ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

Τι "επιστρέφει" στην τσέπη των ένστολων μέσω ΣτΕ - Πίνακες με όλα τα ποσά

Τρίτη, 28 Ιανουάριος 2014 10:48

ΠΗΓΗ : BLOKO.GR και από
smountzouris@gmail.com

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Τι "επιστρέφει" στην τσέπη των ένστολων μέσω ΣτΕ - Πίνακες με όλα τα ποσά
Το ερώτημα που απασχολεί κάθε στρατιωτικό μετά από την διαρροή της απόφασης του ΣτΕ είναι τι χρήματα θα πάρουν πίσω. Επειδή δεν είμαστε όλοι καλοί στους υπολογισμούς ο πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Θεσσαλίας Ηλίας Νατσιούλας ανέλαβε δράση για να μας διαφωτίσει. Στους πίνακες που έφτιαξε μπορείτε να δείτε τι θα πρέπει να
αναμένετε ότι θα επιστρέψει σττην τσέπη σας.

Η μελέτη του Ηλία Νατσιούλα:

Σε αναμονή της καθαρογραφής και δημοσίευσης της απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ και αν επαληθευτεί η δημοσιογραφική διαρροή για επαναφορά μισθών και επιδομάτων που ίσχυαν με την 31-7-2012, συντάχθηκαν για την ενημέρωση των μελών μας, μέσα από μια μελέτη των Νομοθετικών διατάξεων περί αποδοχών των στελεχών των ΕΔ αλλά και των κρατήσεων που υπόκειται η μισθοδοσία τους, πίνακες με:

            Μηνιαία αύξηση, ενδεικτικά από 1 Μαΐου 2014, στο ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ (αυτό που κατατίθεται στην Τράπεζα) σε στελέχη με οικογενειακή κατάσταση άγαμου. (ΣΤΗΛΗ δ)
   
            Μηνιαία αύξηση, ενδεικτικά από 1 Μαΐου 2014, στο ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ (αυτό που κατατίθεται στην Τράπεζα) σε στελέχη με οικογενειακή κατάσταση έγγαμου. (ΣΤΗΛΗ δ)

            Μηνιαία αύξηση, ενδεικτικά από 1 Μαΐου 2014, στο ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ (αυτό που κατατίθεται στην Τράπεζα) σε στελέχη με οικογενειακή κατάσταση έγγαμου με ένα τέκνο. (ΣΤΗΛΗ δ)

            Μηνιαία αύξηση, ενδεικτικά από 1 Μαΐου 2014, στο ΠΛΗΡΩΤΕΟ ΠΟΣΟ (αυτό που κατατίθεται στην Τράπεζα) σε στελέχη με οικογενειακή κατάσταση έγγαμου με 2 τέκνα. (ΣΤΗΛΗ δ)

            Το ποσό των αναδρομικών που αντιστοιχεί εάν επιστραφεί για το χρονικό διάστημα από 1 Αυγούστου 2012 έως και 31 Δεκ 2012 για όλες τις παραπάνω κατηγορίες (άγαμος, έγγαμος, έγγαμος με 1 τέκνο, έγγαμος με 2 τέκνα) (ΣΤΗΛΗ ε)

Το ποσό των αναδρομικών που αντιστοιχεί εάν επιστραφεί για το χρονικό διάστημα από 1 Ιαν 2013 έως και 30 Απρ 2014 για όλες τις παραπάνω κατηγορίες (άγαμος, έγγαμος, έγγαμος με 1 τέκνο, έγγαμος με 2 τέκνα) (ΣΤΗΛΗ στ)


Το ποσό των αναδρομικών που αντιστοιχεί εάν επιστραφεί για όλο το χρονικό διάστημα ήτοι από 1 Αυγ 2012 έως και 30 Απρ 2014 για όλες τις παραπάνω κατηγορίες (άγαμος, έγγαμος, έγγαμος με 1 τέκνο, έγγαμος με 2 τέκνα) (ΣΤΗΛΗ ζ).

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τους πίνακες ή δείτε τους στη συνέχεια
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου