ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Έτσι θα «τρυπήσουν» τις καταθέσεις μας

Έτσι θα «τρυπήσουν» τις καταθέσεις μας
NEWSBOMB – H εφημερίδα: Με 0,97 ευρώ διαβάζεις ό,τι κρύβουν οι άλλοι
Μη χάσετε τη NEWSBOMB της Παρασκευής:
  • ΕΤΣΙ ΘΑ «ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ» ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ
Το κούρεμα, η επιβεβαίωση της NEWSBOMB και οι ασκήσεις αντοχής της ελληνικής υπομονής - Την ίδια ώρα, γιος δολοφονεί τον πατέρα του για 10.000€ Γίναμε Αργεντινή...

Ανθελληνική προπαγάνδα από τις τουρκικές εφημερίδες

Ανθελληνική προπαγάνδα από τις τουρκικές εφημερίδες
Γεμάτο αντιφάσεις είναι το «παραμύθι» που πλάσαραν τουρκικοί κύκλοι σε ορισμένα τουρκικά ΜΜΕ ως προς την κατάθεση ενός Σύρου λαθρομετανάστη σχετικά με την νέα τραγωδία στα τουρκικά παραλία όπου πνίγηκαν 3, αγνοούνται 4 και διασώθηκαν 27 άτομα.
 

Ώρα θεάτρου!

 
 
ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ!!
   Θεατρικές παραστάσεις για τους θεατρόφιλους!
 
   1.150 θεατρικές παραστάσεις  από το θρυλικό  Θέατρο της Δευτέρας της πάλαι ποτέ ΕΡΤ  
   
Από την Έλλη Λαμπέτη στον Τίτο Βανδή ,

Νέα επιστολή προς τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νικόλαο, απέστειλε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γόρτυνος κ. Ιερεμίας.





Δημιουργηθηκε στις Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013

Γράφτηκε από τον/την Romfea.gr - 00.43

  

Νέα επιστολή προς τον Καθολικό Αρχιεπίσκοπο Νικόλαο, απέστειλε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γόρτυνος κ. Ιερεμίας.

ντιμότατε κ. Νικόλαε,

Καθολικέ ρχιεπίσκοπε Νάξου, Τήνου, νδρου καί Μυκόνου
Χαίρετε καί γιαίνετε!

1. λαβα τήν πιστολή Σας, πάντηση σέ δική μου. πιστολή Σας μέ βρκε σέ μία γωνία γιά να ρμηνευτικό ργο σέ να καστο βιβλίο τς γίας Γραφς κεχωρισμένο, πού θέλω νά παρουσιάσω μέ τήν νέα χρονιά, καί γι ατό ργοπόρησα νά σς παντήσω. 

Λόγοι περί της αγωγής των παιδιών


 

1. Η αγωγή των παιδιών αρχίζει απ' την ώρα της συλλήψεως τους

Η αγωγή των παιδιών αρχίζει απ' την ώρα της συλλήψεως τους. Το έμβρυο ακούει κι αισθάνεται μέσα στην κοιλιά της μητέρας του. Ναι, ακούει και βλέπει με τα μάτια της μητέρας. Αντιλαμβάνεται τις κινήσεις και τα συναισθήματα της, παρόλο που ο νους του δεν έχει αναπτυχθεί. Σκοτεινιάζει το πρόσωπο της μάνας; Σκοτεινιάζει κι αυτό. Νευριάζει η μάνα; Νευριάζει κι αυτό. Ό,τι αισθάνεται η μητέρα (λύπη, πόνο, φόβο, άγχος κ.λπ.), τα ζει κι αυτό. Αν ή μάνα δεν το θέλει το έμβρυο, αν δεν το αγαπάει, αυτό το αισθάνεται και δημιουργούνται τραύματα στην ψυχούλα του, που το συνοδεύουν σ όλη του τη ζωή. Το αντίθετο συμβαίνει με τ' άγια συναισθήματα της μάνας. Όταν έχει χαρά, ειρήνη, αγάπη στο έμβρυο, τα μεταδίδει σ' αυτό μυστικά, όπως συμβαίνει με τα γεννημένα παιδιά.

Γι' αυτό πρέπει η μητέρα να προσεύχεται πολύ κατά την περίοδο της κυήσεως καί ν' αγαπάει το έμβρυο, να χαϊδεύει την κοιλιά της, να διαβάζει Ψαλμούς, να ψάλλει Τροπάρια, να ζει ζωή αγία. Αυτό είναι καί δική της ωφέλεια, αλλά κάνει θυσίες και για χάρη του εμβρύου, για να γίνει και το παιδί πιο άγιο, ν' αποκτήσει απ' την αρχή άγιες καταβολές. Είδατε πόσο λεπτό πράγμα είναι για τη γυναίκα να κυοφορεί παιδί; Πόση ευθύνη και πόση τιμή!

Θα σας πω κάτι σχετικό και γι' άλλα άψυχα και μη λογικά όντα και θα το καταλάβετε λίγο. Στην Αμερική εφαρμόζουν πειραματικά το εξής: Σε δύο ίδιες αίθουσες, με ίδιες θερμοκρασίες, ίδιο πότισμα και ίδιο χώμα, φυτεύουν λουλούδια. Υπάρχει όμως μια διαφορά. Στη μια αίθουσα βάζουν απαλή κι ευχάριστη μουσική. Το αποτέλεσμα; Τι να σας πω! Τα λουλούδια αυτής της αίθουσας παρουσιάζουν τεράστια διαφορά σε σχέσηhttp://cdncache-a.akamaihd.net/items/it/img/arrow-10x10.png με τ' άλλα.  Έχουν άλλη ζωηράδα, το χρώμα τους είναι πιο ωραίο, κι η ανάπτυξη τους είναι ασύγκριτα μεγαλύτερη.

Κινητοποιήσεις δικαστών και εισαγγελέων


Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους
συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις
αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση
του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:

ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΤΟΛΜΗΡΟΥΣ





ΠΗΓΗ : Από Google + 

بحث و گفتگو  -  Χθες 4:05 π.μ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ " Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό καρτέρει λέει η λαϊκή παροιμία " ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ


                                                                                Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2013



                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


«Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό καρτέρει λέει η λαϊκή παροιμία». Δυστυχώς όμως για μια Ελληνική οικογένεια,   το αντίθετο συμβαίνει, καθώς εδώ και τρία χρόνια η τύχη   της γύρισε την πλάτη, δίνει μάχη να επιβιώσει και τώρα κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο.

Στο φονικό σεισμό της Ιταλίας, στην πόλη  Λ'Ακουιλα το 2010, χάθηκε ο  φοιτητής γιός   και τραυματίστηκε σοβαρά  η κόρη της!

 Σήμερα κινδυνεύει να χάσει και το σπίτι της από ληξιπρόθεσμο δάνειο 20.000 ευρώ που πήρε από Τράπεζα  για να αποθεραπεύσει την τραυματισμένη κόρη!

Σε σημαντικό κέντρο εκπαίδευσης, στη χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης, σε ευρωπαϊκό επίπεδο,αναδεικνύεται η Ελλάδα,


 
 
                                                                                       Αθήνα 12 Δεκεμβρίου 2014

 

 

                               ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

 

Σε σημαντικό κέντρο εκπαίδευσης, στη χειρουργική της Σπονδυλικής Στήλης, σε ευρωπαϊκό επίπεδο,αναδεικνύεται η Ελλάδα, καθώς  φιλοξενεί ,  για πρώτη φορά, τον κύκλο μαθημάτων για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος  Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης!

Τα μαθήματα του πρώτου κύκλου, για την απόκτηση του Ευρωπαϊκού Διπλώματος  Χειρουργικής Σπονδυλικής Στήλης  , πραγματοποιήθηκαν στην Θεσσαλονίκη ( 2-4 Δεκεμβρίου ), υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Εταιρείας  Σπονδυλικής Στήλης (Eurospine Foundation) και τηn συνεργασία της Ελληνικής  Εταιρείας Σπονδυλικής Στήλης.

Η πολιτική των εποικισμών δημιουργεί πρόβλημα στο Ισραήλ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

η-πολιτική-των-εποικισμών-δημιουργεί-πρόβλημα-στο-ισραήλΌχι ότι θα πτοηθούν, αλλά οι εποικισμοί προκαλούν προβλήματα και… πονοκεφάλους στην εξωτερική πολιτική του εβραϊκού κράτους, του οποίου η σημασία για τα ελληνικά εθνικά συμφέροντα έχει μεγιστοποιηθεί τα τελευταία χρόνια από όλες τις απόψεις.

Επίσκοπος Μάρκος: ”Ο Αχρίδος Ιωάννης χαίρεται πίσω από τα κάγκελα της φυλακής”

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma.gr   "

3
Ανταπόκριση Θεώνη Παλόγλου | Romfea.gr
Θεία Λειρτουργία τελέστηκε στην πόλη Στιπ (αρχαία πόλη Άστιβος) στην κατακόμβη του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου της Μητρόπολης Μπρεγκάλνιτσας.
Της Θείας Λειτουργίας προεξήρχε ο Επίσκοπος Μπρεγκάλνιτσας κ. Μάρκος, συμπαραστατούμενος από τον Επίσκοπο Κορνιοκαρλοβικίου Γεράσιμο, τον Επίσκοπο Πολόγας και Κουμάνοβου κ. Ιωακείμ και τον Επίσκοπο Στοβίου κ. Δαβίδ.
Επίσης συμμετείχε πλειάδα ιερέων, ιερομονάχων, ιεροδιακόνων και μοναχών, εκτός από τους ντόπιους και από την Σερβία, το Κόσσοβο, την Ελλάδα, την Βοϊβοντίνα και την Κροατία.

