ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Παρθενώνας ... Το θαύμα των θαυμάτων και τα παράξενα μυστικά του

 

 

 
Υπάρχει ένας λόφος πολύ χαμηλός στο λεκανοπέδιο της Αττικής, που δεν δείχνει και ιδιαίτερα σπουδαίος. Κάτι όμως τον κάνει και ξεχωρίζει:
Πάνω του είναι χτισμένο το μεγαλύτερο αρχιτεκτονικό δημιούργημα, όχι μόνο ολόκληρης της αρχαίας ελληνικής αρχιτεκτονικής, όχι μόνο ολόκληρου ίσως του αρχαίου κόσμου αλλά και του σύγχρονου. Η Ακρόπολη με τον Παρθενώνα. Ο Παρθενώνας είναι το τελειότερο οικοδόμημα όλων των εποχών, όπως έχουν παραδεχτεί όλοι οι αρχιτέκτονες παγκοσμίως.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΞΙΤΖΗ… ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ!!!

ΠΗΓΗ : "   http://www.agioritikovima.gr/   "

E-mail Εκτύπωση PDF
.Toυ π. Ιεροθέου Ανδρουτσόπουλου

Κάποιος μου είπε λίγες ημέρες πριν πως πάτερ, έχεις καιρό να γράψεις κάτι. Και του απάντησα πως συνηθίζω να λερώνω με μελάνι τις λευκές γραμμές του χαρτιού, μόνο όταν κάτι συμβαίνει και μου προξενεί το ενδιαφέρον ή μου προκαλεί την ευαισθησία. Και είναι αλήθεια, πάει καιρός από τότε.

Πάντα όμως εκεί που δεν το περιμένεις, κάτι έρχεται να σου αναταράξει για λίγο την ησυχία και ίσως και την εφησυχάζουσα συνείδησή σου.

Γνωρίστε τις 6 “μαύρες” υπερ-τροφές!

ΠΗΓΗ : "    pentapostagma.gr    "

μαύρα-μούραΓνωρίζετε ότι οι μαύρες τροφές διαθέτουν περισσότερα αντιοξειδωτικά από τις ανοιχτόχρωμες, λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε φυτικές ίνες;
Σας παρουσιάζουμε τις 6 μαύρες υπερ-τροφές και τα πλεονεκτήματά τους για την υγεία μας.

11 Τρόποι Για Να Κρατήσετε Τον Καρκίνο Μακριά Από Το Σπίτι Σας

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr     "

LavendarHangingOnWall900-850x400-1Το σπίτι σας πρέπει να είναι μια όαση, ένας ασφαλής και ήσυχος χώρος που θα προωθεί την ευημερία και την υγεία. Ωστόσο, εάν ο καθαρισμός του σπιτιού γίνεται συνεχώς με δραστικές χημικές ουσίες, το σπίτι μπορεί να μην είναι τόσο ασφαλές μέρος.
Το γεγονός είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς ζουν σε σπίτια που έχουμε ακούσια φορτώσει με καρκινογόνες ουσίες, αλλά τα καλά νέα είναι ότι μπορούμε  με μερικά απλά βήματα να κάνουμε τη ζωή και τα σπίτια μας όσο περισσότερο ασφαλή γίνεται απέναντι στον καρκίνο
Παρακάτω θα διαβάσετε μερικούς εύκολους και απλούς τρόπους για να απομακρύνετε τις καρκινογενείς ουσίες μακριά από την πόρτα σας:

Έφτασε το ΤΕΛΟΣ του ελεύθερου internet;

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr    "

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΕΛΟΣ
Πώς θα σας φαινόταν αν η εταιρία που σας παρέχει internet είχε δικαίωμα να αποφασίσει αν θα μπορείτε να διαβάζετε το site που εσείς θέλετε; Γιατί δικαστήριο στις ΗΠΑ αποφάσισε ότι το έχει…

Δικαστήριο της Ουάσινγκτον, Π.Κ., αποφάσισε ότι οι εταιρίες-πάροχοι πρόσβασης στο διαδίκτυο έχουν δικαίωμα να επιλέγουν σε πιο περιεχόμενο θα έχουν πρόσβαση οι συνδρομητές τους και με ποιους όρους.

Ο Ολλάντ υποσχέθηκε δημοψήφισμα για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma.gr     "

 
614863-le-president-francais-francois-hollande-et-son-homologue-turc-abdullah-gul-a-ankara-en-turquie-le-27
O Γάλλος Πρόεδρος με τον Τούρκο ομόλογό του στην ΆΓΚΥΡΑ, 27/01/14
AFP
Βρυξέλλες,Δ.Πορφύρης/Π.Σταφυλά
O Πρόεδρος της Γαλλίας François Hollande, κατά την πρώτη μέρα της επίσημης επίσκεψής του στην Τουρκία στις 27/01/14, διασκέδασε τους φόβους των Γάλλων σχετικά με μιά πιθανή ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαική Ένωση, ανακοινώνοντας ότι η γνώμη τους θα γίνει σεβαστή μετά από διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

28 Ιανουαρίου 2008: Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο Χριστόδουλος των Ελλήνων

 
Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014 - 07:29
28 Ιανουαρίου 2008: Σαν σήμερα περνά στην αιωνιότητα ο Χριστόδουλος των Ελλήνων
Έξι χρόνια έχουν περάσει από τότε που έφυγε από κοντά μας ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλος. Ο λαοπρόβλητος αυτός ιεράρχης έχει καταγραφεί στην συνείδηση του χριστεπώνυμου πλήθους και όχι μόνο ως Εθνάρχης!

ΑΝΕΚΔΟΤΑ - Κ.Λ.Π. - ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - ΤΑGS,

Γλυκό παιδί

- Δεν ξέρετε τι γλυκό παιδί έχω!
- Σιροπιαστό; Ή με κρέμα;


ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑ

 
Ήταν ένας ο οποίος σε ένα τρομερό αυτοκινητιστικό δυστύχημα είχε χάσει το αριστερό του χέρι, το αριστερό του πόδι και το πουλί του. Πάει λοιπόν σε έναν πλαστικό χειρούργο για να αντικαταστήσει τα χαμένα μέλη του σώματος του. 

Δείτε μέσω του Η/Υ άν χρωστάτε στην Εφορία!..

Μέσω του διαδικτύου, χωρίς δηλαδή να πηγαίνουν αναγκαστικά στα γκισέ της Εφορίας, μπορούν οι φορολογούμενοι να ενημερώνονται για τα χρέη τους προς το Δημόσιο που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμα άλλα και για τους φόρους που βεβαιώνονται κάθε φορά από την εφορία. 
Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών ανέπτυξε ειδική εφαρμογή στον ηλεκτρονικό ισότοπο link.minfin.gr/eidopp,με την οποία ο φορολογούμενος μπορεί να δει αναλυτικά όλα τα ποσά που οφείλει προτού καταφθάσουν τα ειδοποιητήρια και πριν ξεκινήσουν οι... «οχλήσεις» από την εφορία.  Όπως αναφέρει το express.gr η υπηρεσία έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή και μπορούν να τη χρησιμοποιήσουν φορολογούμενοι που είναι εγγεγραμμένοι στις υπηρεσίες του TAXISnet.....>>

Εφαρμογή της λαπαροσκοπικής χειρουργικής!






 





 


  Διαπρεπής χειρουργός Δρ. Αναστάσιος Ξιάρχος








ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Ανώτερα αποτελέσματα με πολλαπλά οφέλη σε δεκάδες εκατομμύρια ασθενείς, γιατρούς και ασφαλιστικά ταμεία, προσφέρει παγκόσμια αλλά και στη χώρα μας τα τελευταία 20χρόνια η εφαρμογή της λαπαροσκοπικής χειρουργικής!

Η εφαρμογή της, σύμφωνα με τους χειρουργούς, άνοιξε νέους ορίζοντες και δημιούργησε νέα δεδομένα  στη χειρουργική του πεπτικού και όχι μόνο. Ενώ η παθολογία και οι βασικές χειρουργικές αρχές παρέμειναν φυσικά οι ίδιες, η χειρουργική προσπέλαση, ο χρόνος νοσηλείας, ο μετεγχειρητικός πόνος, οι άμεσες και απώτερες επιπλοκές και ο χρόνος επανόδου του ασθενή στην καθημερινότητα και την εργασία του άλλαξαν θεαματικά υπέρ του,  με την επικράτηση της λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Αυξημένη η διακίνηση επιβατών κρουαζιέρας από το λιμάνι του Πειραιά το 2013

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΠ
28/01/2014
Αύξηση 11,10% σημείωσε η διακίνηση επιβατών κρουαζιέρας από το λιμάνι του Πειραιά, το 2013, αφού από 2.066.925 αφιξοαναχωρήσεις το 2012, οι επιβάτες το 2013 ανήλθαν σε 2.296.457, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΛΠ ΑΕ.

ΝΕΑ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΩΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΩΝ

ΜΕΙΩΣΗ 8% ΤΟ Γ’ ΤΡΙΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013
28/01/2014
Το διαθέσιμο εισόδημα του τομέα των νοικοκυριών και των μη κερδοσκοπικών ιδρυμάτων που εξυπηρετούν νοικοκυριά (ΜΚΙΕΝ) μειώθηκε κατά 8%, το τρίτο τρίμηνο του 2013, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Στις μεγάλες προτεραιότητες η μετανάστευση

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
28/01/2014
Γράφει η Μαρίνα Κουρμπέλα
 
Ένα διαχρονικό αίτημα, που θέτει η Ελλάδα  για ένα μείζον ευρωπαϊκό πρόβλημα, αυτό της μετανάστευσης και της λαθρομετανάστευσης, και το οποίο η σημερινή κυβέρνηση έχει συμπεριλάβει στις μεγάλες προτεραιότητες της Ευρωπαϊκής Προεδρίας, είναι η δίκαιη  κατανομή βαρών και  η εφαρμογή, στην πράξη, της αρχής της αλληλεγγύης, η οποία, θεωρητικά, προβάλλεται και τυγχάνει υποστήριξης σε όλα τα θεσμικά όργανα της ΕΕ.

Στο πλευρό της Ελλάδας Γιουνκέρ και Σουλτς

Αρνητικός ο «Ολλανδός»
28/01/2014
Στις Βρυξέλλες έχει μετατοπιστεί από χθες το κέντρο βάρους, καθώς ο μεν πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς πραγματοποιεί επίσκεψη, για σειρά υποχρεώσεών του υπό την ιδιότητα του προεδρεύοντος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο δε υπουργός των Οικονομικών Γ. Στουρνάρας μετέφερε τα ελληνικά επιχειρήματα στη συνεδρίαση του Eurogroup.

ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ

Πορεία πραγματοποίησαν αγρότες με τα τρακτέρ τους μεταφέροντας πορτοκάλια στο Ναύπλιο.

ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στην άθεη "απορία": «Γιατί η Παναγία δεν επενέβη για να μην γίνει ο σεισμός στην Κεφαλονιά;»

 
Θα διαβάσετε το κείμενο, με την παράκλησή μου να ακούσετε,ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, τον μεγάλο Λαϊκό Ιεροκήρυκα,τον μακαριστό  Δημήτριο Παναγόπουλο,στον οποίο ακούμπησε η εργατιά των Αθηνών σε  δύσκολα χρόνια (δεκαετία του 60 και 70),τότε που τα χωριατόπαιδα και χωριατοκόριτσα ξεδιψούσαν από το  μελιστάλακτο στόμα του και αναπαύονταν  στα λόγια  στήριξης,παρηγοριάς και μετανοίας.Στα λόγια του Θεού.
Παράκληση,να ακούσετε αυτή την ομιλία.΄Εστω το βράδυ με την οικογένεια.
Συγνώμη και ευχαριστώ πολύ.


Για τους κακοπροαίρετους που λένε «αν η Παναγία υπήρχε γιατί έγινε ο σεισμός», απαντάμε:

Πώς θέλετε η Παναγία να επέμβει να σταματήσει ο σεισμός την ώρα που:
 

1 -  Εσείς όλη την ώρα την βρίζετε και βλασφημάτε τον Θεό, τους Αγίους και την Πανάχραντη Μητέρα Του.

2 - Γιατί να επέμβει η Παναγία την στιγμή που γίνονται 300.000 εκτρώσεις το χρόνο στην Ελλάδα.

Τι "επιστρέφει" στην τσέπη των ένστολων μέσω ΣτΕ - Πίνακες με όλα τα ποσά

Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 10:48

ΠΗΓΗ : BLOKO.GR και από
smountzouris@gmail.com

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Τι "επιστρέφει" στην τσέπη των ένστολων μέσω ΣτΕ - Πίνακες με όλα τα ποσά
Το ερώτημα που απασχολεί κάθε στρατιωτικό μετά από την διαρροή της απόφασης του ΣτΕ είναι τι χρήματα θα πάρουν πίσω. Επειδή δεν είμαστε όλοι καλοί στους υπολογισμούς ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Θεσσαλίας Ηλίας Νατσιούλας ανέλαβε δράση για να μας διαφωτίσει. Στους πίνακες που έφτιαξε μπορείτε να δείτε τι θα πρέπει να
αναμένετε ότι θα επιστρέψει σττην τσέπη σας.