ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Βελκουλέσκου κατά Καμμένου και στη...μέση οι περικοπές στις Ε.Δ!!



Η Ρουμάνα Βελκουλέσκου ήρθε κι όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι “τρέμουν” τις φαεινές ιδέες που μπορεί να έχει στις αποσκευές της. Μεγαλωμένη και ευνοημένη στην περίοδο του καθεστώτος Τσαουσέσκου η παγερή Ρουμάνα ,είναι η εκπρόσωπος του Δ.Ν.Τ. που ήρθε για να μας …ξαναπάρει μέτρα. Για τους στρατιωτικούς και τις Ε.Δ ήδη έχουν αρχίσει να γράφονται διάφορα περί νέων περικοπών. Και όσο κι αν όλοι λέμε ότι δεν μπορεί να υπάρξουν νέες μειώσεις κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά======>> Ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος από την Τρίπολη που βρέθηκε για την ορκομωσία των νεοσύλλεκτων εμφανίστηκε κάθετος: 
“Μην ακούτε απολύτως τίποτα. Ξέρετε ότι από την πρώτη στιγμή έχω ασκήσει βέτο στο θέμα των μειώσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις. Όσο εγώ είμαι Υπουργός δεν πρόκειται να δεχτώ μείωση των αποδοχών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων οι οποίες έχουν μειωθεί πάρα πολύ, πάνω από 60%. Να πούμε ότι δεν είναι η ίδια δουλειά όλων των δημοσίων υπαλλήλων με τους Αξιωματικούς και τους Υπαξιωματικούς, δεν εργάζονται σε μια οχτάωρη βάση, εργάζονται σε εικοσιτετράωρη βάση, είναι σε συνεχή επιφυλακή ακόμα και μετά την αποστρατεία τους, έχουν κινδύνους, ζουν πολλές φορές μακριά από τις οικογένειες τους, πάνε μαζί με τις οικογένειες τους στις μεταθέσεις. 
Δεν μετατίθεται μόνο ο Αξιωματικός, μετατίθεται και η γυναίκα του, τα παιδιά του αλλάζουν σχολεία, πολλές φορές έχουν τραγικές συνθήκες διαβίωσης διότι έχει μειωθεί ο μισθός τους σε τέτοια επίπεδα που δεν μπορούν να παρέχουν τις ανάγκες που χρειάζεται η οικογένεια τους και για αυτό τον λόγο όπως ξέρετε δίνουμε σπίτια πλέον και εκμεταλλευόμαστε την περιουσία των ταμείων της Εθνικής Άμυνας, του Στρατού, του Ναυτικού και της Αεροπορίας με μοναδικό σκοπό να δημιουργήσουμε κατοικίες σε στρατόπεδα. Να μπορούμε δηλαδή να παρέχουμε τη δυνατότητα στις οικογένειες των στρατιωτικών να παραμένουν μέσα στις Μονάδες και αυτό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να προσφέρουμε. 
Λοιπόν περιθώρια περικοπών δεν υπάρχουν, να τελειώνει αυτή η ιστορία. Όσο αφορά τις οποιεσδήποτε αιτιάσεις για μείωση των δαπανών της Άμυνας θα σας πω ότι αυτή την στιγμή είναι οριακά τα πράγματα. 
Αυτά τα οποία ακούω σε Μέσα Ενημέρωσης για την απόλυση μόνιμου προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων δεν τα συζητώ και είναι ξεκάθαρα τα πράγματα. Δεν υπάρχει ποτέ καμία περίπτωση να συμφωνήσει κανείς από εμάς να απολυθεί στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων. Δεν μας περισσεύει κανείς, ίσα - ίσα έχουμε ελλείψεις και ζητάμε περισσότερα στελέχη στις Ένοπλες Δυνάμεις”
Μένει να δούμε τι έχει να πει και η Βελκουλέσκου...ΠΗΓΗ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου