ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ε.Α.Α.Σ: ΑΠΟΨΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΠΗΓΗ : " http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " 9.Ε.Α.Α.Σ: ΑΠΟΨΕΙΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Συμφωνώ με τις προτάσεις του Δημήτρη, ιδιαίτερα την (β).
Έχω όμως, μια παρατήρηση για την (γ). Μου φαίνεται, ότι ο Δημήτρης μπέρδεψε τους πολιτικούς με τους ανθρώπους που κρατούν το λόγο τους, όπως οι στρατιωτικοί κατά κανόνα. Υπάρχει περίπτωση πολιτικός, οποιουδήποτε χρώματος, να κρατήσει το λόγο του?
Κατά την άποψή μου, ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ !
Δημήτριος Μπελιβανάκης
(Κατατέθηκαν στην ενημέρωση-σύσκεψη στην Ε.Α.Α.Σ. την 13/11/14)
ΑΠΟΨΕΙΣ
            Παρακολουθώ στο διαδίκτυο διάφορες ΑΝΩΝΥΜΕΣ διασπαστικές κινήσεις, οι οποίες υποκινούμενες, είτε από ιδιοτέλεια-προσωπικές φιλοδοξίες, είτε από κομματική μεροληψία-προκατάληψη, προσπαθούν να μας εκτρέψουν του επιδιωκόμενου σκοπού.

«Ελληνική σημαία, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κατεβεί από τα εδάφη μας» λένε στρατιωτικοί!

ΠΗΓΗ : "   http://roykoymoykoy.blogspot.gr   " «Ελληνική σημαία, αυτή τη φορά δεν πρόκειται να κατεβεί από τα εδάφη μας» λένε στρατιωτικοί!
Το έστειλε ο Δημήτρης Ακριτίδης
ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΓΙΑΧΝΑΚΗ

    Σενάρια «στημένου» επεισοδίου στο Αιγαίο απεργάζεται τοΣυμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας στην Άγκυρα μαζί με τις μυστικές υπηρεσίες της γείτονος, ενώ προς αυτή την κατεύθυνση διενεργείται και μια επιχείρηση προπαγάνδας προς τον τουρκικό Τύπο προκειμένου να «περάσουν» τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό τα μηνύματα της τουρκικής κυβέρνησης.
    Την ίδια ώρα, οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, η ελληνική πλευρά ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στο Καστελλόριζο και όχι άδικα…

Στο εδώλιο για ξέπλυμα «βρόμικου» χρήματος τρεις ορθοπεδικοί καθηγητές πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη

ΠΗΓΗ : "    http://roykoymoykoy.blogspot.gr  " Στο εδώλιο για ξέπλυμα «βρόμικου» χρήματος τρεις ορθοπεδικοί καθηγητές πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη
seleo.gr
    Στο εδώλιο θα καθίσουν τρεις ορθοπεδικοί καθηγητές Πανεπιστημίου που υπηρετούσαν σε νοσοκομεία τηςΘεσσαλονίκης κατηγορούμενοι για ξέπλυμα βρόμικου χρήματος και δωροδοκία.
    Και οι τρεις παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετώνπου εκδόθηκε σήμερα. 

ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 9 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ

ΠΗΓΗ : "  http://roykoymoykoy.blogspot.gr    " ΒΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 9 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΥΕΣ
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
    Δεκατρείς δικαστικές αποφάσεις για απάτη, πλαστογραφία, υπεξαίρεση και χρέη προς το δημόσιο, ήταν αρκετές για να οδηγήσουν τον Κωνσταντίνο Κιούση, 48 ετών σήμερα και πρώην δημοτικό υπάλληλο, στις απόκρημνες πλαγιές του Αγίου Όρους.
    Ο Κωνσταντίνος Κιούσης τα τελευταία οκτώ χρόνια  επέλεξε να ζει κρυφά ως μοναχός σε σκήτες και κελιά στον Άθωνα προσποιούμενος τον ερημίτη,   για να γλιτώσει τα ισόβια στη φυλακή.
    Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος, ο οποίος σύμφωνα με τον δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού την περίοδο που εκτελούσε χρέη ελεγκτή εσόδων – εξόδων του Δήμου απέδιδε τα κέρδη του στο Χρηματιστήριο, ζημίωσε το Δημόσιο 2,5 δις δραχμές το διάστημα από το 1995 έως το 2002.
    Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, για την οποία ελέγχθηκαν ποινικά κι άλλα άτομα, καταδικάστηκε ερήμην από το Κακουργιοδικείο Αθηνών σε 
τρις ισόβιαγια την κατάχρηση 9 εκατ. ευρώ από τα ταμεία των δήμων Δάφνης και Υμηττού στην Αθήνα. Ακόμη, προέκυψε ότι αναζητείτο από τον Ανακριτή Αθηνών για απάτη.

ΓΙΑΤΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΗ Ποδηλασία χτίζει δύναμη και μυϊκή τόνωση, αντοχή, βελτιώνει το καρδιαγγειακό μας σύστημα, καίει θερμίδες, μειώνει το στρες και βελτιώνει την υγεία της καρδιάς.
Αν το αξιοποιήσουμε σωστά, με την ευχή…..
                                  …… μας οδηγεί στη νοερά προσευχή.

Μικρή αγγελία 2, ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΣΤΑ ΣΥΜΙΑΚΑ, ΚΟΥΦΟ!

Μικρή αγγελία 2

ΖΗΤΕΙΤΑΙ μπάρμαν γυναίκα.

Η σύριγγα

- Πώς καταλαβαίνουμε οτι μια ξανθιά έχει 'γιατρέψει' έναν ιό στον υπολογιστή;
- Γιατί δίπλα στον υπολογιστή βλέπουμε μια σύριγγα!


ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ

Δυο φίλοι πήγαν να δώσουν εξετάσεις. Μπαίνει ο ένας μέσα και τον ρωτάει ο εξεταστής:
- Πες μου έναν ήρωα του 1821
- Κολοκοτρώνης
- Πότε πολέμησαν οι Έλληνες με τους Τούρκους;
- Το 1821

Εφαρμογή για smartphone προειδοποιεί για σεισμό ΠΡΙΝ αυτός γίνει

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma    " 

Posted: Νοεμβρίου 14, 2014 at 10:52 πμ, Last Updated: 

Μια πρωτοποριακή εφαρμογή για smartphone που θα προειδοποιεί για τον ερχομό και την ένταση ενός σεισμού, αναπτύσσει η εταιρεία «Early Warning Labs» στις Ηνωμένες πολιτείες, σύμφωνα με τη Daily Mail. Το QuakeAlert αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου πρότζεκτ από το Γεωλογικό Ινστιτούτο των ΗΠΑ (USGS) ώστε να γίνει η ανάπτυξη ενός συστήματος έγκαιρης προειδοποίησης σεισμών.Η εφαρμογή θα δουλεύει με ένα δίκτυο από σεισμικούς αισθητήρες που θα ανιχνεύουν τα πρώτα κύματα, τη θέση αλλά και την ένταση μιας δόνησης, στέλνοντας την πρώτη ειδοποίηση.

19 ΧΡΟΝΗ ΡΩΣΟΓΕΝΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΔΥΟ ΒΙΑΣΤΕΣ /Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,    " 

Posted: Νοεμβρίου 14, 2014 at 10:11 πμ, Last Updated: 
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Η  πόλη Artemovsk που ανήκει στην Περιφέρεια Λαική Δημοκρατία του Ντονέτσκ, βρίσκεται υπό την κατοχή των ουκρανικών στρατευμάτων.Τεθωρακισμένα  προελαύνουν στους δρόμους,  πραγματοποιώντας  αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.
Στις 11/11/14, επί της κεντρικής λεωφόρου Λεβανέφσκογκο, τεθωρακισμένο του ουκρανικού στρατού, έλιωσε με τις ερπείστριες επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν εν κινήσει και εκτός από τον οδηγό έφερε και μια γυναίκα συνεπιβάτη.

Ηλικιωμένος καταπλακώθηκε από γεωργικό ελκυστήρα στα Κελοκέδρα της Πάφου

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma     " 

Posted: Νοεμβρίου 14, 2014 at 8:52 πμ, Last Updated: 
Ο Κωνσταντίνος Χριστοδούλου Ιωάννου, 78 χρόνων από τη Σαλαμιού καταπλακώθηκε από το γεωργικό του ελκυστήρα, ενώ ασχολείτο…

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ…

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma     " 

Posted: Νοεμβρίου 13, 2014 at 10:20 μμ, Last Updated: 
Μέχρι τη μακρινή Κίνα έφτασε η είδηση για την ανακάλυψη σκελετού μέσα στον Τύμβο της Αμφίπολης και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε αυτή την πλευρά …
του πλανήτη κάλυψαν τις συγκλονιστικές εξελίξεις με εκτεταμένα ρεπορτάζ.

Πολύγυρος: Ανήλικος αλλοδαπός που είχε αποβληθεί,μπήκε σε σχολείο και κατέβασε την ελληνική σημαία

ΠΗΓΗ : "  pentapostagma,    " 

Posted: Νοεμβρίου 13, 2014 at 9:08 μμ, Last Updated: 
Ένας 14χρονος εισήλθε στην αυλή Γυμνασίου των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής, και κατέβασε την ελληνική σημαία από τον ιστό. Είχε αποβληθεί λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς.
Για προσβολή συμβόλων του Ελληνικού Κράτους και διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς κατηγορείται ανήλικος.

Οι σύγχρονες "Ατλαντίδες": Δείτε ποιες χώρες δε θα υπάρχουν το 2100

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma   " 

Posted: Νοεμβρίου 13, 2014 at 5:31 μμ, Last Updated: 
Προσεχώς... Χαμένες Ατλαντίδες! Ποιές πόλεις του κόσμου απειλεί να καταπιεί η θάλασσα;

Πώς θα σου φαινόταν, εάν κάποιος σου έλεγε, ότι σε μερικά χρόνια από τώρα η Βενετία θα είναι «παρελθόν» και οι άνθρωποι θα ξέρουν ότι «κάποτε υπήρχε μια περιοχή, που λεγόταν έτσι», όπως έχουμε εμείς για παράδειγμα την… Ατλαντίδα;
Κλιματική αλλαγή, κατολισθήσεις, φυσικές καταστροφές, η στάθμη της θάλασσας και άλλοι παράγοντες, όπως οικονομικές δυσχέρειες, θα αλλάξουν δραστικά τον παγκόσμιο χάρτη, με μια σειρά από πόλεις να χάνονται από προσώπου γης.
Δείτε παρακάτω, ποια μέρη του κόσμου πρόκειται να… εξαφανιστούν από τον παγκόσμιο χάρτη και ετοιμάστε βαλίτσες γρήγορα, γιατί… ίσα που προλαβαίνετε να τα γνωρίσετε:

Γονίδια ενεργοποιούνται με τη δύναμη της σκέψης


Με την δωρεάν εγγραφή σας αποκτάτε ένα ολοκαίνουργιο δικό σας κέντρο BizBiz.Mobi
321
Join Internet Secrets BEFORE reading the article below!
Γονίδια ενεργοποιούνται με τη δύναμη της σκέψης
Ελβετοί ερευνητές σχεδίασαν έναν τρόπο για να ενεργοποιούν συγκεκριμένα γονίδια  του οργανισμού, χρησιμοποιώντας την δύναμη του ανθρώπινου μυαλού, σύμφωνα με  μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό έντυπο Nature Communications.

Χριστούγεννα σε όλο τον Κόσμο

ΠΗΓΗ : "  Info Travelplan

info
@travelplan.gr    "

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙΣ " Παραμορφώθηκε από τρακάρισμα γιατί έστελνε sms! "


Πρέπει να παραδεχτείς ότι ίσως το έχεις κάνει κι εσύ. Οδηγείς και στέλνεις μηνύματα.. Η κοιτάς αυτά που σου στέλνουν. Το κάνουμε πολλοί... και είναι τραγικό λάθος.

Το όμορφο 20χρονο  κορίτσι που βλέπεις είναι η Λιζ. Δεν είναι όμως πια έτσι...

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΛ.ΑΣ,Ε.Α.Α.Σ & Ε.Α.Α.Α.ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ κ.Ε.ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ...

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, οι πρόεδροι των Αποστράτων Λάρισας,ΕΛ.ΑΣ,Υπαστυνόμος Α´ε.α. κ.ΔΙΒΑΝΗΣ Βασίλειος, Ε.Α.Α.Σ, Αντιστράτηγος ε.α. κ. Σπυρίδων Τσιρώνης και Ε.Α.Α.Α, Σμηναγός ε.α. κ. Κων/νος Λιούτας, συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη στα.......>> πλαίσια  της προγραμματισμένης επίσκεψής του στην πόλη της Λάρισας. 

Εξοπλίστε και οργανώστε σωστά το φαρμακείο του σπιτιού

Εξοπλίστε και οργανώστε σωστά το φαρμακείο του σπιτιού
Εξοπλίστε και οργανώστε σωστά το φαρμακείο του σπιτιού

Η καθημερινότητα με τα παιδιά κρύβει απρόοπτα και δυσάρεστες εκπλήξεις. Τσιμπήματα από μέλισσες ή άλλα έντομα, εγκαύματα, πληγές και χτυπήματα από πτώσεις μπορεί να συμβούν. Πάρτε αγκαλιά το παιδί σας και καθησυχάστε το, πριν του δώσετε τις πρώτες βοήθειες. Ατυχήματα όμως μπορεί να συμβούν και σε σας. Ένα φαρμακείο στο σπίτι είναι πάντα απαραίτητο για την αντιμετώπιση τραυματισμών κι έκτακτων περιστατικών.
Η αρχική εικόνα του δικού μας οικογενειακού φαρμακείου ήταν κάπως έτσι.
το φαρμακείο του σπιτιού πριν
Ένα καλάθι στην ουσία με όλα τα φάρμακα παραπεταμένα μέσα. Μπορεί να μην είναι η εικόνα τόσο ενοχλητική. Εκείνο όμως που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι αυτό το χάος δεν βοηθούσε καθόλου από πρακτική άποψη. Κάθε φορά που ήθελες ένα φάρμακο, για να το βρεις εκεί μέσα, έπρεπε να βγάζεις έξω όλα τα υπόλοιπα.