ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Η Ρωσία φέρνει «Βατάτζη» την ώρα που ο Έρντογαν κάνει την Αγια-Σοφιά… τζαμί!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: May 15, 2014 at 9:31 pm
ÁÍÏÄÏÓ ÓÔÇÍ ÔÉÌÇ ÔÏÕ ÐÅÔÑÅËÁÉÏÕ (ÖÙÔÏ ÁÑ×ÅÉÏÕ / ÊÙÍÓÔÁÍÔÉÍÏÕÐÏËÇ - ÉÏÕËÉÏÓ 2003)Κι όμως, την ώρα που η πλειοψηφία των Ελλήνων εξακολουθεί να ασχολείται με την (Κρεατο)«Ελιά» του Ααρών Αβούρι και με τον «Βούρκο» (και όχι «Ποτάμι») του ανιψιού της Δάφνης Σημίτη, στον κόσμο συμβαίνουν συγκλονιστικά γεγονότα κι εξελίξεις!

ΠΑΝΑΓΙΑ ΦΩΤΟΛΑΜΠΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ηλεκτρομαγνητικά πεδία εναντίον καρκίνου..

ΠΗΓΗ : ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE + ΜΕΣΩ E-MAIL 
Gina Xronis

Η νέα τεχνική πέτυχε να συρρικνώσει τους όγκους σε ασθενείς με καρκίνο στο ήπαρ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/01/2012 14:09

Τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία χαμηλής έντασης φαίνεται ότι μπορούν να αποτελέσουν ένα αποτελεσματικό «όπλο« ενάντια στον καρκίνο

email εκτύπωση μικρό μέγεθος μεγάλο μέγεθος

Η Ρίκα Βαγιάννη προειδοποιεί όσους σκέφτονται να φύγουν για Αυστραλία

ΠΗΓΗ :   "  http://ipop.gr/    " 

Σαν βγεις στον πηγαιμό για Αυστραλία φρόντισε να…Η Ρίκα Βαγιάννη πήγε, είδε, έμαθε και λέει στο ipop τα dos και τα donts για κάποιον που σκέφτεται να αφήσει την Ελλάδα και να μεταναστεύσει μόνιμα στην Αυστραλία. Απολαύστε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της!

Αυστραλία και νοσταλγία: Μαχαίρι με δυο λάμες

Σκέφτεστε να την κάνετε για Αυστραλία μεριά; Συγχαρητήρια για την επιλογή σας, διότι αν είναι να πάρετε των ομματιών σας από την Ελλάδα, δεν θα μπορούσατε να διαλέξετε καλύτερη χώρα. Για τους εξής πέντε λόγους (αν και υπάρχουν πολλοί περισσότεροι).

 Μέρος Α: Τα συν

  1. Ο καιρός. Ναι, μπορεί να κάνει κρύο και πικρόβροχο -ως και χιόνι σε κάποιες περιοχές, αλλά αυτό συμβαίνει ίσα-ίσα για να μη βαριέστε το συνήθως (αιώνιο) καλοκαίρι των Αντιπόδων. Ο χειμώνας στην Αυστραλία (ή τουλάχιστον όπου κάνει χειμώνα, γιατί σε αρκετές περιοχές είναι τροπικός ο καιρός) είναι χειμώνας μίκυ-μάους: Ίσα για να πεις ότι έβγαλες από την ντουλάπα ένα πουλόβερ και μια λεπτή καμπαρντίνα. Μέχρι να τα στείλεις το πρώτο τους καθαριστήριο, ήρθε πάλι η ώρα για φανελάκι. Γαλάζιοι ουρανοί, λιακάδες, πράσινα λιβάδια, δασάκια, η χαρά του Θεού.

ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΕΝΤΥΠΟ Ε2.




Εάν το 2013 εισπράξατε ενοίκια από εκμίσθωση ή υπεκμίσθωση κατοικιών ή και λοιπών κτισμάτων, εάν παραχωρήσατε δωρεάν κάποια ιδιόκτητη κατοικία σας στα παιδιά σας, στους γονείς σας

Υποψηφιότητες για την Ευρωβουλή.



Την εκλογή τους στην Ευρωβουλή με το κόμμα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, διεκδικούν:
1).ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ Αναστάσιος,Αντιστράτηγος ε.α.,πρώην Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ.και ........>>

Επιπτώσεις του Νόμου 4254/2014 στη λειτουργία των Μετοχικών Ταμείων.


 Γράφει ο
Χρήστος Κουτσογιαννόπουλος
Ταξίαρχος(εα)

 

Με αφορμή το έγγραφο (αναρτημένο στο διαδίκτυο) του πρόεδρου του Μετοχικού Ταμείου Ναυτικού (Μ.Τ.Ν) προς το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού στις 14 Απριλίου 2014 στο οποίο αναφέρει τις επιπτώσεις από τις διατάξεις που θεσπίστηκαν με τον Ν. 4254/14 για το Μ.Τ.Ν.αναρωτήθηκα αν το ίδιο συμβαίνει και στο Μετοχικό Ταμείο Στρατού όπου είμαι μερισματούχος; 

Χωρίς κρατήσεις ή φορολογία το Εκλογικό Επίδομα!!


Σε καμία κράτηση ή φόρο δεν θα υπόκεινται οι αποζημιώσεις όσων εργασθούν για τη διενέργεια των εκλογών και δεν θα συμψηφίζονται με οφειλές των δικαιούχων προς το ελληνικό δημόσιο ή τα ασφαλιστικά ταμεία. Αυτό ορίζει κοινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών που περιλαμβάνεται σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, όπου σημειώνεται ότι όσοι διορίζονται για τη διενέργεια των βουλευτικών εκλογών(αντιπρόσωποι δικαστικής αρχής, γραμματείς εφορευτικών επιτροπών, διερμηνείς τουρκικής γλώσσας) θα λάβουν ειδική αποζημίωση στο ύψος του αναλογούντος.....>>

ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!

ΠΗΓΗ : "  ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤ.ΧΩΡ-ΚΗΣ & ΕΛ.ΑΣΤΥΝ.Ν.ΛΑΡΙΣΑΣ,    " 

ΔΕΝ ΥΠΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟ Β.Ο.Ε.Α.


Με την υπ΄αριθ΄Δ.Λ. Αριθμό Πρωτοκόλλου Δ12Α 1070068 ΕΞ 2014/5.5.2014 του Υπουργείου Οικονομικών, γίνεται δεκτό ότι η εφάπαξ παροχή με τίτλο «Βοήθημα Οικογενειακής ή Επαγγελματικής Αυτοτέλειας» (Β.Ο.Ε.Α), δεν θεωρείται εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες σύμφωνα με την 250/1996 γνωμοδότηση του Ν.Σ.Κ, δεν υπόκεινται σε φόρο, σύμφωνα με την περιπτ. γ΄ της παραγρ. 4 του άρθρου 45 του ΚΦΕ και συνεπώς δεν υπάγεται στην Ειδική Εισφορά Αλληλεγγύης για τα εισοδήματα του 2013......>>
Κάντε κλικ ΕΔΩ:  για να διαβάσετε το έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών.

Πληρωμή ΒΟΕΑ Μαρτίου - Απριλίου 2014.



Το Μετοχικό Ταμείο Στρατού ανακοινώνει στα δικαιούχα του Β.Ο.Ε.Α. τέκνα, τα οποία έχουν υποβάλει στο Ταμείο τη σχετική αίτηση για τη χορήγησή του τους μήνες Μάρτιο - Απρίλιο του έτους 2014, ενόψει της επικείμενης πληρωμής τους, ότι πρέπει να προσκομίσουν ή να αποστείλουν (ταχυαποστολή - courier) στο.....>>
στο ΜΤΣ Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων στο όνομά τους,το αργότερο μέχρι 23 Μαΐου 2014

Οι στρατιώτες από την Κορέα, Τι σημαίνει όταν ένας τύπος ξερνάει ξημερώματα πάνω σε μια γέφυρα;, Η ΚΗΔΕΙΑ!, ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ


Οι στρατιώτες από την Κορέα

Οι Πόντιοι στρατιώτες που επέστρεφαν από την Κορέα είχαν κομμένα γεννητικά όργανα. Γιατί ακολουθώντας τις οδηγίες του λοχαγού τους, σύμφωνα με τις οποίες για να ρίχνουν τις χειροβομβίδες έπρεπε να μετρήσουν πρώτα ως τα δέκα. Αρχίζοντας λοιπόν από τα δάχτυλα του ενός χεριού έπρεπε να χρησιμοποιήσουν και τα δάχτυλα του άλλου. Αφηναν, λοιπόν την χειροβομβίδα απασφαλισμένη ανάμεσα στα δύο σκέλη, όπως συνήθως, για μετρήσουν και τα δάχτυλα (ως το δέκα) του άλλου χεριού. Το αποτέλεσμα...

«Ο αθλητικός τουρισμός ως μοχλός ανάπτυξης της περιφέρειας» ( ΑΡΓΟΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ )

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ

15/05/2014
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ Αργολίδας, με κεντρικό θέμα «Ο αθλητικός τουρισμός ως μοχλός ανάπτυξης της περιφέρειας», στο Επιμελητήριο Αργολίδας, στο Άργος. 

Μείωση 2,4% στις τιμές εισαγωγών στη βιομηχανία τον Μάρτιο

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ

15/05/2014
Μείωση 2,4% κατέγραψε ο Γενικός Δείκτης Τιμών Εισαγωγών στη Βιομηχανία σε ετήσια βάση τον Μάρτιο, έναντι μείωσης 4,4% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2013 προς το 2012.

Προβάδισμα της ΝΔ στις ευρωεκλογές

ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ 1,2%

15/05/2014
Προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές καταγράφει νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της εταιρείας «e-voice».
Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό της ιστοσελίδας «paraskhnio.gr», η ΝΔ προηγείται με 22,4%, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 21,2%.

ΥΠΟΙΚ: ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΔΟΣΕΩΝ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΑΝΑΣΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

15/05/2014
Ανάσα σε χιλιάδες ιδιωτικές επιχειρήσεις και επαγγελματίες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ρευστότητας και οι οποίοι έχουν λάβει δάνεια με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου δίνει απόφαση του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών Χ. Σταϊκούρα.

Καλή αρχή με υπογραφές

Δυναμική είσοδος στον ενεργειακό χάρτη

15/05/2014
Οι υπογραφές των συμβάσεων παραχώρησης για τις περιοχές των Ιωαννίνων, του Πατραϊκού Κόλπου και του Κατακόλου «έπεσαν» στην τελετή όπου παρέστησαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος, ο υπουργός και ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Ιω. Μανιάτης και Ασ. Παπαγεωργίου, ο υπουργός Ενέργειας της Μ. Βρετανίας Έντουαρντ Ντέιβι και ο πρεσβευτής του Καναδά Ρόμπερτ Πεκ, με τις επενδύσεις για την έρευνα και παραγωγή κοιτασμάτων υδρογονανθράκων να υπολογίζεται ότι μπορεί να ξεπεράσουν τα 700 εκατομμύρια ευρώ.

Μια γενοκτονία που μπορούμε να αποτρέψουμε

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,



Αποτρόπαιη μορφή βίας έχει κυριεύσει το Νότιο Σουδάν, αλλά μπορούμε να τη σταματήσουμε αν χτυπήσουμε τους δύο ηγέτες εκεί που τους πονάει …στο πορτοφόλι. Αυτή τη στιγμή ο ΟΗΕ ετοιμάζεται να επιβάλει κυρώσεις και να στείλει ειρηνευτική αποστολή – ας δώσουμε στους ηγέτες τη λαϊκή εντολή που χρειάζονται για νανα κατευνάσουν τη βία πριν εξελιχθεί σε γενοκτονία:

greek 2
Εισβάλουν σε σχολεία και νοσοκομεία, αρπάζουν γυναικόπαιδα και τα εκτελούν στη μέση του δρόμου καθώς τα ερτζιανά σπέρνουν προπαγάνδα μίσους. Δεν πρόκειται για σκηνές απ΄τη Ρουάντα πριν 20 χρόνια. Αυτό συμβαίνει τώρα στο Νότιο Σουδάν, αλλά έχουμε την δύναμη να το σταματήσουμε.
Δύο άντρες έχουν την ευθύνη: Ο Πρόεδρος Σάλβα Κιρ και ο πρώην αναπληρωτής του, Ρικ Μάκαρ. Τυφλωμένοι απ’τη δίψα τους για εξουσία βρίσκονται σε διαμάχη και δεν διστάζουν να υποδαυλίζουν εντάσεις μεταξύ των εθνοτικών ομάδων που επί δεκαετίες ζούσαν μαζί ειρηνικά. Και οι δύο άντρες έχουν οικογένειες και περιουσιακά στοιχεία στο εξωτερικό. Αν χτυπήσουμε τον Κιρ και τον Μάκαρ εκεί που τους πονάει (στο πορτοφόλι) μπορούμε να αποτρέψουμε τον εφιάλτη μιας επικείμενης γενοκτονίας.
Οι ειρηνευτικές συνομιλίες ξανάρχισαν και οι ΗΠΑ με τη Γαλλία ζητούν απ’το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ να επιβάλει κυρώσεις και να στείλει περισσότερες ειρηνευτικές δυνάμεις για την προστασία των αμάχων. Η Ρωσία ίσως προσπαθήσει να εμποδίσει την παρέμβαση, αλλά ακόμη κι η Κίνα δεν θέλει να δει αυτή την πλούσια σε πετρέλαιο χώρα να διολισθαίνει στο χάος. Γι’αυτό έχουμε πιθανότητες να πετύχουμε – αν δράσουμε τώρα. Ας πλημμυρίσουμε λοιπόν τους ηγέτες με ένα εκατομμύριο φωνές καλώντας τους να επιβάλουν κυρώσεις και να στείλουν μια πιο ισχυρή αποστολή για να προστατεύσουν το λαό του Νότιου Σουδάν:

