ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Δείτε πόσο Ευλογημένοι είμαστε! (Διαβάστε το όλοι)



252
Likes
59

Είδα στον ύπνο μου πως επισκέφθηκα τον Παράδεισο κι ένας άγγελος ανέλαβε να με ξεναγήσει.
Περπατούσαμε δίπλα – δίπλα σε μια τεράστια αίθουσα γεμάτη με αγγέλους.keria-manouali12334

Τραυματισμοί των δοντιών: Ποιες είναι οι πρώτες βοήθειες;

3
Likes
2
Το στόμα μας καταλαμβάνει σχεδόν το 1% του σώματός μας, αλλά τα τραύματα στην περιοχή αυτή φτάνουν περίπου στο 5%...
tromaktiko6032-1
Το στόμα μας καταλαμβάνει σχεδόν το 1% του σώματός μας, αλλά τα τραύματα στην περιοχή αυτή φτάνουν περίπου στο 5% όλου του ανθρωπίνου σώματος.

Κρητικοί ξενοδόχοι έκαναν τη διαφορά και οι τουρίστες κάνουν ουρά: Αναπαλαίωσαν σπιτάκια 300 ετών και δεν έβαλαν ρεύμα.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ

Κρητικοί ξενοδόχοι έκαναν τη διαφορά και οι τουρίστες κάνουν ουρά: Αναπαλαίωσαν σπιτάκια 300 ετών και δεν έβαλαν ρεύμα.
    Ξενοδόχοι στην Κρήτη υλοποίησαν μια πραγματικά πρωτότυπη ιδέα και προσφέρουν μια εναλλακτική πρόταση διακοπών. Για πλήρη χαλάρωση και διαφυγή από την καθημερινότητα. 
    Πιστεύοντας ότι η ομορφιά βρίσκεται στην απλότητα και όχι στην υπερβολή και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, οι ιδιοκτήτες ενός συγκροτήματος ενοικιαζόμενων κατοικιών στη νοτιοανατολική Κρήτη αναστήλωσαν έναν οικισμό, μετατρέποντάς τον στον απόλυτα οικολογικό προορισμό της συγκεκριμένης περιοχής.

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΩΝ 

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΜΑΣ
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης Αντγος ε.α.Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε.
            Δια την Ιστορία, θα ήθελα να υπενθυμίσω ότι˙ Την 1η Ιανουαρίου 1822 συνήλθε στην Πιάδα της Επιδαύρου η Α! Εθνοσυνέλευση, της τότε επαναστατημένης Ελλάδος. Ανάμεσα στα πολλά που συζητήθηκαν τέθηκε και το ζήτημα της καθιέρωσηςενιαίας επαναστατικής σημαίας, ώστε να σταματήσει η σύγχυση που επικρατούσε μέχρι τότε από την εμφάνιση δεκάδων σημαιών. Με το ΡΔ άρθρο του Προσωρινού Πολιτεύματος της Ελλάδος,ορίστηκε η ενιαία σημαία να συμβολίζει, την πάρεδρον του θεού Σοφίαν, την Ελευθερίαν και την Πατρίδα και καθιερώθηκε να φέρει ως σύμβολο τον Σταυρό και ως χρώματα το κυανό και το λευκό. Στις 15 Μαρτίου 1822 στην Κόρινθο, το Εκτελεστικό Σώμα με το Διάταγμα 540 προσδιόρισε τις λεπτομέρειες της παραπάνω απόφασης.
            Από τότε και μέχρι σήμερα, η σημαία μας με μικροαλλαγές είναι πλέον αυτή που ξέρουμε.
            Η Σημαία λοιπόν είναι αυτή που συμβολίζει την Πίστη και την Πατρίδα. Συμβολίζει ακόμη όλους τους αγώνες του έθνους και της Δημοκρατίας, που κάτω από την ίσκιο της κάηκαν σαν αγιοκέρια αμέτρητα προγονικά κορμιά.
            Λέει ο ποιητής Στεφ. Δάφνης:

Αρχαιολογική σκαπάνη: Eκθεση με όλα όσα βρέθηκαν στα έργα του Σιδηρόδρομου στον Πειραιά.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αρχαιολογική σκαπάνη: Eκθεση με όλα όσα βρέθηκαν στα έργα του Σιδηρόδρομου στον Πειραιά.
    Οι μοναδικές αρχαιότητες που ανακαλύφθηκαν στο πλαίσιο της επέκτασης του Μητροπολιτικού Σιδηρόδρομου στον Πειραιά, αναδύθηκαν με τη βοήθεια της σκαπάνης των αρχαιολόγων. 
    Οι ίδιες αρχαιότητες θα αναδειχθούν, μέσω φωτογραφιών και εποπτικών μέσων, στην ομώνυμη περιοδική έκθεση που διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Δυτικής Αττικής, Πειραιώς και Νήσων, σε συνεργασία με την «Αττικό Μετρό ΑΕ», στο κτίριοΞυλαποθήκη, επί της Οδού Πύλης 8 στις Αστικές Πύλες του Πειραιά

Ολοκλήρωση Σεμιναρίου Στελεχών ΕΔ επί Θεμάτων Στρατιωτικής Επιμελητείας (Military Logistics Seminar)

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Ολοκλήρωση Σεμιναρίου Στελεχών ΕΔ επί Θεμάτων Στρατιωτικής Επιμελητείας (Military Logistics Seminar)
Σύνταξη και επιμέλεια: Θεόδωρος Γιαννιτσόπουλος και Αναστάσιος Μπασαράς
    Στις 18 και 19 Μαΐου  2016 πραγματοποιήθηκε, στο αμφιθέατρο της 128 Σμηναρχίας Εκπαίδευσης Τηλεπικοινωνιών-Ηλεκτρονικών(128 ΣΕΤΗ), Σεμινάριο Στελεχών Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ),  επί Αντικειμένων Στρατιωτικής Επιμελητείας και Διαχείρισής της (Military Logistics Management Seminar), το οποίο συνδιοργανώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, τοΣύνδεσμο Αποφοίτων Σχολής Ικάρων (Σ.Α.Σ.Ι.) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Στρατηγικών Μελετών (ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.), με ομιλητές εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό των ΕΔ.
    Το Σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη από τους τρεις Κλάδους των ΕΔ και τις Γενικές Διευθύνσεις του ΥΠΕΘΑ, καθώς και μέλη των Σ.Α.Σ.Ι. και ΕΛ.Ι.Σ.ΜΕ.
    Τα ευνοϊκά σχόλια, η πρωτοπορία της θεματολογίας για τα Ελληνικά δεδομένα, η ποιότητα των εισηγήσεων σε συνδυασμό με την όλη οργάνωση κρίνεται ότι χαρακτηρίζουν το σεμινάριο ως ιδιαίτερα επιτυχές και εξαιρετικό.
    Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή στελεχών της ΠΑ αλλά και των άλλων Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων. Επισημαίνονται η διήμερη παρουσία του Γενικού Επιθεωρητού του ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Μ) Χριστόφορου Σμυρλή, του Γενικού Διευθυντού της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) Αντιπτεράρχου (Ι) ε.α. Κοσμά Βούρη, του Προέδρου του Επιστημονικού Συλλόγου Μηχανικών Αεροπορίας (ΕΣΜΑ) Υποπτεράρχου (Μ) Ιωάννη Κούτρα, βετεράνων επιτίμων διευθυντών του Κλάδου Υποστήριξης του ΓΕΑ και του Προέδρου της ΕΑΒ Αντιπτεράρχου (Μ) Ζαχαρία Γκίκα.
    Το Σεμινάριο άνοιξε εκ μέρους των συντονιστών, Αντιπτεράρχου(Μ) ε.α. Θεόδωρου Γιαννιτσόπουλου και Σμήναρχου (Μ) ε.α. Αναστάσιου Μπασαρά,  ο Αντιπτέραρχος(Μ) ε.α. Θεόδωρος Γιαννιτσόπουλος, ο οποίος καλωσόρισε όλους τους προσκεκλημένους και συμμετέχοντες στο σεμινάριο, με την ακόλουθη εισαγωγική του προσφώνηση:

“Καταιγίδα” αγωγών από τους στρατιωτικούς που συνεχίζουν να διεκδικούν!

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

“Καταιγίδα” αγωγών από τους στρατιωτικούς που συνεχίζουν να διεκδικούν!
    Οι κούτες της φωτογραφίας περιέχουν τις πρώτες αγωγές που έχουν αρχίσει να καταθέτουν οι στρατιωτικοί κατά του δημοσίου για να πάρουν όσα τους ανήκουν! Ο δικαστικός αγώνας των στρατιωτικών, ο μοναδικός δρόμος διεκδίκησης που έχουν, δεν τελείωσε με τις θετικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας. Τις οποίες οι ελληνικές κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου και Τσίπρα-Καμμένου δεν έχουν εφαρμόσει.

Σαουδάραβας πυροβόλησε τον γιατρό που ξεγέννησε τη γυναίκα του γιατί την είδε... γυμνή.

ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ 

Σαουδάραβας πυροβόλησε τον γιατρό που ξεγέννησε τη γυναίκα του γιατί την είδε... γυμνή.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και !.
    Η αστυνομία της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβε έναν άνδρα γιατί πυροβόλησε τον γιατρό που ξεγέννησε την γυναίκα του.
    Ο γιατρός βοήθησε και ο πατέρας τον ευχαρίστησε για τη βοήθειά του και ζήτησε να τον συναντήσει στον κήπο του νοσοκομείου ώστε να του δείξει την «ευγνωμοσύνη» του που έφερε στον κόσμο το παιδί του.

ΣΕΒ: ΚΑΤΩ ΤΟΥ 50% Η ΕΙΣΠΡΑΞΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

03/06/2016
«Η προώθηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών μπορεί να διευκολύνει την πάταξη της φοροδιαφυγής, ώστε να ελαφρυνθεί ο σύννομος πολίτης και, ενδεχομένως, να καταστεί δυνατή η μείωση των φορολογικών συντελεστών ώστε να τονωθεί η αναπτυξιακή διαδικασία στην οικονομία», τονίζει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών στο εβδομαδιαίο οικονομικό του δελτίο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ




                                                                                                  Αθήνα 3 Ιουνίου 2016


                           ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ευχάριστο  καλοκαίρι χωρίς αιμορροΐδες μπορούν να απολαύσουν όσοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα , καθώς ακόμα προλαβαίνουν.
Κι αυτό γιατί χάρη στη νέα μέθοδο “ANGIODINPROCTO’’  μπορούν να απαλλαγούν απ αυτές  μέσα σε μισή ώρα.
«Πράγματι όσοι δεν πρόλαβαν η το αμέλησαν μπορούν τώρα να απαλλαγούν από τις αιμορροΐδες γρήγορα, ανώδυνα, αναίμακτα  και να απολαύσουν ένα ευχάριστο καλοκαίρι» αναφέρειο ΔρΔιαμαντής Θωμάς Διευθυντής χειρουργός στο MetropolitanHospitalκαι προσθέτει
«Οι αιμορροΐδες  το καλοκαίρι  λόγω του αλκοόλ, της ανέμελης διατροφής και της ζέστης ερεθίζονται  πιο ευκολα και προκαλούν συχνά αιμορραγία ,κνησμό και πόνο. Γι αυτό καλό είναι να τις θεραπεύουμε πριν από τις διακοπές μας».     

Οι αιμορροΐδες είναι μία από τις πιο συχνές παθήσεις –εμφανίζονται περίπου στο 50% του πληθυσμού της γης
και μπορεί να επηρεάσουν, αν δεν αντιμετωπιστούν άμεσα, σημαντικά την ποιότητα της καθημερινής ζωής του ασθενή και φυσικά περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σύμφωνα με τους γιατρούς οι περισσότεροι ασθενείς αποφεύγουν ριζική χειρουργική επίλυση του προβλήματος  λόγω του  έντονου μετεγχειρητικού πόνου, που προκαλεί η παραδοσιακή χειρουργική επέμβαση..

Τρελές ηλικίες

Ένας παππούς 97 ετών πάει σε έναν ασφαλιστή.
- Γεια σας, θέλω να κάνω μια ασφάλεια ζωής
- Τι λες ρε παππού, ασφάλεια ζωής, τρελάθηκες, πόσο είσαι;
- 97 ετών, λέει ο παππούς.

Νταλίκα

Πάει μια ξανθιά νταλικέρισσα να περάσει την νταλίκα από ένα τούνελ, αλλά η νταλίκα είναι ψηλή και δεν χωράει.
Ανεβαίνει η ξανθιά στην οροφή της νταλίκας με ένα σφυρί, και την κοπανάει για να χαμηλώσει.
Την βλέπει ένας άλλος οδηγός και την ρωτάει:

Ο παπαγάλος στον παπά

Μια μέρα μια κυρία μπαίνει σε ένα ταξί με τον παπαγάλο της στον ώμο, θέλοντας να πάει σε ένα γάμο. Λέει την διεύθυνση στον οδηγό και τον παρακαλεί να μην βρίζει γιατί ο παπαγάλος της επαναλάμβανε τις βρισιές που άκουγε. Συμφωνεί ο ταξιτζής, αλλά δεν μπορούσε να κρατηθεί. Έτσι λοιπόν σε ένα φανάρι σταματά πίσω από ένα φορτηγό που είχε να περάσει από ΚΤΕΟ , όπως εξάλλου συνηθίζεται από τον καιρό του Νώε. Εκνευρισμένος ο ταξιτζής ανοίγει το παράθυρο και φωνάζει: 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ "Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών "


Η φωτογραφία προφίλ του χρήστη ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
enastyarg@gmail.com
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1989

ΕΔΡΑ: ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2 Τ.Κ. 21100 Τ.Θ. 21
ΤΗΛ.: 27520 98756 - FAX: 27520 28408
e-mail - enastyarg@gmail.com

ΤΗΛ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6973554333  ΤΗΛ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ: 6932200280



Ναύπλιο 02/06/2016
                                                                       Αριθ. Πρωτ: 601/2/22


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


     Στο Ναύπλιο την 1/6/2016 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Βουλευτικού Κέντρου Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε Ημερίδα που συνδιοργάνωσε  η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, μαζί με την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αργολίδας  "ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ" με θέμα :

Χωρίς οικογενειακά επιδόματα οι νέες συντάξεις των Στρατιωτικών

ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Το ιστορικό φρούριο Παλαμήδι
Οι δημοσιεύσεις δεν εκφράζουν κατ' ανάγκην την ΕΑΑΣ, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους δημιουργούς του blog.

ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ: ΝΕΟ ΣΟΚ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ

Πλήρη κατάργηση των οικογενειακών επιδομάτων (συζύγου και τέκνων) από τις συντάξεις δημοσίων υπαλλήλων και στρατιωτικών προβλέπει διάταξη - βόμβα στις τροπολογίες που κατέθεσε χθες τη νύχτα στη Βουλή η κυβέρνηση με τις υπογραφές Κατρούγκαλου και Τσακαλώτου.