ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΟ το Αστυνομικό Πρατήριο Αθηνών ενημερώνει ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ



Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας ενημερώνει τα μέλη του και μέλη της Π.Ο.Α.Σ.Α. όπως μας έγινε γνωστό από την ΠΗΓΗ της παρακάτω ανάρτησης.

Λαμβάνοντας υπ΄ όψιν ότι επιδεικνύουμε την   σύγχρονη Ταυτότητα των Αποστράτων που είναι αυτή η οποία έχει τα στοιχεία μας και με τους Λατινικούς Χαρακτήρες.

ΠΗΓΗ : ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΑΧΑΙΑΣ

 
Επισκεφτείτε την ομάδα

Καλημέρα για ενημέρωση των συναδέλφων καθώς έχουν πρόσβαση και οι ε.α. συνάδελφοι


To Αστυνομικό Πρατήριο Αθηνών άλλαξε εμφάνιση και με ακόμα πιο χαμηλές τιμές (vid)

Μετά την πλήρη ανακαίνισή του, προσθήκη δεκάδων νέων εταιριών και συμφωνιών για ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις, το Αστυνομικό Πρατήριο Αθηνών δεν έχει να ζηλέψει πλέον τίποτα από τα πολυκαταστήματα της Αττικής. Όλα αυτά, μετά από σκληρή δουλειά της διοίκησης του πρατηρίου σε συνεργασία με όλους τους αστυνομικούς που εργάζονται σε αυτή τη θέση

Εγκαταστάσεις

Ένας θεσμός ο οποίος έχει συνεχή παρουσία δίπλα στον ένστολο και την οικογένειά του από το 1980 προσφέροντας στους πελάτες – ωφελούμενο προσωπικό και τις οικογένειές τους- μια πληθώρα ειδών στις προνομιακότερες τιμές της αγοράς στον αναμορφωμένο, ευχάριστο και σύγχρονο χώρο 1.900 τ.μ. που στεγάζεται στη Λ. Συγγρού 288 και Μυκηνών (είσοδος και χώρος στάθμευσης πελατών επί της Μυκηνών).

Οι εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Πρατηρίου, που εκτείνονται σε δυο ορόφους έχουν ανακαινιστεί και έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα, ώστε να παρέχουν στους δικαιούχους την καλύτερη δυνατή διευκόλυνση και εξυπηρέτηση.

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Ενημέρωση για τα μέλη του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας

Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας λαμβάνοντας υπ΄ όψιν την παρακάτω ανάρτηση την γνωστοποιεί στα μέλη του και στα της Π.Ο.Α.Σ.Α.  προκειμένου κάνουν χρήση όσοι εμπίπτουν. 


 ΠΗΓΗ : http://roykoymoykoy.blogspot.com/2022/07/tourism4allgovgr.html

Τουρισμός για όλους: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα tourism4all.gov.gr – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποιοι κόβονται

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