ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

Εικόνες που μπορείτε να συναντήσετε μόνο στο Ντουμπάι

Εικόνες που μπορείτε να συναντήσετε μόνο στο Ντουμπάι


Το Ντουμπάι είναι αδιαπραγμάτευτα ο παράδεισος των πλουσίων και μία από τις ακριβότερες και πιο μοντέρνες πόλεις στο κόσμο. 

Έτσι θα δείχνετε νεότερη!

Έτσι θα δείχνετε νεότερη!


Ο χρόνος που περνά σίγουρα αγχώνει πολλές γυναίκες. Δε θα έπρεπε όμως, καθώς υπάρχουν τρόπο για να δείχνουν πιο νέες από ότι είμαστε. Πάμε δούμε μερικά tips που θα μας βοηθήσουν να το επιτύχουμε.

Επιλέξτε υγρό make-up.

-Να αποφεύγετε την πούδρα καθώς «κάθεται» στις ρυτίδες με αποτέλεσμα να φαίνονται περισσότερο, αντί να καλύπτονται.

ΤΑΞΙΔΙ «ΘΡΙΛΕΡ» ΤΟΥ «ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ» ΜΕ 3.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ: Άλλαξε ρότα ξαφνικά και ταξιδεύει για Θεσσαλονίκη αντί για Πειραιά

  Με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη αναχώρησε πριν από λίγο το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το λιμάνι της Κω. Έπειτα...

venizelos10-600x246


 
Με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη αναχώρησε πριν από λίγο το πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» από το λιμάνι της Κω. Έπειτα από επίσημη ενημέρωση από τις λιμενικές αρχές του νησιού το πλοίο θα πραγματοποιήσει το συγκεκριμένο δρομολόγιο, με ενδιάμεσους σταθμούς σε Κάλυμνο και Λέρο.

Ελλαδιστάν 2015: Ξάπλα και κ@τούρημα στις προτομές των Ηρώων του ’21 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΣΟΚ)

Το άλσος του Πεδίου του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης, γι΄ αυτό και...


Το άλσος του Πεδίου του Άρεως σχεδιάστηκε το 1934 με σκοπό να τιμηθούν οι Ήρωες της Επανάστασης, γι΄ αυτό και είναι διακοσμημένο με τις μαρμάρινες προτομές των 21 ηρώων κατά μήκος της λεγόμενης οδού Αγωνιστών του 21.
Εικόνες που παραπέμπουν σε τρικοκοσμικές χώρες, στην καρδιά της Αθήνας!

Τ” αμύγδαλα προστατεύουν και το δέρμα μας!

Της Δρος Τάνιας Βλαδένη * Τ” αμύγδαλα, αν και πρόκειται για υψηλής θερμιδικής αξίας τροφή (μία χούφτα, δηλ. 30 γρ...

amugdala-620x387

Της Δρος Τάνιας Βλαδένη *
Τ” αμύγδαλα, αν και πρόκειται για υψηλής θερμιδικής αξίας τροφή (μία χούφτα, δηλ. 30 γρ. αμύγδαλα αποδίδουν 165 θερμίδες) αποτελούν σημαντική πηγή βιταμίνης Ε, μαγνησίου, ασβεστίου, φυτικών ινών, πρωτεΐνης, καλίου, φωσφόρου, σιδήρου και μονοακόρεστων λιπαρών οξέων.

Λος Άντζελες: 96 εκατ. μπαλάκια νερού για την εξοικονόμηση 300 εκατ. δολ.


Οι δημοτικές αρχές του Λος Άντζελες ολοκλήρωσαν την τοποθέτηση 96 εκατομμυρίων πλαστικών σφαιρίδιων γεμισμένων με νερό σε δεξαμενή της πόλης...
85F1C74D8F9917D0574C6B8D7B1F3439



Οι δημοτικές αρχές του Λος Άντζελες ολοκλήρωσαν την τοποθέτηση 96 εκατομμυρίων πλαστικών σφαιρίδιων γεμισμένων με νερό σε δεξαμενή της πόλης, σε μία κίνηση η οποία θα εμποδίζει το νερό από το να εξατμιστεί και θα προστατεύει τη δεξαμενή από σκόνη, βροχή, πτηνά και χημικές αλλαγές.

Είναι Ελληνας και από την Πρέβεζα ο «πρώτος και καλύτερος» πιλότος του ΝΑΤΟ!


Ο υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου, που κατάγεται από το Ριζοβούνι Πρέβεζας, έλαβε το δίπλωμα του «1ου καλύτερου Πολεμιστή» του ΝΑΤΟ έπειτα...
ellines-piloitoi


Ο υποσμηναγός Χαρίλαος Νίκου, που κατάγεται από το Ριζοβούνι Πρέβεζας, έλαβε το δίπλωμα του «1ου καλύτερου Πολεμιστή» του ΝΑΤΟ έπειτα από σκληρά γυμνάσια, που διήρκεσαν έναν μήνα στην Ισπανία, μεταξύ αεροπορικών δυνάμεων της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Γαλλίας, της Πολωνίας, της Γερμανίας, της Ισπανίας και της Ιταλίας.

Το θαυματουργό σταφύλι

Αυτό το υπέροχο φρούτο εκτός από το ότι μας χαρίζει μοναδικά κρασιά, μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες βιταμίνες και στοιχεία...

stafili1-300x168

Αυτό το υπέροχο φρούτο εκτός από το ότι μας χαρίζει μοναδικά κρασιά, μπορεί να σου προσφέρει πολύτιμες βιταμίνες και στοιχεία που βοηθούν στην αποτελεσματικότερη λειτουργία του οργανισμού.

Μαρμελάδα σύκο

Αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου για να φτιάξεις αυτήν την υπέροχη μαρμελάδα που θα συνοδεύσει τέλεια το πρωινό σου...

suka

Αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου για να φτιάξεις αυτήν την υπέροχη μαρμελάδα που θα συνοδεύσει τέλεια το πρωινό σου καφεδάκι!

Πόσες φορές μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την πετσέτα του μπανιου πρίν την πλύνουμε;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο συχνά πρέπει να πλένεις την πετσέτα θαλάσσης σου; Ήρθε η ώρα να μάθεις την απάντηση… Οι...

tromaktiko3038


Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο συχνά πρέπει να πλένεις την πετσέτα θαλάσσης σου; Ήρθε η ώρα να μάθεις την απάντηση…

Ο Ευχίδειος Άθλος


Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Ο Ευχίδειος Άθλος
Καλοκαίρι του 479 π.Χ. και η Μάχη των Πλαταιών μόλις έχει τελειώσει. Οι Έλληνες για μια φορά ακόμα κατάφεραν να αναχαιτίσουν τους Πέρσες εισβολείς. Οι εναπομείναντες Πέρσες παίρνουν την άγουσα για την επιστροφή αφήνοντας πίσω τους ερειπωμένους ναούς, καμένα ιερά άλση και κατεστραμμένους βωμούς.

ΣΦΕΝΤΟΝΑ: ENΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕ ΚΟΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



ΣΦΕΝΤΟΝΑ: ENΑ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΤΣΑΚΙΖΕ ΚΟΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ.
Το έστειλε ο Γιάννης Κόντης
http://xronontoulapo.blogspot.gr
    Ο Πλάτωνας στο έργο του Νόμοι (8.8.34α) θεωρεί ότι θα ήταν καλό για τις πόλεις να θεσπίσουν αγώνες ρίψης λίθων, είτε με το χέρι είτε με τη χρήση σφεντόνας σαν εξάσκηση στις πολεμικές τέχνες. Αν και σήμερα έχουμε στο μυαλό μας ότι η χρήση όπλων, όπως ρόπαλα και πέτρες είναι μία πρωτόγονη μορφή πολέμου η χρήση της σφεντόνας ήταν αρκετά διαδεδομένη στις πολεμικές συγκρούσεις της αρχαιότητας.

ΥΠΟΙΚ: ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΝΕΑ ΠΝΠ ΓΙΑ ΤΑ CAPITAL CONTROLS

ΟΛΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

19/08/2015
Αλλαγές στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου των capital controls , που είχε εκδοθεί στις 18 Ιουλίου, επέρχονται με απόφαση του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.