ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Εκπληκτικό: Εφτιαξαν κουβανέζικο, χορευτικό τραγούδι που διηγείται όλη την ιστορία της Αθήνας [βίντεο] Santa Palabra - Son Pa Atenas (Official Music Video)




Santas Palabras




ΖΩΗ 06|04|2020 | 18:10    as Palabras

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα τραγούδι που εξιστορεί την ιστορία της Αθήνας από την.... εποχή του Περικλή ως τη γερμανική κατοχή, σε ρυθμό... κουβανέζικο, έφτιαξε το συγκρότημα Santa Palabra.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΥΝΔ.ΑΠΟΣΤΡ.ΣΩΜ. ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ν. Αργολίδας για Συγκέντρωση Ιστορικού Υλικού και Φωτογραφίες (Στολές κ.λ.π)


Ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Αργολίδας προ ημερών έστηλε μήνυμα στα μέλη του όπου τους ενημερώνει ότι συνεχίζεται η προσπάθεια συγκέντρωσης ακόμα Ιστορικού αρχειακού Υλικού και Κειμηλίων (στολές κ.λ.π.) προς εμπλουτισμού των ήδη υπαρχόντων προθηκών. 
Επίσης συγκεντρώνει φωτογραφίες μελών από τα χρόνια που ήταν στην υπηρεσία προκειμένου δημιουργηθεί ΝΕΑ προθήκη φωτογραφιών.
΄Ηδη άρχισαν οι συνάδελφοι και  ανταποκρίνονται ( στέλνουν μέσω face-e mail ).



Για τις ήδη προθήκες που εγκαινιάσθηκαν την 23η Νοεμβρίου 2019 ήταν ή πρώτη κίνηση και η οποία  θα έχει συνέχεια  η δε προσπάθεια μας αυτή στηρίχθηκε  τόσο από την Διεύθυνση Αστυνομίας Αργολίδας, όσο και από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Δ/νση Πελοποννήσου, εναρμονιζόμενη απολύτως προς την κατεύθυνση και την προσπάθεια του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφορικά με τη διάσωση, τη διαφύλαξη, την ανάδειξη και την αξιοποίηση του ιστορικού αρχείου και των κειμηλίων του Σώματος.