ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Σφακιανάκης: «Καμία φωτογραφία των παιδιών στο διαδίκτυο!» " Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η "

                                               " Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η "   

Έκκληση σε όλους τους γονείς να μην αναρτούν ποτέ φωτογραφίεςτων παιδιών τους στο διαδίκτυο έκανε ο επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Ταξίαρχος Μανώλης Σφακιανάκης, ώστε να μην πέσουν αυτά θύματα παιδοφίλων ή εκβιασμών (bullying). «Δεν πρόκειται μόνο για τα πιο ειδεχθή εγκλήματα που μπορεί να σας έρχονται στο μυαλό, αλλά ακόμα και για τις πιο απλές «άσχημες» καταστάσεις στις οποίες εκτίθενται οι ανήλικοι. Ουκ ολίγα περιστατικά παιδιών στην Ελλάδα βρέθηκαν σε πολύ δύσκολη θέση, όταν φωτογραφίες τους «πειράχτηκαν» μέσω φωτομοντάζ και διέρρευσαν στο σχολικό τους περιβάλλον, παρουσιάζοντας π.χ. το πρόσωπο του παιδιού με το σώμα κάποιας πορνοστάρ» τόνισε ο κ.
Σφακιανάκης.

.Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΚΑΙ...Ο ΣΚΥΛΟΣ !!!

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr " 



Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ ΚΑΙ...Ο ΣΚΥΛΟΣ !!!
    Ο Περιπτερας βλεπει ένα σκυλο να ερχεται προς το περιπτερο του με 5ευρω στο στομα, να δαγκωνει την εφημεριδα, να του δινει τα λεφτα, να περιμενει τα ρεστα, να τα βαζει στο στομα του και να φευγει.
    Ο περιπτερας τα χανει!
    Την αλλη μερα, το ιδιο.
    Τριτη μερα, ξανα!
    Δεν αντεχει ο περιπτερας, την τεταρτη μερα με το που του δινει την εφημεριδα, κλειδωνει το περιπτερο και τον ακολουθει.
    Τον βλεπει να ανεβαινει στο αστικο, να βαζει τα ρεστα και να παιρνει εισιτηριο και να πατει το κουμπι να κατεβει στη σταση του.
    Τρελαίνεται ο περιπτερας!
    Τον ακολουθει ακομα λιγο και τον βλεπει να πηγαινει σε μια πορτα.
    Παιρνει φορα ο σκυλος και κοπαναει το κεφαλι του στην πορτα.
    Ξαναπαιρνει φορα, το ξανακοπαναει. Ανοιγει την πορτα ένας τυπος, παιρνει την εφημεριδα και αρχιζει να κοπαναει τον σκυλο στο κεφαλι.

Οδηγίες προς τους γονείς για την αγορά παιχνιδιών εν όψει γιορτών

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Οδηγίες προς τους γονείς για την αγορά παιχνιδιών εν όψει γιορτών
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ !
    Εκατομμύρια ευρώ θα δαπανηθούν και φέτος από τους Έλληνες γονείς για την αγορά παιχνιδιών ενόψει τωνΧριστουγέννων και τής Πρωτοχρονιάς, αλλά τα χρήματα αυτά δεν θα διατεθούν πάντα για σωστές επιλογές, σε σχέση τόσο με την ασφάλεια των παιδιών, όσο και με τον χαρακτήρα τους, όπως προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση του Κέντρου Προστασίας Καταναλωτών (ΚΕΠΚΑ).

Μούχλα στο σπίτι; " ΘΕΜΑ ΥΓΕΙΑΣ "

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Μούχλα στο σπίτι;
Το έστειλε ο Κώστας Παπανικολάου
Επιμέλεια: Μαίρη Μπιμπή (in.gr)
    Αν διαπιστώσατε μούχλα στο σπίτι, πίσω από ντουλάπες ή/και στις γωνίες των τοίχων με την οροφή και ιδιαίτερα σε εξωτερικές τοιχοποιίες, τα παρακάτω σας ενδιαφέρουν.
    Στεγνώνετε κι εσείς τα ρούχα σας μέσα στο σπίτι τον χειμώναΏρα να σταματήσετε να το κάνετε, καθώς ομάδα βρετανών ερευνητών υποστηρίζει ότι η πρακτική αυτή ενέχει κινδύνους για την υγεία.
    Συγκεκριμένα, το στέγνωμα των ρούχων μέσα στο σπίτι θέτει σε κίνδυνο την υγεία ατόμων με ήδη αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σύστημα ή σοβαρό άσθμα.

Οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



7.Οι νέοι μισθοί στο Δημόσιο
    Θολό τοπίο στις απολαβές των δημοσίων υπαλλήλων, δημιουργείται από τις αρχές του έτους. Οι μειώσεις θα αφορούν όχι μόνο τους νεοπροσλαμβανόμενους, αλλά και εκείνους που είχαν γλιτώσει από το ενιαίο μισθολόγιο.

Eξετάσεις όρχεων από σέξι νοσοκόμα στο δρόμο για καλό σκοπό!

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " 



Eξετάσεις όρχεων από σέξι νοσοκόμα στο δρόμο για καλό σκοπό!
    Ένα βίντεο για την ενίσχυση της έρευνας της οργάνωσηςMovember Foundation για τον καρκίνο του προστάτη και των όρχεων έχει σαρώσει στο YouΤube, καθώς έχει κάνει 3.500.000 θεάσεις σε πέντε μέρες.
    Στο βίντεο που έφτιαξε η ομάδα Simple Pickup, μια γοητευτική νοσοκόμα, η Μαρίσα, κυκλοφορεί στους κεντρικούς δρόμους τουΛος Άντζελες και ζητά από τους περαστικούς άντρες να τους υποβάλει, φορώντας τα πλαστικά της γάντια, σε μια δωρεάν εξέταση για την πρόληψη του καρκίνου του προστάτη και των όρχεων.

Αποφύγετε οπωσδήποτε αυτό το ποτό για να μειώσετε τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Δεκεμβρίου 3, 2014 at 10:40 πμ, Last Updated: 
αποφύγετε-οπωσδήποτε-αυτό-το-ποτό
Οι περισσότεροι από εμάς όταν αισθανόμαστε κουρασμένοι και όταν νιώθουμε μειωμένα επίπεδα ενέργειας, η πρώτη μας κίνηση είναι να πιούμε μία κούπα καφέ. Η άλλη «λύση» για ορισμένους είναι τα ενεργειακά ποτά. Ένα από τα πλέον δημοφιλή ενεργειακά ποτά, το Red Bull, δημιούργησε ένα ισχυρό διαφημιστικό προφίλ (σ.σ. pentapostagma.gr – δίνει φτερά) και χρηματοδοτεί αρκετές εκδηλώσεις extreme αθλημάτων – ενώ οι διαφημιστικές καμπάνιες της Red Bull στηρίζονται στην υποστήριξη των τολμηρών ανθρώπων και των καινοτόμων ιδεών.
Βέβαια, δεν αναφέρουν τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την υγεία από το ενεργειακό αυτό ποτό.
Το δημοφιλές Red Bull ενοχοποιείται πλέον για καρδιαγγειακά προβλήματα, για την αύξηση του κινδύνου καρδιακής προσβολής και εμφράγματος. Έχει ήδη απαγορευθεί στη Νορβηγία, τη Δανία, την Ουρουγουάη ενώ η Γαλλία διέκοψε την πώληση του μεταξύ των ετών 1996 και 2008.

H χονδρική τιμή του πετρελαίου έπεσε 52,5%, στα βενζινάδικα πόσο;

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Δεκεμβρίου 3, 2014 at 9:11 πμ, Last Updated: 
Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Οι γεωπολιτικές εξελίξεις και ο ψυχρός πόλεμος Αμερικής – Ρωσίας, οδήγησαν στη μείωση κατά 52,5% στην τιμή του πετρελαίου, το τελευταίο 8μήνο και κατά 10% της τιμής του φυσικού αερίου, τον τελευταίο μήνα.

O αετός στο… κοτέτσι (Εξαιρετικό)

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Δεκεμβρίου 3, 2014 at 7:08 πμ, Last Updated: 
«Μια άνοιξη ένας αγρότης διασκέδαζε καθημερινά μ” ένα ζευγάρι αετών που τους έβλεπε να πετούν, να ανεβαίνουν και να κατεβαίνουν κοντά στο κτήμα του.
Όταν μετά από μερικές μέρες τους έχασε, πήγε στον τόπο όπου είχε εντοπίσει ότι κατέβαιναν, για να δει τι υπήρχε εκεί, βρήκε μια εγκαταλειμμένη φωλιά μ” ένα αυγό μέσα. Πήρε το αυγό, το πήγε στο κοτέτσι και το έβαλε μαζί με τα αυγά μιας κότας, με την ελπίδα να το κλωσήσει εκείνη, να γεννηθεί το αετόπουλο, να μεγαλώσει και να πετάξει.

Φτιάξτε μόνοι σας σπιτικά snack αποξηραμένων φρούτων

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Δεκεμβρίου 2, 2014 at 11:49 μμ, Last Updated: 
αποξηραμένα-φρούτα-1
Η αποξήρανση αποτελεί μία από τις παλαιότερες μεθόδους συντήρησης των φρούτων και των λαχανικών. Επίσης, είναι μία από τις πλέον οικολογικές και οικονομικές όπως και φυσικές μεθόδους, καθώς αυτή η τεχνική επιδρά στο φρούτο δίχως να προξενεί επιβλαβείς αλλοιώσεις σε αυτό (σ.σ. pentapostagma.gr – αποτέλεσμα που προκύπτει/σχετίζεται συχνά με τις διαδικασίες της βιομηχανικής συντήρησης), ενώ αποτελεί τέλος και μία μέθοδος εξοικονόμησης χρημάτων, αν λάβουμε υπόψιν τα αυξημένα κόστη των αποξηραμένων φρούτων.

Έρευνα και στοιχεία για τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας!

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: Δεκεμβρίου 2, 2014 at 9:53 μμ, Last Updated: 
http://4.bp.blogspot.com/-eWJuXgcV74g/UwkkqWDwMzI/AAAAAAAAI8k/__gUMrNAgZw/s1600/xe969d13d7fefde66fbafcb5c00a631f2_L.jpg.pagespeed.ic.MVo0TwbUsM.jpg
Οι λαμπτήρες ενέργειας, οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, είναι αδιαμφισβήτητα μία καινοτομία στο χώρο της φωταγώγησης και του ηλεκτρισμού.


ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ

Πάει ένας Πόντιος στο Παρίσι και εκεί που έκανε βόλτα βλέπει ένα καλό γκομενάκι.
Ήθελε να της πει να πάνε για καφέ, αλλά δεν ήξερε λέξη γαλλικά.
Έτσι παίρνει το πακέτο τα τσιγάρα, και ζωγραφίζει ένα φλυτζάνι και ένα ποτήρι.
Της το δείχνει.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.


Την περασμένη νύχτα είδα έναν εφιάλτη. Έναν τρομακτικό εφιάλτη. Σηκώθηκα λέει απ' το κρεβάτι κοιτάχτηκα στο καθρέφτη κι αντελήφθην ότι είχα γίνει μαύρος. Για να είμαι πιο ακριβής, όχι μαύρος, αράπης που είναι πολύ χειρότερο. 

Βγάζω συμπέρασμα


Βάζει η δασκάλα εργασία στα παιδιά να γράψουν μία παράγραφο που να έχει την φράση: "Βγάζω λοιπόν το συμπέρασμα".
Λέει ο Γιαννάκης:
- Ξυπνάω το πρωί, τρώω με την οικογένειά μου και έρχεται η λιμουζίνα και πάει εμένα στο σχολείο, την μαμά μου στο Κολωνάκι και τον πατέρα μου στο γραφείο του. Το μεσημέρι έρχεται η λιμουζίνα και μας παίρνει, πάμε σπίτι και τρώμε όλοι μαζί, ενώ ο μπαμπάς μου διαβάζει τους Νew York Times. Βγάζω λοιπόν το συμπέρασμα ότι είμαστε μια πλούσια οικογένεια.

Τι περιμένεις;

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma   " 

Posted: Νοεμβρίου 30, 2014 at 7:41 μμ, Last Updated: 
@Σκέψεις απο τον προσωπικό μου λογαριασμό στο facebook 

«Από τον Σταυρό δεν κατεβαίνουμε αλλά μας κατεβάζουν… «
Εγώ θα στο πω απλά και ανθρώπινα, στο δικό μου πνευματικό επίπεδο που είναι χαμηλό και γήινο, γιατί κουράστηκα από τις υψηλές αναλύσεις.
Μην περιμένεις η ζωή να σε ρωτήσει εάν και πόσο αντέχεις.
Μην περιμένεις να βρεθούνε οι τέλειες συνθήκες για να πεις θα ζήσω.
Μην περιμένεις να διαμορφωθούν οι ιδανικές καταστάσεις για να γελάσεις.
Μην περιμένεις να βρεις τον τέλειο πατέρα ή μάνα για να μην έχεις τραύματα.
Μην περιμένεις να βρεις τον τέλειο σύζυγό γιατί απλά δεν θα βρεις ποτέ.
Μην περιμένεις να κάνεις τα τέλεια παιδιά, γιατί απλά δεν υπάρχουν.
Μην περιμένεις να συναντήσεις του τέλειους φίλους, γιατί ούτε εσύ είσαι.

ΠΡΟΣΟΧΗ – ΝΕΑ άκρως επικίνδυνη ΑΠΑΤΗ! Ενημερωθείτε προφυλαχτείτε και διαδώστε το! " Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η "

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 30, 2014 at 9:58 πμ, Last Updated: 

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μέσο του διαδικτύου το παρακάτω κείμενο-προειδοποίηση και το δημοσιεύουμε αυτούσιο όπως το λάβαμε…

3.000 βότανα στο Πήλιο…Το βουνό με τα περισσότερα βότανα στον κόσμο

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,      " 

Posted: Νοεμβρίου 30, 2014 at 7:05 πμ, Last Updated: 
http://www.pentapostagma.gr/wp-content/uploads/2014/11/ImageHandler.ashx_5.jpg

Το βουνό των λουλουδιών και των φαρμακευτικών βοτάνων ήταν από την αρχαιότητα το Πήλιο, όπου έχουν εντοπιστεί και καταγραφεί περίπου 3.000 βότανα, στο πέρασμα των αιώνων. Έχει υπολογιστεί ότι η χλωρίδα του Πηλίου περιλαμβάνει τουλάχιστον 1500 είδη φυτών, με πιο … σπάνια τα δύο ενδημικά είδη του Πηλίου, την σολντανέλλα του Πηλίου, που φυτρώνει στις όχθες ρυακιών, σε δύο μόνο τοποθεσίες και την κενταύρια της Δράκειας, που ήταν, σύμφωνα με την μυθολογία, φυτό προσφιλές στον Κένταυρο Χείρωνα. Επτά ακόμη είδη φυτών είναι ενδημικά των βουνών της Ανατολικής Ελλάδας και περιλαμβάνουν την αλκάννα του Πηλίου, τον βόλανθο της Θεσσαλίας, την καμπανούλα την κυρτή, την καμπανούλα την θεσσαλή, τον δίανθο τον κηρώδη, το βερμπάσκο του αφεντούλη και την βιόλα του Ράους.Σύμφωνα με τις έρευνες μελετητών και βοτανολόγων, στο Πήλιο φυτρώνουν και πολλά ενδιαφέροντα είδη που δεν είναι ενδημικά, όπως: κενταύρια η κεκαυμένη, σιληνή η συμπαγής, λεσκουερέουξια η συριακή, πρίμουλα του Σίμπθορπ κ.ά.. Πολλά άλλα είδη είναι κοινά στα βουνά της Κεντρικής Ελλάδας όπως: ελλέβορος ο κυκλόφυλλος, ανεμώνη η χαρίεσσα, δωρόνικο το ανατολικό, αγγελική η δασική, ηρύγκιο το αμεθύστινο, βιόλα η θεσσαλική, υπερικό το διάτρητο, επιλόβιο το δασύτριχο, κορονίλλα η έμερος, λωτός ο κερατιοφόρος, κεράστιο το πάλλευκο, παπαρούνα η αμφίβολη, κρόκος ο βελούχιος, σκίλλα η δίφυλλη, μωβ κρίνος, κόκκινος κρίνος, βερονίκη η χαμαιδρύς κ.ά.

ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΥ

Κάποιος, που ανέκαθεν ήταν καλός χριστιανός, βρίσκεται στο Νοσοκομείο, είναι στα τελευταία του, και οι συγγενείς του καλούν ένα παπα να τον μεταλάβει...
Έρχεται ο παπάς τον μεταλαμβάνει, λέει και διάφορες προσευχές και την ώρα που ο παπάς ψάλλει, ο άρρωστος δείχνει κάποια αχνά σημεία κινητικότητας, προσπαθεί να ψελλίσει κάτι, δεν μπορεί και με τις τελευταίες εναπομείνασες δυνάμεις του... κάνει νόημα στο παπα να του δώσει ένα μολύβι και χαρτί να γράψει κάτι. Ο ιερέας του δίνει χαρτί και μολύβι, γράφει ο ασθενής κάτι και ο παπάς παίρνει το χαρτί και το βάζει στη τσέπη του για να το διαβάσει αργότερα... και... εκείνη τη στιγμή ο άρρωστος σε μεγάλη... αγωνία βγάζει την τελευταία του πνοή και πεθαίνει...

Το φύλο της μύγας

Η σύζυγος μπαίνει στην κουζίνα και βρίσκει τον άνδρα της να κυνηγάει μύγες.
- Τι κάνεις εκεί;

ΤΑΞΙΔΙΑ



ΠΗΓΗ : "  Info Travelplan

info
@travelplan.gr    "
 

ΤΑΞΙΔΙΑ



ΠΗΓΗ : "  Info Travelplan

info
@travelplan.gr   "
 

ΔΙΑΔΕΡΜΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΠΙΕΣΗ ΔΙΝΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΣΠΟΣΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΕΝΩΣΗ



Θεαματικά αποτελέσματα έχει τα τελευταία χρόνια  η αντιμετώπιση της Σπονδυλικής Στένωσης, στα άτομα της τρίτης ηλικίας , με τη μέθοδο  της  Διαδερμικής Αποσυμπίεσης του Νωτιαίου Σωλήνα!
Οι ασθενείς μετά την εφαρμογή της ελάχιστα επεμβατικής μεθόδου,  απαλλάσσονται από τον χρόνιο πόνο , ενώεπιστρέφουν άμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες.

«Πράγματι η Διαδερμική Αποσυμπίεση του Νωτιαίου Σωλήνα αποτελεί σήμερα  την μέθοδο εκλογής  και απαλλάσσει  τους ηλικιωμένους από τον χρόνιο πόνο στην μέση ( σπονδυλική στήλη)»αναφέρει  ο νευροχειρουργός-χειρουργός σπονδυλικής στήλης, επισκέπτης καθηγητής κ Ιωάννης Πολυθοδωράκης.

Εμφάνιση

ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ FRAXEL LASER ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ


                                                                       Αθήνα  2 Δεκεμβρίου 2014


                                  ΔΕΛΤΙΟΤΥΠΟΥ

Στη διάθεση της ομορφιάς και της αναζωογόνησης του δέρματος επιστρατεύει η δερματολογία τις ραδιοσυχνότητες RF  και τofraxellaser!
Ανανεωμένοι, όμορφοι και με ανεβασμένη διάθεση μπορούμε να κάνουμε γιορτές και να υποδεχτούμε τον νέο χρόνο χάρη στην  Καινοτόμο Ελάχιστα Επεμβατική Θεραπεία  με ραδιοσυχνότητες RF,  η οποία αναζωογονεί το δέρμα, βελτιώνοντας την ελαστικότητά του.
«Η θεραπεία µεMicro Νeedling RF διεγείρει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του οργανισμού μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, αναπλάθοντας το κατεστραμμένο δέρμα κάνοντάς το να δείχνει ξανά λαμπερό και υγιές»τονίζει  η δερματολόγος-αφροδισιολόγος  Δρ. Θεοδώρα Φατσέα και προσθέτει:
«Η νέα θεραπεία µε ραδιοσυχνότητες  ενδείκνυται για την αντιμετώπιση της φωτογήρανσης του δέρματος, τις κηλίδες, τις ρυτίδες, τις ραγάδες, τις ουλές ακμής, τη χαλάρωση του δέρματος προσώπου και σώματος».


Σύμφωνο πρόθεσης συνεργασίας υπέγραψαν ο Μ. Βορίδης και η Κινέζα ομόλογός του

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

03/12/2014
Σύμφωνο πρόθεσης συνεργασίας υπεγράφη κατά τη διμερή συνάντηση του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη, με την Κινέζα ομόλογό του Li Bin.
Ειδικότερα, το σύμφωνο αφορά τους εξής τομείς: