ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΔΩΔΕΚΑΗΜΕΡΟ (ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ)

Δευτέρα, 02 Ιανουάριος 2017 18:24 Ελλάς

babougera

Το Δωδεκαήμερο πλαισιώνεται σε όλα τα μέρη με πλουσιότατη εθιμολογία, η οποία προσδίδει ιδιαίτερο πανηγυρικό τόνο όχι μόνο στις τρεις μεγάλες εορτές (Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια), αλλά και στις ενδιάμεσες ημέρες της περιόδου αυτής.
Παλαιότερα ήταν εντονότατα παρών και ένας δεισιδαιμονικός φόβος για νυχτερινά παράξενα όντα και αστρικές επιδράσεις, επειδή η περίοδος αυτή συμπίπτει με μια καμπή του ετήσιου κΰκλου του Ηλίου (χειμερινές τροπές).

Πώς θα αποκτήσετε αυτόνομη θέρμανση χωρίς την έγκριση της πολυκατοικίας


Πώς θα αποκτήσετε αυτόνομη θέρμανση χωρίς την έγκριση της πολυκατοικίας
    Ο νόμος βάζει τέλος στα… θερμά επεισόδια μεταξύ των συνιδιοκτητών στις πολυκατοικίες για τη θέρμανση. Με τροπολογία που ψηφίστηκε στο νόμο για τον χωρικό σχεδιασμό (Ν. 4447/2016 - ΦΕΚ 241 Α’ 23.12.2016 δεν απαιτείται πλέον η έγκριση γενικής συνέλευσης από το 50% συν 1 των ψήφων των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας, προκειμένου να «αυτονομηθεί» ενεργειακά με φυσικό αέριο ένας ιδιοκτήτης.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 94 ΔΙΣ. «ΦΕΣΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ

ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ

04/01/2017
Νέα αύξηση παρουσίασαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο. Τον Νοέμβριο έμειναν απλήρωτα άλλα 890 εκατ. ευρώ χρέη προς το Δημόσιο και το συνολικό ύψος των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την εφορία ξεπέρασε τα 94 δισ. ευρώ, ο δε αριθμός των οφειλετών υπερέβη τα 4,31 εκατομμύρια.