ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ενστάσεις και προτάσεις της ΑΥ.Ρ.Α. στη διαβούλευση για το MASTER PLAN του λιμένα Ναυπλίου


 Βασική επιδίωξη της δημοτικής μας κίνησης, αποτελεί ο εκδημοκρατισμός των διαδικασιών σχεδιασμού - λήψης αποφάσεων για τα ζητήματα της πόλης. Πόσο μάλλον για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όσο το MASTER PLAN του λιμανιού. Επομένως θεωρούμε πως η προσπάθεια διαβούλευσης κινείται σε θετική κατεύθυνση. 
Μιλώντας γενικά για τη διαδικασία, υποστηρίζουμε πως σε μια πόλη όπως το Ναύπλιο, η ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης θα έπρεπε να είναι βοηθητικής φύσεως (πλατφόρμα ενημέρωσης και διάχυσης του συνόλου της προβλεπόμενης πληροφορίας) και όχι το βασικό μοντέλο διαβούλευσης. Υπάρχει η νομοθετική πρόνοια, στο «Καλλικρατικό» πλαίσιο, για ουσιαστικές διαδικασίες έκφρασης και συναπόφασης των πολιτών. Περιμένουμε την ενεργοποίησή τους από τη δημοτική αρχή. 

Τα 10 ειδυλλιακά μέρη να ζεις στην Ευρώπη

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Τα 10 ειδυλλιακά μέρη να ζεις στην Ευρώπη
    Tο περιοδικό Forbes μετά από μεγάλη έρευνα και πολλές γνώμες από ειδικούς σε κάθε σχετικό τομέα, κατέληξε στην παρακάτω λίστα με τις 10 ιδανικές περιοχές της Ευρώπης για να μένεις. Μαντέψτε ποια βρίσκεται στο νούμερο ένα της λίστας...
10. Λιντάου
Γερμανία Πληθυσμός: 24.540
    Το μοναδικό νησί της Βαυαρίας βρίσκεται στα νοτιοδυτικά τουΜονάχου και είναι στη λίστα του βιβλίου "1000 Μέρη Που Πρέπει Να δεις Πριν Πεθάνεις".
    Περιτριγυρισμένο από τη Λίμνη Κόνστανς, έχει θέα -εκτός από την ηπειρωτική Γερμανία- στην Αυστρία και την Ελβετία και φυσικά στις Άλπεις.
    Αν μένεις εκεί, τα Σαββατοκύριακα σου είναι πραγματικά ειδυλλιακά: μπορείς να νοικιάσεις βάρκα και να πεταχτείς μέχρι την πόλη Μπρέτζενς της Αυστίας, να περπατήσεις στα γραφικά σοκάκια και να απολαύσεις τον καφέ ή το παγωτό σου δίπλα στη λίμνη.

Βιασμός 19χρονης Ελληνίδας στον Άγιο Νικόλαο από τέσσερις Πακιστανούς λαθρομετανάστες

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 

Βιασμός 19χρονης Ελληνίδας στον Άγιο Νικόλαο από τέσσερις Πακιστανούς λαθρομετανάστες
Συγνώμη, ρε παιδιά, αλλά ‘’κάτι  δεν μου κολλάει’’….στην όλη υπόθεση.
Πταισματάκι ή κακούργημα;
 Θα πρέπει να βιάσουν τις κόρες των ηλιθίων ανοϊκών "κουλτουριάρηδων" που στηρίζουν τους λάθρο, για να συνειδητοποιήσουν το πρόβλημα.
ΑΛΕΞ
defencenet.gt
    Πλήρη διάλυση στο αίσθημα ασφάλειας των Ελλήνων πολιτών στο κέντρο της Αθήνας από τους λαθρομετανάστες.
     Δεκαεννιάχρονη Ελληνίδα βιάστηκε κατ΄ εξακολούθηση από τέσσερις πακιστανούς τρεις από τους οποίους  δεν έχουν συλληφθεί κυκλοφορώντας ελεύθεροι.  

Πρόγραμμα 2-ήμερης Εκδρομής 15 & 16/04 στο Βόλο & Πήλιο

BLOGGER :Απόστρατοι Νομού Αργολίδας "  Θέλω να πω λίγα λόγια για τον κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ. Είναι ο Πρόεδρος της ΕΑΑΣ Αργολίδας  ( Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αργολίδας ) ο οποίος από τότε που ανέλαβε ως Πρόεδρος έχει δημιουργήσει πάρα πολλές δραστηριότητες, ή μία καλύτερη της άλλης, μία είναι και αυτή η εκδρομή. ΄Οποιος συμμετάσχει στην εκδρομή πιστεύω ότι θα περάσει πάρα πολύ καλά. 
Φίλε Κώστα σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και η εκδρομή αυτή να μείνει αξέχαστη ώστε στην επόμενη να μην χωράνε στο λεωφορείο και να έχεις λίστα αναμονής. 


Το Παράρτημα της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού Αργολίδας οργανώνει διήμερη εκδρομή στο Βόλο & Πήλιο.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 30-3-2015

-----Original Message-----
From: apoyevmatini@googlegroups.com [mailto:apoyevmatini@googlegroups.com]
On Behalf Of Απογευματινή Κωνσταντινούπολη
Sent: Monday, March 30, 2015 4:06 AM
To: apoyevmatini@googlegroups.com
Subject: 30/3/2015
Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗΣ
smountzouris@gmail.com    " 

Goldair Handling: Βράβευση για την επίγεια εξυπηρέτηση

«ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014»

30/03/2015
H Goldair Handling κέρδισε το βραβείο για την κατηγορία «Καλύτερη εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης για το 2014», στο πλαίσιο της απονομής των 3ων Διεθνών Βραβείων του κλάδου των αερομεταφορών από το διεθνώς αναγνωρισμένο web portal Air Transport News.

ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΩΑΡΙΩΝ-ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙ Η ΚΑΡΙΕΡΑ


Αθήνα 30 Μαρτίου 2015


                                ΔΕΛΤΙΟ   ΤΥΠΟΥ
                 
      Λύση στο δίλημμα κάθε σύγχρονης νέας γυναίκας, « παιδί η καριέρα» μάλιστα  και σε περίοδο οικονομικής κρίσης, δίνει σήμερα η ιατρική επιστήμη με την μέθοδο κατάψυξης ωαρίων!
     Έτσι λοιπόν τη χαρά της μητρότητας μπορούν να απολαμβάνουν πλέον χωρίς κανένα ρίσκο και οι γυναίκες καριέρας , μετά την ολοκλήρωση της επαγγελματικής τους ανέλιξης.
     Σύμφωνα με στοιχεία γυναικολόγων πολλές Ελληνίδες καταφεύγουν στην λύση αυτή, είτε κάνουν καριέρα είτε μπαίνουν τώρα στη  αγορά εργασίας.Μάλιστα πρόσφατα οι εταιρίες appleκαι facebookσυμπεριέλαβαν την κατάψυξη ωαρίων στις εταιρικές κοινωνικές παροχές τους (socialbenefits) για όλα τα γυναικεία στελέχη.  
«Η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής και σύμφωνα με τη διεθνή βιβλιογραφία  το ποσοστό επιβίωσης των ωαρίων  μετά από υαλοποίηση (vitrification) είναι πολύ υψηλό και κυμαίνεται από 70% μέχρι και 100% ενώ το ποσοστό κύησης κυμαίνεται από 41.6% μεχρι 73,7%»αναφέρει ο  Διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Αθήνας, τ. Επιμελητής Μαιευτικής Γυναικολογίας του Princess Royal University Hospital London και συνεργάτης των Νοσοκομείων Μητέρα και Υγεία, κ Στέφανος Χανδακάς.

     «Η μέθοδος, σύμφωνα με τον Δρ Χανδακά, αυτή είναι η πλέον κατάλληλη για περιπτώσεις γυναικών που θέλουν να διατηρήσουν την γονιμότητα τους και να έχουν περισσότερες πιθανότητες μετά τα 35 χρόνια τους να βιώσουν τον ρόλο της μητέρας».