ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ " Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό καρτέρει λέει η λαϊκή παροιμία " ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ


                                                                                Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2013



                                    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


«Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό καρτέρει λέει η λαϊκή παροιμία». Δυστυχώς όμως για μια Ελληνική οικογένεια,   το αντίθετο συμβαίνει, καθώς εδώ και τρία χρόνια η τύχη   της γύρισε την πλάτη, δίνει μάχη να επιβιώσει και τώρα κινδυνεύει να βρεθεί στο δρόμο.

Στο φονικό σεισμό της Ιταλίας, στην πόλη  Λ'Ακουιλα το 2010, χάθηκε ο  φοιτητής γιός   και τραυματίστηκε σοβαρά  η κόρη της!

 Σήμερα κινδυνεύει να χάσει και το σπίτι της από ληξιπρόθεσμο δάνειο 20.000 ευρώ που πήρε από Τράπεζα  για να αποθεραπεύσει την τραυματισμένη κόρη!

Στην Ελλάδα που ταλανίζεται τα τελευταία πέντε χρόνια από την αδυσώπητη οικονομική κρίση, σίγουρα δεν είναι η μόνη οικογένεια που αντιμετωπίζει τέτοια σκληρή πραγματικότητα.

Ωστόσο εμείς οι Έλληνες, παρά τα σκληρά οικονομικά χαστούκια που δεχόμαστε καθημερινά δεν χάνουμε το κουράγιο και την αισιοδοξία μας. Ταυτόχρονα έχουμε  μάθει τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων που έρχονται σε λίγο, να εκφράζουμε την αγάπη  και την αλληλεγγύη μας σε αυτούς που δεν μπορούν μόνοι τους να αντιμετωπίσουν την δυστυχία που τους πλήττει.

Μια ομάδα λοιπόν  ανθρώπων που γνωρίζει την περιπέτεια της οικογένειας του Γεωργίου & Άννας Κουφωλιά, με  προτροπή της ιατρού κ. Λυδίας Ιωαννίδου-Μουζάκα Καθηγήτριας της  Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών  και Πρόεδρου της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, πήρε την πρωτοβουλία και απευθύνει σε όλους ΕΚΚΛΗΣΗ για βοήθεια από το υστέρημα μας.  

Επίσης ΕΚΚΛΗΣΗ  και προς τον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς κ Σάλα,  γνωστό για την κοινωνική του ευαισθησία και  προσφορά να βοηθήσει από την πλευρά του.

Ζητάμε λοιπόν να ενώσουμε όσοι περισσότεροι  τις δυνάμεις μας καταθέτοντας έστω και 1 ευρώ ο καθένας μας στην Τράπεζα Πειραιώς (Αρ. Λογαριασμού 5055048294119.Δικαιούχοι Κουφωλιάς Γιώργος, Κουφωλιά Άννα) σε μία προσπάθεια να αποτρέψουμε να βρεθεί η οικογένεια Κουφωλιά στο δρόμο μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων.


Μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε πράξη την λαϊκή παροιμία

«Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό καρτέρει»


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
ΠΗΓΗ :  "   Cosmos Επικοινωνία ngara@otenet.gr  " 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου