ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Μπάσκετ: Οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τιμούν τον Δημήτρη Διαμαντίδη.


Μπάσκετ: Οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης τιμούν τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

    Βαθιά υπόκλιση στον Δημήτρη Διαμαντίδη υπέβαλλαν οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο τουρνουά που θα διεξαχθεί προς τιμήν του σπουδαίου παίκτη.
    Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Παναθηναϊκού αποθεώθηκε από τους παρευρισκόμενους, τόσο για την προσφορά του στο άθλημα, όσο και για τον χαρακτήρα του, με τον ίδιο να παραδέχεται πως δεν έχει σκεφτεί ακόμη το επόμενο βήμα της καριέρας του.

Κίνητρα του ΥΠΟΙΚ για «πλαστικό» χρήμα

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

19/09/2016
Κίνητρα προς τους φορολογουμένους προκειμένου να πραγματοποιούν αγορές καταναλωτικών αγαθών μέσω χρεωστικών ή πιστωτικών καρτών προβλέπουν οι διατάξεις του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, για την επέκταση της χρήσης των ηλεκτρονικών πληρωμών.

Εισφορά 6% υπέρ ΕΟΠΥΥ στις κύριες συντάξεις – Από Οκτώβριο και αναδρομικά

3
Likes
Facebook3TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Από τη συνταξιοδότηση του μηνός Οκτωβρίου, η οποία θα καταβληθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου, ξεκινάει η επιβολή εισφοράς 6% υπέρ...
sintaxi-2
Από τη συνταξιοδότηση του μηνός Οκτωβρίου, η οποία θα καταβληθεί στο τέλος του Σεπτεμβρίου, ξεκινάει η επιβολή εισφοράς 6% υπέρ ΕΟΠΥΥ σε όλες τις κύριες συντάξεις που καταβάλλει το ΙΚΑ.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εγκύκλιο του ΙΚΑ:

Το μπαχαρικό που κάνει θαύματα: Χάστε περιττά κιλά και ρίξτε τη χοληστερίνη μ’ ένα μόνο κουταλάκι την ημέρα!

49
Likes
Facebook49TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό και φάρμακο εδώ και πολλά χρόνια Αυτό το μπαχαρικό μπορεί να μειώσει την χοληστερίνη όπως και το...
kimino1
Χρησιμοποιείται ως μπαχαρικό και φάρμακο εδώ και πολλά χρόνια
Αυτό το μπαχαρικό μπορεί να μειώσει την χοληστερίνη όπως και το τοπικό λίπος, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Ιρανικό Ιατρικό Πανεπιστήμιο Shahid Sadoughi.

Ανακοίνωση Αστυνομικών: «Η κυβέρνηση εμπαίζει τους ενστόλους»

17
Likes
Facebook17TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Για εμπαιγμό προς τους ενστόλους καταγγέλει την κυβέρνηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) σχετικά με τα οικονομικά αιτήματα του...
%ce%b5%ce%bd%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b9
Για εμπαιγμό προς τους ενστόλους καταγγέλει την κυβέρνηση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) σχετικά με τα οικονομικά αιτήματα του κλάδου. Το συνδικαλιστικό όργανο των αστυνομικών συγκαλεί άμεσα τα όργανά του και δηλώνει έτοιμο να κλιμακώσει «στον υπερθετικό βαθμό» τον αγώνα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η ΠΟΑΣΥ.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Σωτήρια επέμβαση: Αστυνομικοί απεγκλωβίζουν οδηγό από φλεγόμενο φορτηγό (βίντεο)


7
Likes
Facebook7TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Σωτήρια ήταν η άμεση αντίδραση τόσο των αστυνομικών, όσο και περαστικών για έναν άνδρα, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο αυτοκίνητό...
%ce%ba%ce%b1%cf%80%ce%bd%ce%bf%cf%82
Σωτήρια ήταν η άμεση αντίδραση τόσο των αστυνομικών, όσο και περαστικών για έναν άνδρα, ο οποίος εγκλωβίστηκε στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του μετά από σύγκρουση στη Βόρεια Καρολίνα.

Τα όρια ηλικίας για τις γυναίκες – Πότε μπορούν να βγουν σε σύνταξη

8
Likes
Facebook8TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Γυναίκες με 25 έτη ασφάλισης το 2010. Τώρα στα 55 λαμβάνουν μειωμένη. Μετά την ψήφιση του νόμου φεύγει στα 55...
dhmosio3_554_355
Γυναίκες με 25 έτη ασφάλισης το 2010. Τώρα στα 55 λαμβάνουν μειωμένη. Μετά την ψήφιση του νόμου φεύγει στα 55 και 6 μήνες. Αν συμπληρώσει το όριο το 2016, φεύγει στο 56ο έτος.

Πέντε λόγοι να πάτε στον γιατρό ακόμη κι αν δεν είστε άρρωστοι

5
Likes
Facebook5TwitterGoogle+PinterestEmailPrinter FriendlySumoMe
Σχεδόν όλοι αποφεύγουμε τον γιατρό όταν δεν μας ταλαιπωρούν πόνοι και άλλα ενοχλητικά συμπτώματα. Πολλές φορές, βέβαια, τον αποφεύγουμε ακόμη...
handshake-with-doctor-6469568
Σχεδόν όλοι αποφεύγουμε τον γιατρό όταν δεν μας ταλαιπωρούν πόνοι και άλλα ενοχλητικά συμπτώματα. Πολλές φορές, βέβαια, τον αποφεύγουμε ακόμη κι όταν δεν νιώθουμε καλά, κυρίως από φόβο μήπως μας πει ότι έχουμε κάτι σοβαρό!