Ε.Ε.: Εγγυημένες οι καταθέσεις έως 100.000 ευρώ

ΠΗΓΗ : pentapostagma.gr

ε.ε.-εγγυημένες-οι-καταθέσεις-έως-100.000-ευρώΚαθησυχαστική είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση για την ασφάλεια των καταθέσεων σε τραπεζικά ιδρύματα εντός της Ε.Ε.

Μητρόπολη Γλυφάδας διοργανώνει Ἔρανο τῆς Ἀγάπης

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr   "

100_9901
 
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ,
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΒΟΥΛΑΣ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ & ΒΑΡΗΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΣ
Ἀγαπητοί ἀδελφοί!
Ἡ Μητρόπολή μας ἐν ὄψει τῶν μεγάλων ἑορτῶν τῆς Χριστιανωσύνης καί μέσα στά πλαίσια τοῦ Κοινωνικοῦ, Φιλανθρωπικοῦ καί Πνευματικοῦ της ἔργου, διοργανώνει:
Α. Ἀπό σήμερα Κυριακή καί μέχρι τήν Πέμπτη, 26 Δεκεμβρίου τρ. ἔ., τόν καθιερωμένο ἐδῶ καί δεκαετίες Ἔρανο τῆς Ἀγάπης. Καλούμεθα ὅλοι οἱ Χριστιανοί νά ἐνισχύσουμε ἠθικά καί ὑλικά τή Φιλάνθρωπη αὐτή προσπάθεια τῆς Τοπικῆς Ἐκκλησίας προκειμένου νά ἐνισχυθοῦν δεόντως τίς ἡμέρες αὐτές οἱ πολύπαθοι συνάνθρωποί μας.

Μπροστὰ στὸν θάνατο οἱ ἄνθρωποι εἶναι ἀδύναμοι

pentapostagma.gr

Μπροστὰ στὸν θάνατο οἱ ἄνθρωποι εἶναι ἀδύναμοι σὰν τὰ κουνούπια, σὰν τὰπετραδάκια.
Γιὰ ποιὸ πρᾶγμα καυχᾶσθε ὦ ἄνθρωποι;
Γιὰ τὸν πλοῦτο, τὴν ἐπιστήμη, τὴν φιλοσοφία καὶ τὴν κουλτούρα;
Ὅλα αὐτὰ εἶναι σκύβαλα – σὺ καὶ ἐγὼ δοῦλοι τοῦ θανάτου! Κάθε ἄνθρωπος εἶναι δοῦλος τοῦ φόβου, δοῦλος τοῦ θανάτου.

ΕΕ: Αυτόματη ανταλλαγή πληροφοριών κατά της φοροδιαφυγής. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2017

ΠΗΓΗ :  "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
12/12/2013
Οι ευρωβουλευτές ενέκριναν το νομοσχέδιο που πρότεινε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, σύμφωνα με το οποίο οι φορολογικές υπηρεσίες των κρατών μελών θα πρέπει, μέχρι το 2017, να συλλέγουν και να ανταλλάσσουν αυτόματα πληροφορίες σχετικά με το εισόδημα από την εργασία, τις αμοιβές των διευθυντών, τα ασφάλιστρα ζωής, τις συντάξεις και την ακίνητη περιουσία.

Τα 62,88 δισ. ευρώ άγγιξαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές τον Οκτώβριο. ΑΥΞΗΣΗ 1 ΔΙΣ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
12/12/2013
Σχεδόν κατά 1 δισ. ευρώ αυξήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των ιδιωτών προς το Δημόσιο στα τέλη του Οκτωβρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών.
 

ΑΦΑΙΡΕΣΗ 50 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΦΟΡΕΩΝ. ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΑΣΕΩΝ

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ   "
12/12/2013
Σε περικοπές στους προϋπολογισμούς φορέων οι οποίοι έχουν προβεί σε υπερβάσεις ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου, πρόκειται για υπερβάσεις 40 – 50 εκατ. ευρώ για το 2013, που έχουν διαπιστωθεί σε περίπου 500 ΝΠΙΔ. Από αυτά τα μισά ανήκουν στον τομέα της Παιδείας και τα περίπου 120 στον τομέα του Πολιτισμού.

Βουλή: Επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων. ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΠΗΓΗ : "   ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ    "
12/12/2013
Το «πράσινο φως» για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων έδωσε η Βουλή, καθώς ψηφίστηκαν τα άρθρα του νομοσχεδίου με το οποίο κυρώνονται οι συμφωνίες τροποποίησης των συμβάσεων παραχώρησης των μεγάλων αυτοκινητοδρόμων.