε ότι οι στρατιώτες μπορούν να προσφέρουν στην κοινωνία, όπως είδαμε τις περιόδους φυσικών καταστροφών και σε ανάγκες μεγάλης κρίσης
    Στην τελετή ορκωμοσίας των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2015 Ε' ΕΣΣΟ 2015, στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσηςτης Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη βρέθηκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος σε δηλώσεις τους μίλησε για τις εξελίξεις στο υπουργείο όσον αφορά στην κοινωνική πολιτική, αλλά και για το προσφυγικό ζήτημα και τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων.

Νέες περικοπές στις συντάξεις

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Νέες περικοπές στις συντάξεις
Μπορεί το σαλάμι να το ξεχάσαμε, αλλά την ‘’τακτική του σαλαμιού’’ όχι μόνο δεν την ξεχάσαμε, αλλά την βιώνουμε ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !
http://www.seleo.gr/
    Ενα νέο σχέδιο για περικοπές στις συντάξεις, σε ποσοστό από 3% έως 7% είναι υπό εξέταση στις συζητήσεις ανάμεσα στο υπουργείο Εργασίας και τους εκπροσώπους των δανειστών.
    Τα ποσοστά αυτά, σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» θα ισχύσουν με την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστούν και άλλα μέτρα, όπως η επέκταση της εισφοράς ασθενείας στο 6% και στα Μετοχικά Ταμεία και η κατάργηση τουΕΚΑΣ για το 20% των δικαιούχων πριν από το Μάρτιο του 2016. Σε διαφορετική περίπτωση, οι περικοπές για τους συνταξιούχους θα είναι μεγαλύτερες.  
    Οπως αναφέρει η εφημερίδα, υπό συζήτηση είναι η λήψη πρόσθετων ισοδύναμων μέτρων, τα οποία αν λάβουν την έγκριση των δανειστών, τότε θα αποφευχθούν οι σχεδιαζόμενες μειώσεις στις συντάξεις για το 2015 και θα μετατεθούν για την 1η Ιανουαρίου 2016, σε ποσοστά που θα ξεκινούν από 3% για τις συντάξεις από 500 μέχρι 1.000 ευρώ και θα φτάνουν ως 7% για ποσά από 2.500 ευρώ και πάνω.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠ[ΟΛΗΣ 5-10-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

ΑΙΓΑΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:Η ύποπτη "συμφωνία" που προωθούν Ευρωπαίοι και Γερμανοί

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.ΕΑΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Η συμφωνία που προωθούν οι Ευρωπαίοι και προβλέπει “κοινές περιπολίες ελληνικών και τουρκικών ναυτικών δυνάμεων στο ανατολικό Αιγαίο” ,υπό την “διοίκηση” της Frontex,είναι λογικό να προκαλεί ερωτήματα. Η ιστορία έχει δείξει και αποδείξει ότι η Τουρκία δεν έχει ποτέ αγαθές προθέσεις στο Αιγαίο και πάντα αναζητούσε και αναζητά τρόπους για να προωθήσει τις θέσεις και τις απόψεις της για ένα “άλλο” Αιγαίο. Το θέμα της έρευνας και της διάσωσης είναι το πιο ενδεικτικό παράδειγμα της προσπάθειας της Άγκυρας να επιβάλλει τετελεσμένα στο Αιγαίο.

Η ΛΙΣΤΑ «ΦΩΤΙΑ» ΜΕ ΤΑ 48 ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ EUROGROUP05/10/2015
«Κλείδωσε» στο Euroworking Group η μακροσκελής λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να εφαρμόσει η Ελλάδα προκειμένου να εκταμιευθεί η δόση των 2 δισ. ευρώ, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ευρωπαίος αξιωματούχος.
Σύμφωνα με πηγές, οι μεταρρυθμίσεις θα πρέπει να υλοποιηθούν από την κυβέρνηση μέσα στις επόμενες βδομάδες, ενώ μόλις εγκριθούν και αρχίσει η υλοποίησή τους θα εκταμιευτεί η δόση.
Θα ακολουθήσει ένα δεύτερο πακέτο μεταρρυθμίσεων, το οποίο θα πρέπει να συμφωνηθεί εντός του μήνα, ώστε να υλοποιηθεί επίσης μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου και να εκταμιευθεί η επόμενη υποδόση, ύψους 1 δισ. ευρώ.