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τα σπορ σε απευθείας μετάδοση στο coppa.gr

Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τα σπορ σε απευθείας μετάδοση στο coppa.gr


15.05.2014 09:55
Βγήκε σήμερα στον αέρα το νέο αθλητικό site coppa.gr. Πρόκειται για ένα εγχείρημα στο χώρο του Διαδικτύου που φιλοδοξεί να καταγράψει την αθλητική πραγματικότητα δημοσιεύοντας όλα τα αθλητικά νέα με αντικειμενικότητα, διαφάνεια, πληρότητα και ανεξαρτησία. Την «ομάδα» του coppa.gr, αποτελούν κορυφαίοι αθλητικογράφοι: Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Αλέξης Σπυρόπουλος, Γιάννης Θειακός, Βασίλης Βέργης, Γιώργος Θαναηλάκης, Αλέξανδρος Λοθάνο, Τόλης Χριστοφοράκης, Μιχάλης Μορφονιός και άλλοι.
Ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος δίνοντας το στίγμα του coppa.gr γράφει:
«Ενα ακόμη αθλητικό site; Γιατί, θα αναρωτηθούν οι πιο πολλοί. Το ίδιο βασάνισε σαν σκέψη και εμάς, όλους αυτούς τους μήνες που σχεδιάστηκε το COPPA.
Η αγορά είναι ήδη γεμάτη, οι ανταγωνιστές πολύ γεροί και τα site που ήδη υπάρχουν καλύπτουν τις ανάγκες του κοινού. Ωστόσο πάντα εχθρός του καλού είναι το καλύτερο. Και επειδή ο καλός ανταγωνισμός βελτιώνει την πίτα και φέρνει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα, χρειαζόταν να βρούμε τι είδους ιστοσελίδα έλειπε από την αγορά. Δεν ήταν εύκολο. Σε αντίθεση με τις εφημερίδες που τα τελευταία χρόνια ουσιαστικά ανακυκλώνουν την ίδια συνταγή, οι καλοί παίκτες στα αθλητικά online media μπόρεσαν και βρήκαν την αχίλλειο πτέρνα των offline και εκτοξεύτηκαν ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη.
Όμως αυτό δεν πρέπει να φοβίζει. Μας εξιτάρει λοιπόν η πρόκληση και διαπιστώσαμε πως ένα site που θα έχει άποψη και δεν θα φοβάται να την εκφράσει χωράει. Ένα site που θα αφήνει στους συντάκτες του περιθώρια να λειτουργήσουν με δημοσιογραφικά κριτήρια και μόνο, λατρεύοντας το παιχνίδι αλλά όχι και τα κάθε λογής «παιχνίδια» εξουσίας, ναι , μπορεί να έχει τύχη. Ετσι γεννήθηκε το COPPA μέσα από πάμπολλες συζητήσεις με τον Χρήστο Ράπτη που έκανε κάτι ανάλογα τρελό με αυτό που επιχειρούμε τώρα το 2011. Ηταν η αρχή της μεγάλης κρίσης όταν σκέφτηκε τη δημιουργία του iefimerida, με το οποίο έφερε επανάσταση στο κουρασμένο τοπίο της πολιτικής ενημέρωσης».
Διαβάστε τη συνέχεια στο coppa.gr


Πηγή: Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Τα σπορ σε απευθείας μετάδοση στο coppa.gr | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/154885#ixzz31nMB5y00



ΠΗΓΗ :   "   http://www.iefimerida.gr/    " 

Apoyevmatini - Απογευματινή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 15-5-2014


Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974


smountzouris
@gmail.com   "
 

Apoyevmatini - Απογευματινή ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 14-5-2014


Daily Newspaper (Istanbul / Turkey)
Tel: +90 212 2932035
Fax: +90 212 2255974


smountzouris
@gmail.com   "