ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Φορολογικές δηλώσεις 2016: Πότε ξεκινούν και πώς χτίζεται το αφορολόγητο.



Φορολογικές δηλώσεις 2016: Πότε ξεκινούν και πώς χτίζεται το αφορολόγητο.
    Με τον γρίφο των αποδείξεων να παραμένει άλυτος μέχρι στιγμής, η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει στα μέσα Μαρτίου, με τα μεσαία και υψηλά εισοδήματα να έρχονται αντιμέτωπα με νέες επιβαρύνσεις αν καθιερωθούν οι φορολογικές αλλαγές που σχεδιάζει η κυβέρνηση.
    Το υπουργείο Οικονομικών προγραμματίσει για τις 14 ή 21 Μαρτίου την ενεργοποίηση του Taxisnet για την υποβολή των εφετινών δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος, με την προϋπόθεση ότι όλες οι εκκρεμότητες θα διευθετηθούν με την επιστροφή των θεσμών, οι οποίοι καθυστερούν να εγκρίνουν κρίσιμες διατάξεις που θα επιτρέψουν την έναρξη της διαδικασίας.
    Ερωτηματικό παραμένει και η στάση των 20.000 λογιστών και φοροτεχνικών που, αντιδρώντας στις επικείμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, έχουν ξεκαθαρίσει πως θα «κατεβάσουν τα μολύβια», ήτοι δεν θα βάζουν δηλώσεις στο σύστημα.

Το δώρο του (παντρεμένου) Έλληνα υπουργού στη δίμετρη Ρωσίδα καλλονή.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Το δώρο του (παντρεμένου) Έλληνα υπουργού στη δίμετρη Ρωσίδα καλλονή.
Τι γίνεται με αυτούς τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ υπουργούς, ρε παιδιά
Όλοι τους ( ?? ) με Ρωσίδες κυκλοφορούν. Μετά τον ένα που κυκλοφορούσε με την κοντούλα  (Η σέξι Ρωσίδα, ο γνωστός πολιτικός και το... «αμαρ...  ) , ( ΡΟΥΚΟΥΜΟΥΚΟΥ 2096, 5/3 ) νάτος τώρα ο άλλος , με την… δίμετρη!
Πάντα των άκρων ! Ή του ύψους, ή του βάθους….
Αλλα μανία με αυτά τα κινητά… Όλο τέτοια τις παίρνουν. Έχουν πέραση φαίνεται.
Κάποιος φίλος που ξέρει περισσότερα, γιατί είναι ‘’στο κέντρο των αποφάσεων’’, μου είπε ότι ψηλές και κοντές Ρωσίδες ( και άλλες,,,και άλλες .. ) ‘’πλησιάζουν’’  τους πολιτικούς ζητώντας τους διάφορες εξυπηρετήσεις, με το .. ‘’αζημίωτο’’ φυσικά ( τζάμπα το έχουν ) και τα λιγούρια ‘’πέφτουν με τα μούτρα’’ ( ξέρετε πού ).
Και ύστερα, κατηγορούσαν τον ταλαίπωρο το Ζαχόπουλο
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ λοιπόν για τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. ‘’αν θέλεις να γα@@@εις, πρέπει να γίνεις υπουργός’’ !
    Υπουργός έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με ξανθιά καλλονή και μάλιστα της έκανε και ακριβό δώρο.

Έσκαγε τα λάστιχα σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Έσκαγε τα λάστιχα σταθμευμένων αυτοκινήτων.
Δύο τινά.
Ή τα αυτοκίνητα ήταν παράνομα παρκαρισμένα και … ‘’υποκαθιστούσε’’ την αστυνομία
Ή είναι για το τρελάδικο !
    Με μαχαίρι – ξιφολόγχη κατηγορείται ότι έσκιζε τα ελαστικά σταθμευμένων αυτοκινήτων στην πόλη της Λάρισας, 32χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς επ΄ αυτοφώρω και ανακρίνεται από αστυνομικούς της Ασφάλειας.
    Όπως ανακοίνωσε η Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας ο 32χρονος φέρεται ότι από τις 23 Φεβρουαρίου μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες σήμερα που συνελήφθη,προκάλεσε φθορές συνολικά σε 43 σταθμευμένα οχήματα, “σκίζοντας” τα ελαστικά τους με την ξιφολόγχη μήκους 12,5 εκατοστών, χωρίς να διευκρινιστεί μέχρι στιγμής για πιο λόγο.

Αυτά είναι τα 12 μέτρα που θα πατάξουν τη βία στα γήπεδα.

Αυτά είναι τα 12 μέτρα που θα πατάξουν τη βία στα γήπεδα.
Κατά τον κ. Τόσκα, ‘’είναι πανεύκολο να γίνουν’’ !!!
Καλά θα ήταν, η ΕΛ.ΑΣ να μας δώσει και στοιχεία ποιών ομάδωνήταν οι χούλιγκανς των επεισοδίων, και όχι μόνο τον αριθμό τους.
Ή μήπως ‘’δεν συμφέρει’’ να διαπιστώσουμε αυτά που ξέρουμε, δηλαδή ποιες ομάδες υποθάλπουν τον χουλιγκανισμό ??
Φυσικά, τα κυριώτερα που πρέπει να γίνουν δεν είναι εύκολα.
Να ορίζονται δηλαδή, ΙΚΑΝΟΙ διαιτητές και όχι ΑΝΙΚΑΝΟΙ ή ‘’ΕΜΜΙΣΘΟΙ’’.
Να ισχύουν οι αποφάσεις δικαστηρίων που αφορούν παράγοντες ( ΠΡΟΕΔΡΟΙ κτλ )
    Έκθεση στην οποία γίνονται εισηγήσεις για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας συνέταξαν οι αξιωματικοί τηςΥποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της ΕΛ.ΑΣ., ύστερα από τις αλλεπάλληλες συσκέψεις που είχε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντωνής με τον Νίκο Τόσκα και αρμόδιους αξιωματικούς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.
    Τα 13 πιο βασικά σημεία της έκθεσης που αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής είναι τα παρακάτω:
    Πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ με άμεση καταβολή, στους Έλληνες και αλλοδαπούς χούλιγκαν που συλλαμβάνονται για επεισόδια σε αθλητικούς χώρους.

!!!!!!! ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!!! Fwd: Fw: Fwd: FW: Πρθ: Fwd: FW: ΠΡΟΣΟΧΗ!!! από τον ΟΤΕ


Αποτέλεσμα εικόνας για φωτογραφιες τηλεφωνων





Φωτογραία μέσα απο το δίκτυο 


Από : O.T.E
Δ/ΝΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ,
ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΙΛΙΝΗΣ
ΤΗΛ. 
210 - 6117476 , 210-6117476

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Αν τηλεφωνήσει στο κινητό σας κάποιος που θα σας πει ότι είναι τεχνικός εταιρείας, ότι κάνουν έλεγχο στο τηλέφωνό σας και ότι θα πρέπει να πατήσετε #90 ή 09# ή οποιονδήποτε άλλο αριθμό :

ΕΓΧΡΩΜΟΣ

Μια επιστολή ενός μαύρου σε έναν λευκό:

Ανοίγει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου -Στα ράφια του και ελληνικά προϊόντα

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Ανοίγει το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο του κόσμου -Στα ράφια του και ελληνικά προϊόντα
    Η Ελλάδα και η Κύπρος θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα εισέλθουν στο Yanjiaoστο μεγαλύτερο  εμπορικό κέντρο του κόσμου που ξεκινάει τη λειτουργία του φέτος τον Ιούλιο.
    Στο μεγαλύτερο, υπό ανέγερση, εμπορικό κέντρο του κόσμου,  το World Commerce Valley - YANJIAO International Trade City, που βρίσκεται στην Κίνα, ετοιμάζονται οι χώροι που θα φιλοξενήσουν Ελληνικά προϊόντα και υπηρεσίες. Η Ελλάδα και ηΚύπρος θα είναι από τις πρώτες χώρες που θα εισέλθουν στο Yanjiao μαζί με το Βέλγιο, τον Καναδάκαι τη Ν. Κορέα.
    Αυτό ανακοινώθηκε σε εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από 150 εξαγωγικές εταιρείες, και στην οποία γνωστοποιήθηκε ότι ηεταιρία Καπερώνη, εξασφάλισε την αποκλειστική αντιπροσώπευση του κέντρου για την Ελλάδα και την Κύπρο.
    Το εγχείρημα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ,  υποστηρίζεται από τον υφυπουργό των Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του  Υπουργείου Εξωτερικώντης Ελλάδας Δημήτρη Μάρδα και από το Τμήμα Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων τηςΠρεσβείας της Ελλάδας στο Πεκίνο.Η διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου Kaperoni BFG Α.ΕΝικολέττα Καπερώνη υπογράμμισε στην σχετική εκδήλωση ότι "ανοίγει ο δρόμος για ασφαλείς εξαγωγές ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών στην Κίνα".

Οι “παραδοσιακές” συνήθειες που χάνονται!

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

    Έχει ενδιαφέρον να προσπαθεί να μαντέψει κανείς τι θα νοσταλγούμε από την σημερινή εποχή σε είκοσι χρόνια. «Θυμάσαι τότε που ποστάραμε τραγουδάκια ο ένας στο προφίλ του άλλου;». Ή «πωπω, κάποτε παίρναμε τηλέφωνο στο εστιατόριο για να κλείσουμε τραπέζι, και πιάναμε ολόκληρη κουβέντα, αντί να πατάμε απλώς ένα κουμπί». Μη γελάτε, αν σας έλεγαν πριν από είκοσι χρόνια πως κάποια στιγμή θα πρέπει να ενημερώνετε τον κόσμο ότι θα γιορτάσετε για να έρθει στην γιορτή σας, πιθανότατα δεν θα το πιστεύατε. Ιδού πέντε παραδοσιακές συνήθειες που χάνουμε, αργά αλλά σταθερά.

Ο μεσημεριανός ύπνος:
Μας έκανε να μουτρώνουμε και να κρύβουμε τα Αλμανάκο κάτω από το μαξιλάρι τότε που ήταν «υποχρεωτικός». Τον εκτιμήσαμε τώρα που μας τον στέρησαν τα ωράρια 9-5 (στην καλύτερη) και οι ολοήμερες βάρδιες (στην χειρότερη). Τον απολαμβάνουμε, πού και πού, στις καλοκαιρινές διακοπές, με τα παντζούρια μισόκλειστα και τις ηλιαχτίδες να τρυπώνουν από τις χαραμάδες, στην πιο καλοκαιρινή ανάμνηση των παιδικών μας χρόνων.

Η Κοιλάδα του Θανάτου άνθισε -Το σπάνιο φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 10 χρόνια

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Η Κοιλάδα του Θανάτου άνθισε -Το σπάνιο φαινόμενο που συμβαίνει κάθε 10 χρόνια
    Ένα σπάνιο φαινόμενο συνέβη στην Κοιλάδα του Θανάτου στο Εθνικό Πάρκο της Καλιφόρνια, όταν ολόκληρη η περιοχή που κατά τα άλλα είναι άγονη και γεμάτη πέτρες ξαφνικά άνθισε.
    Πρόκειται για ένα φαινόμενο που συμβαίνει μία φορά κάθε 10 περίπου χρόνια, προσφέροντας ένα μοναδικό και πολύχρωμο θέαμα.

Ιστορική απόφαση FIFA: Μπαίνει video στο ποδόσφαιρο για τα διαιτητικά λάθη.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

Ιστορική απόφαση FIFA: Μπαίνει video στο ποδόσφαιρο για τα διαιτητικά λάθη.
Στην Ελλάδα, μάλλον θα αργήσει να γίνει, δεν συμφέρει !
Ξέρετε ποιους…….
    Νέα εποχή στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο, αφού FIFA καιΔιεθνές Ποδοσφαιρικό Συμβούλιο (IFAB) άναψαν το πράσινο φως για τη χρήση videoώστε οι διαιτητές να μην κάνουν το μεγάλο λάθος, που αλλάζει τη ροή του ματςΜάλιστα, ενέκριναν μια δοκιμαστική περίοδο δυο ετών κι αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα εφαρμοστεί σε όλες τις Λίγκες.

Πρέπει να τρώμε το νερό και όχι να το πίνουμε!

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

    Ο μύθος ότι πρέπει να πίνουμε οκτώ ποτήρια νερό την ημέρα, ποσότητα που αντιστοιχεί περίπου σε δύο λίτρα, έχει καταρριφθεί προ πολλού, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι η επαρκής ενυδάτωση δεν είναι απαραίτητη για καλή υγεία και ομορφιά. Αυτό που επισημαίνουν όλο και συχνότερα οι ειδικοί είναι ότι η ενυδάτωση του οργανισμού δεν προέρχεται μόνο από το νερό που πίνουμε, αλλά και από άλλες πηγές, κυρίως τα φρούτα και τα λαχανικά.

Απόστρατοι στα hotspots και στους καταυλισμούς προσφύγων με μισθό 800 ευρώ

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Απόστρατοι στα hotspots και στους καταυλισμούς προσφύγων με μισθό 800 ευρώ
Militaire.gr
    Να χρησιμοποιηθούν απόστρατοι ,έναντι αμοιβής που δεν θα επηρεάζει την σύνταξή τους, στις “επιχειρήσεις” των ΕΔ για τη φιλοξενία των πρσφύγων και των μεταναστών σκέφτεται η ηγεσία του ΥΠΕΘΑ.
    Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος συζήτησε την ιδέα με τον Ύπατο Αρμοστή του ΟΗΕ για τους ΠρόσφυγεςFilippo Grandi, στην συνάντηση που είχαν πριν από μερικές ημέρες στο ΥΠΕΘΑ.

Νέες ανατροπές στις συντάξεις-Καταργούν το επίδομα συζύγου, «κουρεύουν» το επίδομα τέκνων.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Νέες ανατροπές στις συντάξεις-Καταργούν το επίδομα συζύγου, «κουρεύουν» το επίδομα τέκνων.
Το βάζω, γιατί ‘’κυκλοφορεί’’.
Προσωπικά, από την πρόσφατη πείρα, δεν πιστεύω τίποτα, μέχρι τις οριστικές αποφάσεις.
    Κρυφές μειώσεις στις νέες συντάξεις φέρνει η κατάργηση του επιδόματος συζύγου 10% και η δραστική μείωση του υπολογισμού των επιδομάτων τέκνων.
    Οι αλλαγές αυτές που προβλέπονται στο σχέδιο του υπουργείου Εργασίας και  αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα περάσουν και στις σημερινές συντάξεις αφενός γιατί το υπουργείο εντάσσει στην προσωπική διαφορά παλιών και νέων συντάξεων και τα ποσά των οικογενειακών επιδομάτων και αφετέρου γιατί η τρόικα έχει ζητήσει να ισχύσουν και για τους ήδη συνταξιούχους ό,τι θα ισχύσει για τους νέους με την ψήφιση του νόμου.

Άνοιξε το πρώτο σούπερ μάρκετ με... ληγμένα - 50% κάτω οι τιμές

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 

Άνοιξε το πρώτο σούπερ μάρκετ με... ληγμένα - 50% κάτω οι τιμές
insider.gr
    Γεγονός αποτελεί πλέον το πρώτο σούπερ μάρκετ που πουλάει αποκλειστικά ληγμένα τρόφιμα.
    Το κατάστημα που ονομάζεται WeFood άνοιξε στη Δανία και βασικός στόχος είναι να συνεισφέρει στην καταπολέμηση της σπατάλης τροφίμων στη χώρα, δημιουργώντας μια αγορά για τα ληγμένα τρόφιμα και τα αγαθά με φθαρμένες συσκευασίες. Τα προϊόντα αυτά πωλούνται σε χαμηλές τιμές, αντί να καταλήγουν στα σκουπίδια. Μάλιστα οι εμπνευστές του εκτιμούν ότι να αποτελέσει πρότυπο για άλλες χώρες, ως μια δημιουργική λύση στο τεράστιο πρόβλημα της σπατάλης τροφίμων.

ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ «ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑ»

ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

07/03/2016
Η Ανθρώπων Τράπεζα είναι μια καινοτόμος ιδέα, που αλλάζει τα δεδομένα όσων ξέρουμε για τις τράπεζες. Είναι μια ιδέα που γεννήθηκε μέσα από την απόγνωση για την αδικία που συντελλείται στους πολίτες , σε όλους μας από την μη στήριξη των μικρών επιχειρήσεων για την υγιή ανάπτυξή τους και όλους όσους ασχολούνται με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής προϊόντων.

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Αργολίδας παραβρέθηκε στην επιμνημόσυνη Δέηση Ψυχοσάββατου στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Ναυπλίου

Το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και ώρα 11:00, πραγματοποιήθηκε στο Στρατιωτικό Νεκροταφείο Ναυπλίου επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των πεσόντων Αξιωματικών και Οπλιτών στους Αγώνες τους ΄Εθνους.