ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ξηρός καρπός που ρυθμίζει το διαβήτη και κάνει καλό στην καρδιά

Ο ξηρός καρπός που ρυθμίζει το διαβήτη και κάνει καλό στην καρδιά
Οι ξηροί καρποί είναι πολύτιμη διατροφική πηγή πρωτεϊνών και καλών λιπαρών. Ειδικά ένα είδος, όχι μόνο επιτρέπεται, αλλά επιβάλλεται προς κατανάλωση από άτομα με διαβήτη και προβλήματα στο σάκχαρο.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και τα αμύγδαλα και η θετική τους επίδραση στο σάκχαρο. Πρόκειται για μια εξαιρετική πηγή πολλών βιταμινών και ανόργανων συστατικών, συμπεριλαμβανομένων της βιταμίνης Ε.

Ο Σύνδεσμος Αποστ. Σωμ.Ασφαλείας Ν.Αργολίδας παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις προς τιμή του Πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια.

Την 29-9-2019 τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα  Ετήσιο μνημόσυνο για τον Πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος. 

Στην συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνων στο άγαλμα του Κυβερνήτη στην Πλατεία Καποδίστρια 

Στις εκδηλώσεις αυτές παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας  κ. ΜΑΝΤΑΣ Μιχαήλ και μέλη του Συνδέσμου. 

Περισσότερα από την Επαγγελματική σελίδα : https://www.argolikeseidhseis.gr
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019


Το Ναύπλιο τίμησε τον Πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια (βίντεο)

Το Ναύπλιο τιμά τον Πρώτο Κυβερνήτη της Ελλάδος Ιωάννη Καποδίστρια (βίντεο)
 Εκδηλώσεις τιμής και μνήμης διοργάνωσε ο Δήμος Ναυπλιέων, σε συνεργασία με το ΔΟΠΠΑΤ και το Ίδρυμα Ναυπλίου «Ιωάννης Καποδίστριας» στην πόλη του Ναυπλίου για τα 188 χρόνια από τον θάνατο του Μεγάλου Κυβερνήτη Ιωάννη Καποδίστρια. 

Ο Σύνδεσμος Αποσ.. Σωμ. Ασφαλ. Ν. Αργολίδας στο Ετήσιο Αρχιερατικό Μνημόσυνο για τους αείμνηστους Ευεργέτες-Δωρητές στον ΙΝ. Αγ. Σπυρίδωνος Ναυπλίου

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας παραβρέθηκε στο Αρχιερατικό μνημόσυνο για τους αείμνηστους ευεργέτες και δωρητές της πόλεως Ναυπλίου που τίμησε ο Δήμος Ναυπλιέων 
Λεπτομέρειες από την επαγγελματική σελίδα https://www.argolikeseidhseis.gr

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019

Τους ευεργέτες και δωρητές του τίμησε ο Δήμος Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:47:00 π.μ. |  |  | 
Τους ευεργέτες και δωρητές του τίμησε ο Δήμος Ναυπλιέων
Ο Δήμος Ναυπλιέων τίμησε και φέτος συμβολικά τους αείμνηστους ευεργέτες ,τους δωρητές του με ετήσιο Αρχιερατικό μνημόσυνο το οποίο τελέσθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα, στο Ναύπλιο, από τον μητροπολίτη Αργολίδος Νεκτάριο, την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.