ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

"Άφες,ρύσαι,ελέησον..." Ποιος μας έδωσε το δικαίωμα να απευθυνόμαστε έτσι στο Θεό μας; (Από το Νικόλα.-)


Κύριε, οι προσευχές μας είναι γεμάτες 
προσταγές. 
Λέμε τόσο συχνά:

Πόσο κοντά μας είναι ο Θεός;

Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ νθρωπος εδωλοποίησε κα σ πολλς περιπτώσεις θεοποίησε τν πιστήμη. Πίστεψε τι χάρις στν πρόοδο τς πιστήμης, μπορε ν...

paisios2
Δημοσίευση
23 Αυγούστου 2015, 10:35 πμ
Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ νθρωπος εδωλοποίησε κα σ πολλς περιπτώσεις θεοποίησε τν πιστήμη. Πίστεψε τι χάρις στν πρόοδο τς πιστήμης, μπορε ν λύσει λα τ προβλήματα κα ρα ν «χρηστεύσει» τ Θεό, πωθώντας Τον στ παγερ «κρα» το λικο κόσμου.

Η σωστή εξομολόγηση



Posted: 23 Aug 2015 10:30 PM PDT

- Γιατί μερικές φορές, ενώ η συνείδηση μας ελέγχει, δεν κάνουμε τον ανάλογο αγώνα, για να διορθωθούμε;
- Αυτό μπορεί να συμβεί και από ένα τσάκισμα ψυχικό. Όταν είναι κανείς πανικοβλημένος από κάποιον πειρασμό, θέλει να αγωνισθεί, αλλά δεν έχει διάθεση, δεν έχει ψυχική δύναμη. Τότε πρέπει να τακτοποιηθεί εσωτερικά με την εξομολόγηση. Με την εξομολόγηση παρηγοριέται, τονώνεται και ξαναβρίσκει με την Χάρη του Θεού το κουράγιο για αγώνα. Αν δεν τακτοποιηθεί, μπορεί να του έρθει και άλλος πειρασμός, οπότε, θλιμμένος όπως είναι, τσακίζεται περισσότερο, τον πνίγουν οι λογισμοί, απελπίζεται και μετά δεν μπορεί να αγωνισθεί καθόλου.

- Και αν αυτό συμβαίνει συχνά;

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 28-8-2015

Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Δελτίο Τύπου της Ε.Α.Α.Σ. για συνάντηση με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Χαριλάου Τρικούπη 18, Τ.Κ. 106 79,  Αθήνα
Τηλ.:  210 36 33 797  -  Τηλεομοιότυπο.:  210 362 14 10
Ιστοσελίδα: www.eaas.gr
Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
 Αθήνα, 27 Αυγούστου 2015

ΘΕΜΑ: Συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας
     Την 25η Αυγούστου 2015 πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας, ενημέρωσης και εθιμοτυπίας, συνάντηση του Προέδρου και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού με τον Κύριο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο Δημήτριο Τσακνάκη στο γραφείο του, στην οποία συμμετείχαν ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου τηςΕλληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης και ο υπασπιστής του κ. Αρχηγού.

ΜΠΡΑΒΟ! Χάλκινο μετάλλιο για την Κυριακοπούλου

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΜΠΡΑΒΟ και πάλι ΜΠΡΑΒΟ! Είναι και Ελληνίδα και όμορφη!
    Το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου είναι γεγονός και προήλθε από την κορυφαία αθλήτρια της χώρας στο άλμα επί κοντώ. Η Νικόλ Κυριακοπούλου δικαίωσε τις προσδοκίες που υπήρχαν για διάκριση στην κορυφαία διοργάνωση της κινεζικής πρωτεύουσας και με άλμα στα 5.80μ κατετάγη τρίτη και φόρεσε στο στήθος της το χάλκινο μετάλλιο.

Αυτά είναι τα 11 επικουρικά Ταμεία που ενοποιούνται από 1η Σεπτεμβρίου

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Αυτά είναι τα 11 επικουρικά Ταμεία που ενοποιούνται από 1η Σεπτεμβρίου
Ημερησία
    Τα πάνω κάτω αναμένεται να έλθουν στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ), με την εφαρμογή του τρίτου Μνημονίου για τις συντάξεις.
    Συγκεκριμένα, η πρώτη υπουργική απόφαση που συντάχθηκε χθες και πρόκειται να δημοσιοποιηθεί στα επόμενα 24ωρα προβλέπει την ενοποίηση 11 επικουρικών Ταμείων στο ΕΤΕΑ από την 1η Σεπτεμβρίου.

Λέσβος: Γυναίκα αστυνομικός ποδοπατήθηκε από μετανάστες

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Λέσβος: Γυναίκα αστυνομικός ποδοπατήθηκε από μετανάστες
    Μια γυναίκα αστυνομικός τραυματίστηκε στον αυχένα και στο χέρι όταν ποδοπατήθηκε από λαθρομετανάστες σε πρώην στρατόπεδο της Λέσβου.
    Ενα ακόμη επεισόδιο στα ελληνικά νησιά με τους χιλιάδες λαθρομετανάστες έρχεται να καταγραφεί στην αναταραχή των τελευταίων ημερών. Μια γυναίκα αστυνομικός, τραυματίστηκε έπειτα από ένταση που ξέσπασε σε πρώην στρατόπεδο τηςΛέσβου όπου στεγάζεται το Κέντρο Ταυτοποίησης.

Τον αρχαίο ναό του Δία στην Παλμύρα ανατίναξαν οι τζιχαντιστές..

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



    Το ναό του Βάαλ-Δία στην αρχαία πόλη της Παλμύρα, στην ανατολική Συρία ανατίναξαν οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους που ελέγχουν την αρχαία πόλη, όπως ανακοίνωσε απόψε ο διευθυντής Αρχαιοτήτων και Μουσείων της χώρας.
    "Το Ντάες (σ.σ. το αραβικό ακρωνύμιο του Ισλαμικού Κράτους)τοποθέτησε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών στον ναό και τον ανατίναξε. Το κτίριο καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό" είπε οΜααμούν Αμπντουλκαρίμ.

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 



Αυγουστιάτικη Πανσέληνος
    Το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, γιορτάζει την αυγουστιάτικη Πανσέληνο τοΣάββατο 29 Αυγούστου 2015 και οργανώνει εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο- αυτή τη φορά σε περισσότερους από 140 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία σε όλη την Ελλάδα.
    Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Πέλλας συμμετέχει στον εορτασμό και φέτος σας προσκαλεί να απολαύσουμε το φεγγάρι του Αυγούστου στον Αρχαιολογικό Χώρο της ΠέλλαςΗ είσοδος του κοινού θα είναι ελεύθερη από ώρα 20:00 ως 23:30 και στις 21:30 θα απολαύσουμε συναυλία κλασικής μουσικής, στα βόρεια της «Οικίας του Διονύσου», με έργα BeethovenRachmaninovDebussyChopin και άλλων συνθετών. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί χάρη στην ευγενή προσφορά των μουσικών Ανδρομάχης Κυπραίου στο βιολί και Ζώη Ζαφειρίου στο ηλεκτρικό πιάνο. Την τεχνική υποστήριξη προσφέρουν ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας, ο Μορφωτικός και Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας «Η Αρχαία Πέλλα» και ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Πέλλας

Πλαταμώνας: Το πορτοφόλι που βρήκε έκρυβε 600€ και ένα τηλέφωνο - Η συνέχεια έκανε τη γυναίκα θέμα σε τοπικές εφημερίδες!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Πλαταμώνας: Το πορτοφόλι που βρήκε έκρυβε 600€ και ένα τηλέφωνο - Η συνέχεια έκανε τη γυναίκα θέμα σε τοπικές εφημερίδες!
http://thessbomb.blogspot.gr
Εφημερίδα Ελευθερία
    Κι όμως υπάρχουν άνθρωποι. Αυτός είναι ένας ακόμα τίτλος που ταιριάζει στην ιστορία που εκτυλίχθηκε στον Πλαταμώνα. Πρωταγωνίστρια μια 64χρονη Λαρισαία με καταγωγή από το χωριό Ψυχικό. Η κ. Γεωργία Κανιούρα  απέδειξε ότι υπάρχει φιλότιμο καθώς μπορεί η τύχη να της χαμογέλασε με... 600 ευρώόμως η ίδια τα αρνήθηκε καθώς  δεν είναι δικά της.
    Σύμφωνα με την ίδια, την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου στο παγκάκι της εκκλησίας και με αρκετό κόσμο να βρίσκεται στην περιοχή, λόγω της μεγάλης γιορτής, είδε ένα ξεχασμένο - πεσμένο πορτοφόλι το οποίο είχε μέσα ένα μεγάλο ποσό και προσωπικά έγγραφα.

Σαν σήμερα το 1959 ανακαλύπτονται τα τείχη και η πύλη των Μυκηνών (αφιέρωμα - 3D βίντεο)


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.8.15 | 
 Οι Μυκήνες  ήταν αρχαία πόλη της Αργολίδας κοντά στο βουνό Τρητός κι απέναντι απ’ τον Αργολικό κόλπο. Πρώτος ο Όμηρος αναφέρει την πόλη περιγράφοντάς την με τα λόγια «ευρυάγυιαν, πολύχρυσον».

Γέφυρα Καζάρμας: Η αρχαιότερη μονότοξη γέφυρα της Ευρώπης στην Αργολίδα


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.8.15 | 
 Η Ακρόπολη της Καζάρμας, ένα από τα άγνωστα αξιοθέατα των Μυκηνών στην Αργολίδα, βρίσκεται στο 15ό χιλιόμετρο, στο δρόμο από το Ναύπλιο για Παλιά Επίδαυρο.

Μεγάλη δράση υπαίθρου από την 1η Κοινότητα Ανιχνευτών Άργους στην Μονή Αυγού


ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 29.8.15 | 
 Οι χάρτες των αναζητήσεων της Κοινότητας των Ανιχνευτών του Άργους μας οδήγησαν σε μια ανεπανάληπτη συνάντηση του βουνού και της θάλασσας.