ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Παιδί από ορφανοτροφείο μιλά για τη Σαρακοστή και τη νηστεία και συγκλονίζει!


Συγκίνηση προκαλεί η επιστολή του μικρού Ιάσωνα Βεργόπουλου, που με υπέροχα λόγια περιγράφει τι σημαίνει για τον ίδιο το Πάσχα, η Μεγάλη Σαρακοστή αλλά και η Νηστεία
Διαβάστε την επιστολή παρακάτω:

12χρόνος σήκωσε το χαρταετό του στα 400 μέτρα. ( ΒΙΝΤΕΟ )
Ενας 12χρονος ήταν αυτός που έκλεψε την παράσταση στο Αντίρριο, την Καθαρά Δευτέρα.
Και αυτό γιατί ο πιτσιρικάς κατάφερε να σηκώσει το χαρταετό του στα 400 μέτρα!

Πίνετε; Νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι η κατάχρηση του αλκοόλ αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας

Η κατάχρηση του αλκοόλ αποτελεί σημαντικό παράγοντα κινδύνου για την εμφάνιση όλων των μορφών άνοιας, ιδίως της πρώιμης που εκδηλώνεται σε πιο μικρή ηλικία, σύμφωνα με μια νέα μεγάλη γαλλική επιστημονική έρευνα.

Ποιοι πυροσβέστες θα λάβουν 100 ευρώ το μήνα επίδομα παραμεθορίουΜε ένα χρόνο καθυστέρηση θα λάβουν τελικά τα στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετούν σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Κλιμάκια των Νομών Έβρου, Λέσβου, Χίου, Σάμου και Δωδεκανήσων 100 ευρώ το μήνα, επίδομα παραμεθορίου.
Οι πυροσβέστες που θα λάβουν το συγκεκριμένο επίδομα πρέπει να υπηρετούν ή να είναι αποσπασμένοι στις παρακάτω υπηρεσίες:

Συνάντηση ΠΟΣ με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης Αν. Πετρόπουλο.


Συνάντηση ΠΟΣ με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης  
Αν. Πετρόπουλο.
Π Α Ν Ε Λ Λ Η Ν Ι Α
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ
 www.hellasmil.gr                     
e-mail:  info@hellasmil.gr
Τηλ. 6972717990
Αριθμ. Πρωτ.  9/2018
Αθήνα, 21 Φεβ. 2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΥΠ’ ΑΡΙΘ.  93
    Την Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Στρατιωτικών (ΠΟΣ) με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο.      Στη συνάντηση, που διήρκησε περίπου δύο (2) ώρες, συμμετείχαν από το ΥΠΕΚΑΑ η κ. Νεφέλη Σαμιακού, Διευθύντρια του Γραφείου Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης και η κ. Κρινιώ Γκέλη, Ειδική Σύμβουλος της Γ.Γ. Κοινωνικής Ασφάλισης, ενώ από την ΠΟΣ συμμετείχαν ο Πρόεδρος Ταξχος εα Βασ. Νικολόπουλος, ο Ταμίας Αντγος εα Κων. Βερνίκος και ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας Σχης εα Δημ. Ταραντίλης.
Από την ΠΟΣ προτάθηκαν και συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα: