ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Προβλήματα μνήμης .....

Δύο γέροι συζητάνε στο καφενείο. 
-Αχ ρε Γιώργο έχω αρχίσει και ξεχνάω πολύ τώρα τελευταία. 
-Μη σε νοιάζει Κώστα, το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ και πήγα σε ένα γιατρό που μου έδωσε κάτι χάπια και έγινα τελείως καλά. Έλα αύριο από το σπίτι να πιούμε καφέ και να σου δώσω τη συνταγή. 
Την επόμενη μέρα ο Γιώργος πάει στο σπίτι του Κώστα. 
-Καλώς τον, του λέει. 

Ψιθυριστές απαντήσεις!

Χτυπάει το τηλέφωνο στο σπίτι και το σηκώνει ο μικρός Τοτός. - Ορίστε, λέει ψιθυριστά - Δώσε μου τον πατέρα σου, λέει ένας κύριος. - Δεν μπορώ τώρα, απαντά ξανά ψιθυριστά ο Τοτός. - Γιατί αγόρι μου, λέει ο κύριος. - Είναι απασχολημένος, ψιθυρίζει ο Τοτός.

Γ.Κατρούγκαλος: Θα διαπραγματευτούμε με τους θεσμούς για ΤΕΑΠΑΣΑ και συντάξεις των ένστολων!!Αναδημοσιεύουμε την κοινή Ανακοίνωση της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και Π.Ο.ΑΞΙ.Α, που εκδόθηκε,ύστερα από την συνάντησή τους με Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο.

"Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 

Αντιπροσωπείες Προεδρείων των Ομοσπονδιών μας, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων - δραστηριοτήτων που έχουν συναποφασίσει για την αντιμετώπιση της νέας λαίλαπας μέτρων που ήρθαν και έρχονται με την εφαρμογή του 3ου Μνημονίου, σήμερα συναντήθηκαν με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Γεώργιο Κατρούγκαλο, προκειμένου====>> να ενημερωθούν για τις Μεταρρυθμίσεις του Συνταξιοδοτικού - Ασφαλιστικού Συστήματος της Χώρας και το κατά πόσο αυτές θα επηρεάσουν τους προσωπικούς και οικογενειακούς προγραμματισμούς των εργαζομένων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Βελκουλέσκου κατά Καμμένου και στη...μέση οι περικοπές στις Ε.Δ!!Η Ρουμάνα Βελκουλέσκου ήρθε κι όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι “τρέμουν” τις φαεινές ιδέες που μπορεί να έχει στις αποσκευές της. Μεγαλωμένη και ευνοημένη στην περίοδο του καθεστώτος Τσαουσέσκου η παγερή Ρουμάνα ,είναι η εκπρόσωπος του Δ.Ν.Τ. που ήρθε για να μας …ξαναπάρει μέτρα. Για τους στρατιωτικούς και τις Ε.Δ ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται διάφορα περί νέων περικοπών. Και όσο κι αν όλοι λέμε ότι δεν μπορεί να υπάρξουν νέες μειώσεις κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά======>> Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από την Τρίπολη που βρέθηκε για την ορκομωσία των νεοσύλλεκτων εμφανίστηκε κάθετος: 

Το σχέδιο του Π.Δ. για τις τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετακινήσεις προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας

Το σχέδιο του Π.Δ. για τις τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετακινήσεις προσωπικού Ελληνικής Αστυνομίας
ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ
Τροποποίηση διατάξεων του π.δ. 100/2003 «Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και λοιπές μετακινήσεις αστυνομικού προσωπικού» (Α΄ 94) και του π.δ. 211/2005 «Τοποθετήσεις, μεταθέσεις, αποσπάσεις και μετακινήσεις συνοριακών φυλάκων και ειδικών φρουρών».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
            Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 39 παρ. 1 του ν.4249/2014 «Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναβάθμιση Υπηρεσιών του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και ρύθμιση λοιπών θεμάτων αρμοδιότητας Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη» (Α΄ 73).

Η ΑΠΑΤΗ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΥΧΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ It's not you. Claw machines are rigged. | Observatory #8 VIDEO

ΠΗΓΗ : "  http://www.votegreece.gr  " 

Τυχερά κουκλάκια μηχανήματα
Θυμάστε που μικροί πάντα παλεύαμε να πιάσουμε ένα αρκουδάκι από αυτές τις μηχανές; Που κάποιες φορές πιστεύαμε ότι φτάναμε πολύ κοντά, αλλά στο τσακ το χάναμε; Ε, λοιπόν, στημένο ήταν.
Ναι αλήθεια.

Καταβλήθηκαν από το ΝΑΤ αποδοχές τριών μηνών στους 186 ναυτικούς της ΝΕΛ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr  "

Καταβλήθηκαν από το ΝΑΤ αποδοχές τριών μηνών στους 186 ναυτικούς της ΝΕΛ
    Καταβλήθηκαν από το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο οι αποδοχές τριών μηνών στους 186 ναυτικούς της Ναυτιλιακής Εταιρείας Λέσβου, που ανέρχονται περίπου συνολικά σε 980.000 ευρώ.
    Πρόκειται για τα πληρώματα πέντε ακινητοποιημένων πλοίων της ΝΕΛ, που είχαν τεθεί σε καθεστώς προστασίας με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού Θ.Δρίτσα, λόγω της μη εκπλήρωσης υποχρεώσεων από την πλοιοκτήτρια εταιρεία για καταβολή μισθών και τροφοδοσία.

«Tαΐστε την Ελλάδα»: Βρετανοί κάνουν καμπάνια συμπαράστασης για τη χώρα μας

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " «Tαΐστε την Ελλάδα»: Βρετανοί κάνουν καμπάνια συμπαράστασης για τη χώρα μας
ΜΕ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΝ ΑΡΘΡΟ, ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΛΗΡΩΣ. ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΕ, ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ.
    Να θρέψει αυτούς που το έχουν ανάγκη στην Ελλάδα είναι ο στόχος της νέας καμπάνιας για τη χώρα μας που ξεκίνησε μεμεγάλη ανταπόκριση,( ????? ) εταιρεία μεταφορών στη Μεγάλη Βρετανία
    Πρόκειται για την ParcelBroker η οποία σε συνεργασία με την ελληνική φιλανθρωπική οργάνωση Δεσμός,( δεν ντρέπεστε? ) αναλαμβάνει να στείλει εντελώς δωρεάν από τη Βρετανία στην Ελλάδα, 500 πακέτα γεμάτα συσκευασμένα τρόφιμα, από σήμερα μέχρι και τις 5 Αυγούστου
    Τα πακέτα ετοιμάζονται από ιδιώτες και αποστέλλονται μέσω της ParcelBroker στην Ελλάδα για να διατεθούν μέσω του Δεσμού σε φορείς κοινωνικής πρόνοιας, ενώ ήδη  η εκστρατεία γίνεται viral σε πολλά κοινωνικά δίκτυα με το hashtag
Μας ξεφτιλίζουν με "ανθρωπιστικές" καμπάνιες: "Ταΐστε την Ελλάδα" - Πόσο ακόμα θα αντέξουμε τους "εταίρους"-κοράκια;

ΤΗΝ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " ΤΗΝ ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΩ
Αναρτήθηκε τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ 2011.
Ανδρέας Μελεζιάδης
Την κυανόλευκη σημαία ετοιμαζω
Και μια φανέλα με ημίθεο στο στήθος
Το αγαπημένο μου κασκόλ και πάλι βάζω
Και γίνομαι ‘’ένα’’ με τα αδέλφια μου στο πλήθος
     Και ξεκινώ για το Καυταντζόγλειο, εκεί στην θύρα ‘’13’’, όπου άρχισα να πηγαίνω από τότε που κτίστηκε.
     Και μπαίνω στο γήπεδο και βλέπω και πάλι τις γνωστές εικόνες, τις άδειες κερκίδες, άντε 5-6 χιλιάδες κόσμο το πολύ, πλήν εξαιρέσεων.
     Με πιάνει νοσταλγία, για την ομάδα που θαυμάζαμε, την ομάδα τουΒάσια και των άλλων παιδιών, τότε που οι 15.000 κόσμος ήταν για τα ‘’μικρά’’ παιχνίδια.

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α : Καλές Διακοπές - Καλό ΣαββατοκύριακοK A Λ Η Μ Ε Ρ Α 

΄Οταν φθάνει η Παρασκευή είναι πολύ ωραία διότι πλησιάζει το Σάββατο που ένα ποσοστό κόσμου δεν δουλεύει, περισσότεροι την ΚΥΡΙΑΚΗ. η εικόνα δεν εμφανίζεται