ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

19 ΧΡΟΝΗ ΡΩΣΟΓΕΝΗΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ ΔΥΟ ΒΙΑΣΤΕΣ /Η ΙΔΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ

ΠΗΓΗ : "   pentapostagma,    " 

Posted: Νοεμβρίου 14, 2014 at 10:11 πμ, Last Updated: 
Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά
Η  πόλη Artemovsk που ανήκει στην Περιφέρεια Λαική Δημοκρατία του Ντονέτσκ, βρίσκεται υπό την κατοχή των ουκρανικών στρατευμάτων.Τεθωρακισμένα  προελαύνουν στους δρόμους,  πραγματοποιώντας  αυτοκινητιστικά δυστυχήματα.
Στις 11/11/14, επί της κεντρικής λεωφόρου Λεβανέφσκογκο, τεθωρακισμένο του ουκρανικού στρατού, έλιωσε με τις ερπείστριες επιβατικό αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν εν κινήσει και εκτός από τον οδηγό έφερε και μια γυναίκα συνεπιβάτη.

 Επιπρόσθετα, στην πόλη, παράλληλα με την εισβολή του πεζικού, εισήλθαν και παραστρατιωτικά τιμωρητικά τάγματα τα οποία τρομοκρατούν τον τοπικό πληθυσμό .
Οργανωμένοι σε  ομάδες κάνουν μπλόκα σε ιδιωτικά οχήματα, κακοποιούν τους επιβάτες, κλέβουν και βιάζουν τα θύματά τους.
knk;mmmmmmmm
Μέσα σε αυτό το κλίμα κατατρομοκράτησης των αμάχων, μια 19 χρονη κοπέλα εκδικήθηκε ρισκάροντας  την ίδια της ζωή. Έριξε  χεροβομβίδα σε σεσημασμένους παραστριωτικούς δήμιους , που επιτίθενται σε “μοσχοβίτες”.
Ο οδηγός σκοτώθηκε επί τόπου ενώ ο άλλος ουκρανός “τιμωρός”  υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. H 19χρονη εκτός από βαριά τραύματα σε όλο της το σώμα, έχασε και τα δυο της χέρια από την έκρηξη.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι άνδρες είχαν αποπειραθεί να βιάσουν τη 19 χρονη μέσα στο αυτοκίνητο.
Το δικαστικό τμήμα της αστυνομία της πόλης  άνοιξε προκαταρκτική έρευνα κατηγορητήριο για ανθρωποκτονία από πρόθεση και εκ προμελέτης και για πρόκληση σοβαρών ζημιών. Επίσης διερευνά την προέλευση του πυρομαχικού. (segodnia)
Στο περιστατικό αναφέρθηκε και η υπηρεσία Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών της περιφέρειας του Ντόνετσκ:
«Η έρευνα έδειξε ότι οι άνδρες  σκοτωθήκαν από έκρηξη χειροβομβίδας κρυμένη στο εσωτερικό του οχήματος από το 19 χρονο θύμα. Ο οδηγός υπέκυψε στα τραύματά του επί τόπου, ένας επιβάτης πέθανε στο νοσοκομείο. Το κορίτσι υπέστη σοβαρά τραύματα με ακρωτηριασμό των χεριών » (dnrepublicainfo)
dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου