ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

Ζωγραφίζει μόνο με το στόμα και το δεξί του πόδι… [photos]


Ο 41 χρόνων Huang Guofu, από το Chongqing από την Κίνα, έμαθε να ελέγχει το… πινέλο με το στόμα και...
tromaktiko59


Ο 41 χρόνων Huang Guofu, από το Chongqing από την Κίνα, έμαθε να ελέγχει το…
πινέλο με το στόμα και το δεξιό του πόδι, μετά από ατύχημα στο οποίο έχασε τα χέρια του.

Δεν φαντάζεστε ποιο ρόφημα που πίνουμε καθημερινά περιέχει καρκινογόνες ουσίες…

Ιλιγγιώδη ποσά από το μάρκετινγκ των ανταγωνιστικών εταιριών για να διαφημισθούν… οι κάψουλες (κυριώς του espresso) καφέ που υπόσχονται στα...
tromaktiko159


Ιλιγγιώδη ποσά από το μάρκετινγκ των ανταγωνιστικών εταιριών για να διαφημισθούν…
οι κάψουλες (κυριώς του espresso) καφέ που υπόσχονται στα γρήγορα ένα σφηνάκι από την αγαπημένη συνήθεια εκατομμυρίων πολιτών σε ολόκληρο τον κόσμο.

Διατροφική βόμβα: Επικίνδυνο το Αλάτι Ιμαλαϊων!


Γέμισε η Ελλάδα με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων!. Και ξαφνικά το βρίσκεις παντού -από τη λαϊκή μέχρι μικρομάγαζα και σούπερ μάρκετ...
diatrofiki-vomva-epikindino-alati-imalaion-700x360

Γέμισε η Ελλάδα με ροζ αλάτι Ιμαλαΐων!. Και ξαφνικά το βρίσκεις παντού -από τη λαϊκή μέχρι μικρομάγαζα και σούπερ μάρκετ.
Λένε ότι είναι καλό, γιατί δεν ανεβάζει την πίεση!

Ευφάνταστες γλάστρες δημιουργούν… ροή λουλουδιών!

ΠΗΓΗ: "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " 



    Τι θα λέγατε βλέποντας αυτές οι πανέμορφες εικόνες με λουλούδια να “πλημμυρίζουν” τον κήπο και γλάστρες που μοιάζουν να ρέουν πολύχρωμα άνθη;
    Δημιουργοί κήπων ανά τον κόσμο αλλά και απλοί ερασιτέχνες δημιούργησαν πανέμορφα σκηνικά επιλέγοντας να μεταμορφώσουν απλές γλάστρες σε μια ανθισμένη “πλημμύρα”.
    Το χώμα ρέει προς τα έξω και πάνω εκεί φυτεύονται λουλούδια της επιλογής μας, τα οποία μεγαλώνουν και σχηματίζουν ένα πανέμορφο σκηνικό.
    Μέσα σε φιάλες γκαζιούαπλές γλάστρες, ακόμα και στην καρότσα ενός φορτηγού οι ιδέες για να γίνει ο κήπος ή η αυλή μας πανέμορφη δεν έχουν τέλος…



Ο ΓΑΛΛΟΣ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ

Κάποτε ένας Γάλλος , ένας Έλληνας και ένας Αλβανός ταξίδευαν με αεροπλάνο . Σε κάποια στιγμή ο Γάλλος λέει στους άλλους τρεις :
- Τώρα περνάμε πάνω από τη Γαλλία .
- Που το ξέρεις ; τον ρωτάν οι άλλοι δυο .
- Έβγαλα έξω το χέρι μου και ακούμπησα τον Πύργο του Αιφελ .
Μετά από λίγη ώρα λέει ο Έλληνας : 

Τι σημαίνει εθνική - κοινωνική συλλογική συνείδηση

Πέμπτη, 16 Ιούλιος 2015 20:08 Ελλάς

Θέλω να μάθω για τον BizBiz και να ανοίξω νέες περιοχές σε όλο τον κόσμο
Ζητήστε πληροφορίες για το BizBiz ΠΡΙΝ διαβάσετε το άρθρο!!
Τι σημαίνει εθνική - κοινωνική συλλογική συνείδηση
Σημαίνει μερικά πράγματα απλά, αυτονόητα και ανέξοδα. Δέν χρειάζεται να πληρώσεις γιά αυτά απολύτως τίποτα. Σημαίνει ο τρόπος πού λές ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Σημαίνει ο τρόπος πού οδηγείς στήν άσφαλτο. Σημαίνει ο σεβασμός του πεζου και τού διπλανού οδηγού. Σημαίνει να σταματάς στήν διάβαση των πεζων πού έχουν αυτονόητη προτεραιότητα.

Όλες οι αλλαγές που έρχονται από Δευτέρα στο ΦΠΑ


supermarket.jpg

Σούπερ ΜάρκετΠαραμένουν τρεις οι συντελεστές του ΦΠΑ | EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου θα ισχύσουν οι αλλαγές στον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας. Όπως αναφέρει το υπουργείο Οικονομικών, αυτό θα γίνει προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς ΦΠΑ. Ο κανονικός συντελεστής και ο μειωμένος συντελεστής παραμένουν στο 23% και 13% αντίστοιχα ενώ ο υπέρ-μειωμένος συντελεστής διαμορφώνεται σε 6%.

Παρέμβαση Π.Ο.ΑΣ.Υ. στους θεσμούς της Ε.Ε. μέσω EuroCop


 Αθήνα, 16 Ιουλίου 2015 
Αρ. Πρωτ.: 600/9/98
                                                                                                          Προς: Την Πρόεδρο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Αστυνομικών Συνδικάτων  κα Anna NELLBERG
Αγαπητή κα Πρόεδρε,
Θα θέλαμε κατ” αρχήν να σας ενημερώσουμε ότι κατά το πρόσφατο 25ο εκλογοαπολογιστικό μας Συνέδριο (22-24 Ιουνίου 2015), οι σύνεδροι προχώρησαν στην εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ, ως νέος πρόεδρος της Εκτελεστικής του Γραμματείας.

Νέες μειώσεις της τελευταίας στιγμής στις συντάξεις!!


Και νέες μειώσεις στις συντάξεις όσων συνταξιοδοτηθούν από την 1η Ιανουαρίου του 2015 και μετά, ανεξάρτητα από το πότε θεμελίωσαν το δικαίωμά τους, φέρνει αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον νόμο που ψηφίστηκε χθες και άνοιξε τον δρόμο για την έγκριση της συμφωνίας - γέφυρας από το Eurogroup. Κατόπιν πιέσεων των δανειστών, η κυβέρνηση προχώρησε στη νέα αλλαγή, που ορίζει την εφαρμογή του νόμου 3863/2010 γνωστού και ως νόμου Λοβέρδου - Κουτρουμάνη και τον νέο τρόπο υπολογισμού της κύριας σύνταξης σε όλους ανεξαιρέτως τους=====>>> ασφαλισμένους που κατέθεσαν ή θα καταθέσουν αιτήσεις συνταξιοδότησης από την αρχή του 2015 και εφ’ εξής. 

Από Δευτέρα ανοικτές πλέον οι Τράπεζες-Ποιές συναλλαγές θα εκτελούνται...


«Από τη Δευτέρα διευρύνονται οι τραπεζικές υπηρεσίες. Όλες οι τράπεζες είναι ανοιχτές, οι πολίτες μπορούν να κάνουν ένα σύνολο εργασιών, με τη διαφορά πως δεν θα μπορούν να κάνουν ανάληψη πέραν των 60€», τόνισε ο κ. Μάρδας μιλώντας στην ΕΡΤ και στη συνέχεια εξήγησε πως «αν ένας πολίτης δεν πάρει 60 ευρώ τη Δευτέρα από το ΑΤΜ, μπορεί να πάρει 120 την Τρίτη»=====>> Κλειστές θα παραμείνουν οι τράπεζες έως την Κυριακή 19 Ιουλίου καθώς παρατάθηκε με υπουργική απόφαση, η τραπεζική αργία. 

ΕΚΤ: ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ELA ΚΑΤΑ 900 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΡΓΙΑ

17/07/2015
Την αύξηση της έκτακτης ρευστότητας που χορηγεί στις ελληνικές τράπεζες μέσω του μηχανισμού ELA αποφάσισε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), κατά 900 εκατ. ευρώ για μία εβδομάδα.
Σε συνέντευξη Τύπου από τη Φρανκφούρτη ο πρόεδρος της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι ανέφερε πως «η απόφαση να αυξήσουμε τον ELA σήμερα ήταν συμμετρική με την απόφαση να τον παγώσουμε πριν από μερικές ημέρες».