ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Παρίστανε διάσημο ποδοσφαιριστή και ζούσε ζωή χαρισάμενη

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr/   " 

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ
Παρίστανε διάσημο ποδοσφαιριστή και ζούσε ζωή χαρισάμενη
    Μια απίστευτη ιστορία ποδοσφαιρικής απάτης ήρθε στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες με πρωταγωνιστές τον άσο της Τσέλσι Γκαέλ Κακουτά και έναν επίσης ποδοσφαιριστή που, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε να κάνει καριέρα.
    Ο 25χρονος Μεντί Αμπαλιμπά, ο οποίος το 2009 έπαιζε στηνΝτέρμπι Κάουντι αλλά στη συνέχεια η ποδοσφαιρική του καριέρα έληξε άδοξα, καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης γι απάτη κατ'΄εξακολούθηση.

Ρύθμιση-ανάσα για τις φυλακές: Στις χώρες καταγωγής τους θα εκτίουν την ποινή τους αλλοδαποί κρατούμενοι

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ρύθμιση-ανάσα για τις φυλακές: Στις χώρες καταγωγής τους θα εκτίουν την ποινή τους αλλοδαποί κρατούμενοι
Μια χαρά φαίνεται αυτό, αλλά για να δούμε…
Δηλαδή οι Αλβανοί, Βούλγαροι, κτλ θα πηγαίνουν στις πατρίδες τους? Εάν το θέλουν οι ίδιοι ή εάν τους δέχονται πίσω?
Τους ‘’ποικιλόχρωμους’’ θα τους στέλνουμε και αυτούς ? Στο Μπαγκλαντές ,Πακιστάν κτλ ?
Εάν κάποιος ‘’φάει’’ 10 χρόνια πχ, και μας ξανάρθει στα 2-3, τι γίνεται ?
Πάρα πολλά ερωτήματα…
http://www.iefimerida.gr/               
    Με τις ευρωπαϊκές αποφάσεις ευθυγραμμίζεται το υπουργείο Δικαιοσύνης, προωθώντας ένα νομοσχέδιο το οποίο αναμένεται να δώσει «ανάσα» στις φυλακές της χώρας. Με βάση τις νέες ρυθμίσεις οι αλλοδαποί κρατούμενοι θα μπορούν να εκτίσουν τις ποινές τους στις χώρες καταγωγής τους.

Η Αμφίπολη ήταν το Ελντοράντο της αρχαιότητας -Ορυχεία χρυσού, πλούτος και μάχες

ΠΗΓΗ  : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η Αμφίπολη ήταν το Ελντοράντο της αρχαιότητας -Ορυχεία χρυσού, πλούτος και μάχες
Το έστειλε ο Κώστας Μίντζολης
    Ο τάφος της Αμφίπολης εντυπωσιάζει σήμερα με το μέγεθός του. Ωστόσο η αρχαία Αμφίπολη ήταν μια πόλη ισχυρή, μεγάλη, με ψηλά τείχη -που σώζονται. Πέρασε στην κυριαρχία των Μακεδόνων και έγινε το «νομισματοκοπείο» τουΦιλίππου του Β΄ και του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Αμφίπολη ήταν το Ελντοράντο της αρχαιότητας.
    Σε μία απόσταση περίπου 100χμ από τη Θεσσαλονίκη, πηγαίνοντας προς την Καβάλα, πέρα από την γέφυρα του Στρυμόνα, μεταξύ χαμηλών λόφων, βρίσκονται τα ερείπια της αρχαίας Αμφίπολης.

    Η Αμφίπολη ήταν αρχαία πόλη χτισμένη στην ανατολική Μακεδονία, στις όχθες του ποταμού Στρυμόνα. Η Αμφίπολη ιδρύθηκε από Αθηναίους το 437 π.Χ. με στόχο τον έλεγχο της πλούσιας σε πρώτες ύλες περιοχή και εγκαταλείφθηκε οριστικά τον8ο αιώνα μ.Χ.

    Σήμερα στην περιοχή είναι χτισμένος ο ομώνυμος σύγχρονος οικισμός, που βρίσκεται περίπου 60 χλμ. νοτιοανατολικά των Σερρών.

Εντός 72 ωρών η Ρωσία διεξήγαγε ασκήσεις και δοκιμές των τριών τύπων πυρηνικών όπλων

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma      " 

Posted: Νοεμβρίου 3, 2014 at 11:10 πμ, Last Updated: 
russia
Η  περιοχή δοκιμών  που εκτείνεται  από τον Ατλαντικό μέχρι τη χερσόνησο Καμτσάτκα, αποτέλεσε  το επίκεντρο των δοκιμών , μαζί με την  περιοχή της Θάλασσας του Μπάρεντς, τη ρωσικής πυρηνικής  «τριάδας»,    αναφέρει ο ρωσικός τύπος πριν από λίγο .

Οι 10 «καταραμένες» τροφές

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 3, 2014 at 9:01 πμ, Last Updated: 
Είναι οι μεγαλύτερες διατροφικές «παγίδες»…
Τροφές που όχι μόνο δεν χορταίνουν, αλλά εξαιτίας τους ακόμη κι όταν έχει γεμίσει το στομάχι, το αίσθημα της πείνας παραμένει ακόρεστο. Γιατί υπάρχουν και τροφές που προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη πείνα.

Επέτειος 25 Xρόνων της 332 Μοίρας

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 3, 2014 at 7:44 πμ, Last Updated: 
Η 332 Μοίρα συμπληρώνει 25 χρόνια από την ίδρυσή της και διοργανώνει επετειακή εκδήλωση, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.

Το δίπορτο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,     " 

Posted: Νοεμβρίου 3, 2014 at 7:01 πμ, Last Updated: 
Φώτη Κόντογλου
 
 
Τι να πει κανένας για εκείνους που λέγονται χριστιανοί, που πάνε στην εκκλησία και παρακαλούνε τον Θεό να τους βοηθήσει στη ζωή, και που λένε πως έχουνε την ελπίδα τους στο Χριστό, στην Παναγία και στους Αγίους, κι’ από την άλλη μεριά είναι φιλάργυροι, δεν δίνουνε τίποτα στ’ αδέρφια τους, τους φτωχούς, κι’ ολοένα μαζεύουνε χρήματα και πλούτη;
Στη ζωή μου είδα πως οι τέτοιοι λεγόμενοι χριστιανοί είναι οι περισσότεροι, κι’ απορεί κανένας πως μπορούνε να συμβιβάσουν μια ζωή συμφεροντολογική, με τα λόγια του Χριστού, που λέει και ξαναλέει: 

Συγκλονιστικό Θαύμα της Παναγίας και των Αγίων Αναργύρων!

ΠΗΓΗ :  " pentapostagma " 

Posted: Νοεμβρίου 2, 2014 at 8:43 μμ, Last Updated: 


Διηγείται μια γυναίκα:
 «Το όνομα μου είναι Αθηνά Παππά. Στις 24-10-08 ο υιός μου Σπυρίδων είχε ένα σοβαρότατο τροχαίο. Είχε χτυπήσει στο κεφάλι και είχα αιματώματα στον εγκέφαλο, νεκρά κύτταρα τα οποία δεν αναπλάθονται ποτέ ξανά και θλάση στο κέντρο του εγκεφάλου.Ήταν στην εντατική του Ν.Ν.Α επί 29 πραγματικά πολύ δύσκολες μέρες διότι ήταν σε κώμα, διασωληνωμένος γιατί δεν μπορούσε ν’ αναπνεύσει και επιπλέον είχε αρχίσει η εσωτερική σήψη στα όργανά του. Το αποκορύφωμα ήταν η 45-λεπτη ανακοπή που έκανε 3 ημέρες πριν την γιορτή της Παναγίας (τα εισόδια της Θεοτόκου). Απ’ την ανακοπή του έμεινε ανεπάρκεια στην καρδούλα του, που θα την είχε για όλη του την ζωή.

EΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ:TO 90% TΩΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΕΚΤΟΠΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΤΟΥΣ

ΠΗΓΗ : " pentapostagma        " 

Posted: Νοεμβρίου 2, 2014 at 8:23 μμ, Last Updated: 
90 Percent of Iraq
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Kαθώς το Ισλαμικό Κράτος συνεχίζει να επεκτείνει το βασίλειο του τρόμου και του γενικευμένου χάους,της πιο στυγερής βίας και των μαζικών διωγμών το 90% των ορθόδοξων χριστιανών στο Ιράκ εκτοπίστηκαν από τις εστίες τους σύμφωνα με δηλώσεις του ελληνορθόδοξου επισκόπου Βαγδάτης Ghattas Hazim.

Συγχαρητήρια στο Πολεμικό μας Ναυτικό!!

ΠΗΓΗ :"  http://www.pentapostagma.gr     " 

Posted: Νοεμβρίου 2, 2014 at 6:53 μμ, Last Updated: 
Γράφει ο Κωνσταντίνος Βουλγαράκης
Υποναύαρχος ε.α ΠΝ
Όπως πληροφορήθηκα από την πιο έγκυρη και αρμόδια «πηγή», η Άσκηση ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία !! Χωρίς καμιά υπερβολή ή και διάθεση συγκατάβαση, όλα, τόσο στη σχεδίαση, όσο και στην εκτέλεση της, ήταν τέλεια !!

Έλληνες αρχαιολόγοι αναζητούν τα χαμένα χνάρια του πολιτισμού των Πτολεμαίων στον βυθό της Αλεξάνδρειας


170
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Έλληνες αρχαιολόγοι αναζητούν τα χαμένα χνάρια του πολιτισμού των Πτολεμαίων στον βυθό της Αλεξάνδρειας
Οι Έλληνες αρχαιολόγοι έχουν εντοπίσει σημαντικά αρχαιολογικά ευρήματα στον βυθό της Αλεξάνδρειας μεταξύ των οποίων και τον πύργο ενός γρανιτένιου πυλώνα. Πάνω αριστερά ο υπεύθυνος των ερευνών Χ. Τζάλλας

ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Την ημέρα της Κρίσης πεθαίνουν όλοι και πάνε στον παράδεισο. Μπαίνει μέσα ο Θεός και λέει: "Οι γυναίκες να πάνε στην κόλαση κατευθείαν. Όσο για τους άνδρες, θέλω να κάνετε μία σειρά όσοι είχατε το πάνω χέρι στο γάμο σας και μια άλλη όσοι κάνατε ότι σας έλεγαν οι γυναίκες σας". Φεύγουν λοιπόν οι γυναίκες και κάνουν οι άνδρες δύο γραμμές.

ΤΑ ΤΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Γίνονται εκλογές και κερδίζει η παράταξη που για χρόνια ήταν στην αντιπολίτευση. Σε ένα από τα υπουργεία κατά την παράδοση ο παλιός υπουργός λέει στον καινούριο:

«Εκτός από όσα σου είπα ήδη στο 3ο συρτάρι του γραφείου θα βρεις 3 γράμματα για την αντιμετώπιση κρίσεων». 

Συμψηφισμό ΕΝΦΙΑ με φόρο μεταβίβασης ακινήτων προτείνει ο Μ. Σάλλας

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

03/11/2014
Πρόταση να παρασχεθεί η δυνατότητα στους κατόχους ακινήτων να συμψηφίζουν στο μέλλον, ολόκληρο ή μέρος του ΕΝΦΙΑ με τον φόρο μεταβίβασης των ακινήτων τους, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς Μιχάλης Σάλλας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Realnews.

ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-FROM GEORGE

Απίστευτες ιστορίες: Γείτονες βγαλμένοι από την Κόλαση!


3/11/14
Ο λαός λέει συνήθως «ο θεός και ο γείτονας» γιατί προφανώς δεν έχει ακούσει ποτέ για αυτά τα περιστατικά. 
Δεν είναι σπάνιο βέβαια οι σχέσεις των γειτόνων να γίνονται περίπλοκες, καθώς πρόκειται για τελείως διαφορετικούς ανθρώπους που η τύχη (ή η τραγική μοίρα, διαλέγετε και παίρνετε) έφερε απλώς κοντά στο ίδιο γεωγραφικό σημείο. 

Κι έτσι το μόνο που έχουν κοινό είναι η ίδια γειτονιά, με το καθημερινό της επαφής, που συνεχίζεται μάλιστα χρόνια και χρόνια, να προκαλεί συχνά τριβές και επεισόδια για αγρίους!
 
Εδώ όμως δεν θα μιλήσουμε για διαφωνίες και μικροπροβλήματα, αλλά για υποθέσεις που ξέφυγαν από την επικράτεια της απλής διαμάχης και μετατράπηκαν σε βεντέτες…
 
Γειτονία με την πρώην
 

΄Εκκληση Πατριάρχη Μόσχας για την χριστιανή Ασία Μπιμπί


Asia Bibi
Του Αιμίλιου Πολυγένη
Έκκληση προς τον Πρόεδρο της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Πακιστάν κ. Μαμονούν Χουσεΐν, ζητώντας την απονομή χάριτος στην φυλακισμένη και καταδικασμένη σε θάνατο χριστιανή Ασία Μπιμπί έκανε ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ. Κύριλλος.